zihaGT Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Nisam vidjela da je ovdje itko pričao o ovom, pa... Zanima me jel zna tko ??to vi??e o ovoj Jetti? Jaaaaako mi se sviđa... http://www.worldcarfans.com/photos.cfm/pho...n-r-gt-concepts
Guest Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 old njuz... bilo čak i na prednjoj stranici ako se ne varam.... a sve ??to te eventualno interesira ti pi??e na stranici koju si i sam dala...
zihaGT Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 nisam vidla, my bad... bri??i topic ak smeta
Guest maky Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Nisam vidjela da je ovdje itko pričao o ovom, pa... Zanima me jel zna tko ??to vi??e o ovoj Jetti? Jaaaaako mi se sviđa... http://www.worldcarfans.com/photos.cfm/pho...n-r-gt-concepts e ziha.......... :doh: :doh: :doh: i meni se jako svida !!!! taj auto pere cak i najnoviju BMW M5-icu !!! strasan auto !!! samo za sada je vjerovatno jos samo koncept a ukoliko ode u serijsku proizvodnju mislim da nece bit cak ni u okviru R 32 nego ce bit puuuuuno skuplje !!! : : :
Guest R_32 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ma kakva serijska proizvodnja, pa nije to VW, to je prerada HGP ili ti HPA motosport... to mozes i sada kupit, daj kesh i vozi
derWOLF Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 već sam zvao VW tute kod nas i raspitivao se za passata R GT, ali ne more to tako....nikako. To je auto koji je napravljen sa ovla??tenom vw američkom tunerskom firmom i koji se uopće ne mo??e kod nas naručiti.Tamo nije toliko skup, ali i kada bi ga kao osoba naručio preko PZa ili nekoga drugog europskog VW dealera ispao bih preskup zbog shipinga, carine, homologacije itd...itd...pa danas-sutra tro??kova servisa (US market)....dobar, ali opet 2much money.
tommy Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 svi europski auti su tamo prejeftini - tesko pozicioniranje; da su nama takve cijene..
Guest R_32 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 nije stvar u pozicioniranju, nego trosarinama i porezu..ccc tamo su svi auti jeftini ne samo europski, dovoljno je reci da wrx sti dodje tamo 33k dolara, sa 330ks, a ovdje inacica sa 280ks dodje 55k euro..haha
Recommended Posts