Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

evo sad gledam pod OVERALL TOP POSTERS i nemogu vjerovat !!!! ima registriranih clanova 810 a cak njih 551 nema niti jedan jedini post a neki su se prijavili na forum i prije vise od godine dana !!!! mislim da bi se takvi NEAKTIVNI clanovi trebali definitivno izbrisat !!!! jer ako u godinu dana se nisu udostojili napisat niti jedan jedini post onda stvarno mislim da nisu zasluzili bit uopce i registrirani . bas me zanima sta ostali clanovi misle o ovoj temi ......

Posted

Mislim da smo o tome već pisali prije mjesec dana, pa si bezveze otvorio topic.

Posted
Mislim da smo o tome već pisali prije mjesec dana, pa si bezveze otvorio topic.

ispricavam se ako je tako !!! nisam vidio taj topic !!!

ali je glupo da se takvi clanovi toleliraju samo zato da se okolo mogu ljudi pohvalit kako na vw forumu ima velika brojka clanova --

Posted

Ako misli?? na podatak iz AK, tamo i nije spomenut broj 810, već puno manji...

Posted

ma ne govorim o tim podacima nego o obima tu sa strsnice koje moze svatko od vas vrlo lako provjeriti---sta radi ti na forumu---spavaju i samo opterecuju server !!!!

Posted

pusti tu stvar nasim adminu nek se on o tome brine

nemoj da bude da mu se mjesas u posao.

Posted
samo opterecuju server !!!!

kako to misli?? opterećuju server? pa aktivni ga opterećuju, ne neaktivni.... neaktivni samo zauzmu malo mjesta, ali mjesta ima da boli glava, tako da nije problem...

Posted
samo opterecuju server !!!!

kako to misli?? opterećuju server? pa aktivni ga opterećuju, ne neaktivni.... neaktivni samo zauzmu malo mjesta, ali mjesta ima da boli glava, tako da nije problem...

da ali znas da ima foruma di se ako ne napisu u mjesec dana ni jedan post automatski brisu iz baze podataka--a ovdje kod nas udri brigu na veselje !!! :unsure::unsure:

Posted

znam i kao ??to je gore rečeno - bilo je već govora o tome i po??to mjesto i promet nije problem - neka budu...a uostalom imao si primjera tipa "mostar racers" koji je neko du??e vrijeme bio spriječen i nije mogao pisati po forumu i sada se vratio i opet je aktivan... zar nebi bilo glupo da je on morao ispočetka pisat sa novim aliasom?

Posted
znam i kao ??to je gore rečeno - bilo je već govora o tome i po??to mjesto i promet nije problem - neka budu...a uostalom imao si primjera tipa "mostar racers" koji je neko du??e vrijeme bio spriječen i nije mogao pisati po forumu i sada se vratio i opet je aktivan... zar nebi bilo glupo da je on morao ispočetka pisat sa novim aliasom?

istina.......

Posted
jebote maky ti kad god pi??e?? milijun uskličnika okida??

hebiga !!!! temperamentan covjek !!!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Guest biciklist
Posted

LOOL maky i meni je dosadno al tebi.............. :lol:

Posted

disi ti sad ?? u lopatineckoj ili u zadru ??

Guest biciklist
Posted

disi ti sad ?? u lopatineckoj ili u zadru ??

u zadru...da sam u lopatineckoj nebi mi bilo dosadno :)

Posted

2 maky: mislim da bi sad bilo vrijeme da prestanes s pitanjima

da ne bi opet ispalo...hmmm.. :lol2: :lol2:

• Create New...