Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Ako ste ljubitelj prve generacije popularnog Golfa, jo?? uvijek mo??ete nabaviti svje??i primjerak. Dovoljno je skočiti do Ju??ne Afrike, gdje proizvodnja jo?? nije zaustavljena.

Volkswagen je nedavno najavio osvje??enje ponude modela Citi Golf, koji se jo?? uvijek proizvodi i prodaje na ju??noafričkom tr??i??tu. Riječ je o automobilu koji vanjskim izgledom podsjeća na prvu, izvornu generaciju kompakta koji je obilje??io automobilsku povijest.

Svje??i primjerci, koji će se ovih dana pojaviti u tamo??njim prodajnim salonima, opremljeni su suvremenijim(?) kući??tima stra??njih svjetala, te novim prednjim spojlerom, a tu su i brojna druga pobolj??anja koja će valjda dodatno zainteresirati ju??noafričke kupce.

Ako ste očekivali spartanski uređenu unutra??njost, po uzoru na model iz sedamdesetih godina, ostat ćete iznenađeni izgledom interijera. Naime, Citi Golf se mo??e pohvaliti prilično svje??im dizajnom ploče s instrumentima i općenito cijelog kokpita. Plastika je osjetno bolja od one u legendarnom originalu, a cjelokupan dojam upotpunjen je trokrakim upravljačem i ručicom mjenjača s prepoznatljivom golf-lopticom na vrhu.

Osnovni model sa Chico paketom opreme i 1.4-litarskim agregatom od 74 KS stoji 67780 randa (tj. 66600 kuna), ??to je u rangu s tamo??njom konkurencijom. Zahtjevniji mogu odabrati skuplji model sa 1.6-litarskim motorom (101 KS), a tu je čak i pick-up izvedba.

IskonInternet

0001007.17.jpg0002007.17.jpg

0003007.17.jpg0004007.17.jpg

kul :respekt:

Posted

A ja mislim da u Kini klepaju mk2 Jettu isto ne??to prepravljenu, Santanu

U Brazilu i u Kini se proizvode Santane-bio sam na stranicama-ko dan i noć su

Kineska je ajmo reć luksuzna,a Brazilska-onako prosječna.

Pogledajte

Posted

e sad imam priliku konacno uzet VW !!! :P:P

Posted
Zakon idemo svi nabavljati keceve od tamo :D

od silnog ushicenja neznam jeste li primjetili da ima volan na "krivoj" strani! :D

Posted
e sad imam  priliku konacno uzet VW !!!  :P  :P

bilo bi i vrijeme :lol:

bit ce festa kad se i to desi jednog dana !!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Posted

bit ce festa kad se i to desi jednog dana !!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

samo ti sebi opet uzmi jettu...al nemoj opet razvalit masinu ;):lol:

Posted

samo ti sebi opet uzmi jettu...al nemoj opet razvalit masinu ;):lol:

nemoj me ni podsjecat na to !!! :doh: :doh: :doh:

da nisam bio blesav jos sam ju dan danas mogao vozit i s njom dolazit na susrete---a ja ovako sad moram slusat kritike na svoj racun jer vozim opela........ :(:(

tako mi i treba kad sam se glupirao i ganjao se s autom ko ludak !!! :bye2: :bye2: :drool: :drool:

Posted
maky, da si znao da postoji i 2. brzina na autu vjerojatno bi i ostala ziva :lol2: :lol2:

ha ha ha ........ :P:P:P

• Create New...