Guest PesimiST Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 e evo reko sam da cu nes pisati kad se opet uhvatim pa evo da pitam wastegate moze bit interni i exskterni jel tako? nasao sam sliku exsternog sad me zanima kako izgleda taj interni i kako se on steluje dali isto ovako ima vijak kao i ovaj il? i dali je to ovo sto je entuzijast objasnio da preprezem jednu cjevcicu i u nju stavim onaj mali vijak ?
Guest PesimiST Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 izgleda da nitko nezna... a nis onda kupim si 2.0
entuzijast Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Nema?? polugu kao ova na slici, ima?? na samome wastegatu ??tangicu u sredini, osiguranu sa maticom, pa skine?? maticu i onda ??arafi?? ??tangicu, sad u kojem smjeru nisam siguran...
Guest PesimiST Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 aaaa ok.to sam trazio.a za koliko novaca bi se mogla naci neka naj naj naj obicnija cuka za pritisak.briga me kako izgleda neg samo da radi,jer da ne previdam to ko pumpu
Guest PesimiST Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 hehe ajd dobro javim kad se nesto konkretno sjebe pardon napravi thx again
Recommended Posts