Guest Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 kako naslov ka??e chat je stigao, i sada smo ga ja i josip testirali i ne??to zahebava... zato bi molio prisutne da probaju ući na chat i ako nemogu da mi napi??u koju gre??ku im javlja... ako vam radi, ne razgovarajte sa Vaderom jer nije dobre volje... vi??e...
Tomek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 treba skinut microsoft virtual java machine ili sun java... i sve radi.. SAMO! hm nefunkiconalno je... sporo do bola... treba pogasit sve te extra dodatke,prespor je ovak... ostavit samo plain chat...
Guest Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 e j*bite se sad... razmjenite UIN-e i msn-ove i chatajte do mile volje....
Tomek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 e j*bite se sad... razmjenite UIN-e i msn-ove i chatajte do mile volje.... Go Vader! Go Vader! we all love U! bio je to samo dobro namjeran savijet s moje strane a ne kritika... Vader RoCkS :
Guest maky Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Go Vader Go !!!! swinger ti si lud !!! : : : :
zihaGT Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Vaderu chat ti je dooooobar, ni?? ne brini. Glavno da dela
Speedy-RI Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Zasto me ovo zeza pri ulasku na chat, ovdje mi prikaze da ima nekog na chatu,a kada udjem sve se nesto shebe
Guest Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 a ima nekih muha... neznam ni ja ??ta mu je... ali dobro dok se sam i popravlja
Tomek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Speedy - to ti je "normalno" All hail the vader! neko od korisnika brijem samo zgasi prozor explorera od chata i time sjebe,tj ostane kakti aktivan.... a nema ga... a u biti za odjavu s chata brijem treba u doljnjem sednom kutu koristit "izlaz" onda izadjes s chata... Zivio Vader! : : no neznam jel to opce kak moguce ispravit.. brijem da je.. al treba Vadera dobro podmitit cevapima i raznjicima :
Recommended Posts