PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jebo sliku svoju, mislim da ja to imam već du??e vrijeme!!! Crveno je, sru??eno i ideee... : : : : to ti je prvi stadij,a kad dodjes u drugi stadij sve ce ti bit CRNO SRUSENO I LETI : : : : :
Guest Markic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 : Veli mi moj doktor da drugi stadij je kad počne nekaj zujat' oko mene, počnem sanjati neke remenice i kaj ti ja znam, počnem pisat' slova G po papiru! I veli da letiiiii u tri P.M.... :
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 da istina i meni je to moj reko i jos uz to nadodo da je dobro dok ih sanjas ali je jos gore kad se probudis i vidis na svom autu manju remenicu od one koju si sanjo : : : : : i kaze da kad ti se to desi da si klinicki mrtav : : : :
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 znas koji su jos simptomi da ako kad dignes haubu od auta i umjesto jedne klapne gasa ti se cini da ih vidis 4 !!! : : : :
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 da, da, jos da i pise gsx-r po boku a u glavi ti glasovi govore "RIDE THE WINDS OF CHANGE" : : : : : : : : : :
Guest Markic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Al nekaj me hebe kod tog mog doktora!!! Jebote, stalno ima masne crne ruke i neke plave hlače sa tregerima!!! :doh: :
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 joj markic kak si ti zabrijo pa doktori su u bijelom , a tak kak si ti opiso su obuceni specijalisti za psihofizicke bolesti! : : : :
Guest Markic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 joj markic kak si ti zabrijo pa doktori su u bijelom , a tak kak si ti opiso su obuceni specijalisti za psihofizicke bolesti! : : : : Da al' ovaj ima i nekuuuuu velikuuuu bolničku metalnu kutiju i na njoj pi??e: G E D O R E :
zihaGT Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hehe kako ste luuudi dečki! : : : : al molim vas, hoće li itko dat nekakvu informaciju o tome kad će taj chat bit u funkciji?
Guest biciklist Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hehe kako ste luuudi dečki! : : : : al molim vas, hoće li itko dat nekakvu informaciju o tome kad će taj chat bit u funkciji? uskoro :
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Chat je s...e, dječurlijo. vas sa golfovima V nis nisam pito ,javi se kad ti golf sazrije tj. dospije iz stadija MO? TA u stadij VINA . mozda bus onda imo nes pam....etno za rec! : : : : : : NHF sala :
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 joj markic kak si ti zabrijo pa doktori su u bijelom , a tak kak si ti opiso su obuceni specijalisti za psihofizicke bolesti! : : : : Da al' ovaj ima i nekuuuuu velikuuuu bolničku metalnu kutiju i na njoj pi??e: G E D O R E : te GEDORE su ti dobile oscara ove godine za glavnu ulogu u dugometraznoj igranoj generalci 16v-skog motora : : : : : : :
Guest Markic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Zadnji put je imal ovu neku napravu i htel mi je s njom meriti' tlak?!? :
zihaGT Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Fala... hehe samo da ka??em da mene pere G3 ludilo, na treću... hehe... opsjedaju me bad lookovi, pro??ireni blatobrani, 1.4, 1.8, 2.0 i vr motori... termostati i termoprekidači... puknute prednje ??ajbe... auspusi koji skaču s jednog na drugog golfa... a da ne počnem uopće o felgama i gumama!! nikad kraja...
Guest Markic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Fala... hehe samo da ka??em da mene pere G3 ludilo, na treću... hehe... opsjedaju me bad lookovi, pro??ireni blatobrani, 1.4, 1.8, 2.0 i vr motori... termostati i termoprekidači... puknute prednje ??ajbe... auspusi koji skaču s jednog na drugog golfa... a da ne počnem uopće o felgama i gumama!! nikad kraja... Imam ti ja dobrog doktora za te bolesti. Zove se DR. SCHRICK! :
Guest biciklist Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ... puknute prednje ??ajbe... LOL kaj i tebi ? ma to je tvornicka greska na G3 brijem
PUNISHER Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 vidis vidis meni je moj reko da ako mi se desi da mi padne tlak pri naglom ustajanju iz kreveta , da takvu spravu moram konzumirat par 3 puta dnevno,te da pojacava erekciju prilikom intimnih odnosa : : : : : : : :
zihaGT Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ... puknute prednje ??ajbe... LOL kaj i tebi ? ma to je tvornicka greska na G3 brijem ma... jeb.. kamioni i njihovi tereti...
Guest Markic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ahaaaaa... Znači, to treba stalno koristiti? A jel to pobolj??ava kaj vozačke sposobnosti?!? :
Recommended Posts