Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

old njuz... bilo čak i na prednjoj stranici ako se ne varam....

a sve ??to te eventualno interesira ti pi??e na stranici koju si i sam dala...

Posted
Nisam vidjela da je ovdje itko pričao o ovom, pa... Zanima me jel zna tko ??to vi??e o ovoj Jetti? Jaaaaako mi se sviđa...  :wub:

http://www.worldcarfans.com/photos.cfm/pho...n-r-gt-concepts

e ziha.......... :doh: :doh: :doh:

i meni se jako svida !!!! taj auto pere cak i najnoviju BMW M5-icu !!!

strasan auto !!! samo za sada je vjerovatno jos samo koncept a ukoliko ode u serijsku proizvodnju mislim da nece bit cak ni u okviru R 32 nego ce bit puuuuuno skuplje !!! :lol2: :lol2: :lol2:

Posted

ma kakva serijska proizvodnja, pa nije to VW, to je prerada HGP ili ti HPA motosport...

to mozes i sada kupit, daj kesh i vozi

Posted

već sam zvao VW tute kod nas i raspitivao se za passata R GT, ali ne more to tako....nikako. :angry:

To je auto koji je napravljen sa ovla??tenom vw američkom tunerskom firmom i koji se uopće ne mo??e kod nas naručiti.Tamo nije toliko skup, ali i kada bi ga kao osoba naručio preko PZa ili nekoga drugog europskog VW dealera ispao bih preskup zbog shipinga, carine, homologacije itd...itd...pa danas-sutra tro??kova servisa (US market)....dobar, ali opet 2much money. :(

Posted

nije stvar u pozicioniranju, nego trosarinama i porezu..ccc ^_^ tamo su svi auti jeftini ne samo europski, dovoljno je reci da wrx sti dodje tamo 33k dolara, sa 330ks, a ovdje inacica sa 280ks dodje 55k euro..haha :lol:

• Create New...