Guest Resident-BJ Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 e stvarno me zivcira ovaj warn 20% (predstavljanje), ak se to moze maknut bilo bi OK ,
kreza Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 e stvarno me zivcira ovaj warn 20% (predstavljanje), ak se to moze maknut bilo bi OK , budi jedno vrime dobar pa ti se možda makne
Davorr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 budi jedno vrime dobar pa ti se možda makne mozda i ne..meni vec duuuuuuuuuuuuugo stoji
RI VW Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 (edited) Ja mislim da ti prvo mora doci do 100% pa onda dobijes ban pa ti se tek onda izbrise........ispravite me ako grijesim...... Edited September 6, 2008 by RI VW
mareri Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja mislim da ti prvo mora doci do 100% pa onda dobijes ban i ti se tek onda izbrise........ispravite me ako grijesim...... ti bi mogao dobiti warn ako nepromijeniš avatar
RI VW Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 bas tako....neznam ni ja...poslo sam mu PM pa ce valjda rec u cemu je problem
Dottore Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 za svakog korisnika mora imati sliku svog limenog ljubimca a ne razno psihodelični avatari koju ničem ne služe za raspoznavanje članova. tu vam je tema Avatari ako nemate auto iz grupacije VAG onda ostavite prazan avatar.. dovoljno pod uslovom auto stavite : pješak
TheFog Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dado_vw, RI VW - citajte pravila (vezano za avatare) resident - takodjer citaj pravila, a searchom pretrazi stare topice sa istim ovim pitanjem koje si ti postavio
RI VW Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Auuuuuu pa ja sam neinformiran..... onda odma mjenjam avatar......
Guest Resident-BJ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 (edited) dado_vw, RI VW - citajte pravila (vezano za avatare) resident - takodjer citaj pravila, a searchom pretrazi stare topice sa istim ovim pitanjem koje si ti postavio stvarno ne kuzim sto nevalja , al nema veze samo mi to malo seljacki djeluje , kakvi warnovi pa nismo u skoli 4 ukora letis van , jel to ta brija ili .. , prvo mi je glupo netko moze tu napisat da ima brda i doline mislim u profilu (predstavljanju) , ko moze znat jel je to ispravno (mozda netko ide provjeravat ili ?),takoder sto se tice avatara uslikam neki auto u gradu i to je to ko ce znat jel moj il nije ,tako da ...... gle ovo je samo moje misljenje mozda grijesim. PS:Iskreno , ako se moze maknut nek se makne jel nekuzim zasto je tu , nek mi neko objasni , jel nemam vremena trazit zbog cega i kako , ima pametnijih stvari na ovom forumu od toga. Edited September 7, 2008 by Resident-BJ
Davorr Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 gle tu ti je warn zato kaj u pravilima ljepo pise da moras sve popounit,znaci mora ti se vidit ime,auto i mjesto odakle dolazis..i to je to.. @Fog - isprika nisam znao za avatar..jel ovaj moj moze proc?
jady Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 PS:Iskreno , ako se moze maknut nek se makne jel nekuzim zasto je tu , nek mi neko objasni , jel nemam vremena trazit zbog cega i kako , ima pametnijih stvari na ovom forumu od toga. gle, na tebi je da se pridrzavas pravila foruma koja su admini odredili......a na nama moderatorima je da gledamo ko ih krsi. necemo se mi (clanovi foruma) pridrzavat nekih tvojih pravila,a ak nemas vremena trazit pravila na forumu...bez brige....imas fore dok dojdes na 100%warn-level jer u protivnom "letis".... pa je sad na tebi...kratko receno
Guest Resident-BJ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 (edited) ...... LOL ....... nevermind let it stay simply is nice ...... PS: mozda za ovo jos dobijem 20 a mozda i vise ...... samo mogu reci big LOOOOOL Edited September 7, 2008 by Resident-BJ
Carlito Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ali odgovor kad ti se makne ukor od 20% niko nije dao
TheFog Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 odgovor (koji je davan vec nekoliko puta): warn se ne mice (osim kad dodjete do 100%, pa se resetira, ali tad slijedi i privremeni ili stalni ban)
Baljulji Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Meni je baš sexy moj warn i ne bih mogao bez njega! Druga stvar je to što se ne slažem s tim za što sam ga dobio! Kad ispucam jednom svih 5 komada, onda ću ponovo napraviti nešto samo da bude dole, i onako je crvena boja koja je začeće gti-a i sam nek dole svjetli! ŽIVIO WARN!!!
zihaGT Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 stvarno ne kuzim sto nevalja , al nema veze samo mi to malo seljacki djeluje , kakvi warnovi pa nismo u skoli 4 ukora letis van , jel to ta brija ili .. , prvo mi je glupo netko moze tu napisat da ima brda i doline mislim u profilu (predstavljanju) , ko moze znat jel je to ispravno (mozda netko ide provjeravat ili ?),takoder sto se tice avatara uslikam neki auto u gradu i to je to ko ce znat jel moj il nije ,tako da ...... gle ovo je samo moje misljenje mozda grijesim. PS:Iskreno , ako se moze maknut nek se makne jel nekuzim zasto je tu , nek mi neko objasni , jel nemam vremena trazit zbog cega i kako , ima pametnijih stvari na ovom forumu od toga. vidiš za ovakvo isfuravanje sa tek 10 postova ja bi ti još jedan zaljepila pa nek te 40% bode u oči.
Marks Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nebi li bilo bolje da se warn mice nakon nekog vremena...znaci dobar si 6mj, nisi dobio warn u tom vremenu i on se mice??? a sto se tice slikanja auta u gradu....zato postoji predstavljanje(tko si,sto si i sta vozis) i predstavljanje auta( VAŠI AUTI i projekti)....ne kuzim zasto je nekom tesko prihvatit neka pravila...za ispunjavanje profila ti treba 10min a ak nemas sliku auta,ostavi prazno dok ga ne poslikas
Shen Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 stvarno ne kuzim sto nevalja , al nema veze samo mi to malo seljacki djeluje , kakvi warnovi pa nismo u skoli 4 ukora letis van , jel to ta brija ili .. , prvo mi je glupo netko moze tu napisat da ima brda i doline mislim u profilu (predstavljanju) , ko moze znat jel je to ispravno (mozda netko ide provjeravat ili ?),takoder sto se tice avatara uslikam neki auto u gradu i to je to ko ce znat jel moj il nije ,tako da ...... gle ovo je samo moje misljenje mozda grijesim. Sam si sebi odogovrio na sva pitanja Nismo djeca pa da je fora lagat da imam ovo-ono... ako i neko laze, sta me briga, njegova stvar.
Guest corrado.. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A šta češ budi dobar ubuduče i maknut če se warn .....
Carlito Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nece,nece tek kad ga ispunis do kraja pa ispocetka
Maki Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Meni je baš sexy moj warn i ne bih mogao bez njega! Druga stvar je to što se ne slažem s tim za što sam ga dobio! Kad ispucam jednom svih 5 komada, onda ću ponovo napraviti nešto samo da bude dole, i onako je crvena boja koja je začeće gti-a i sam nek dole svjetli! ŽIVIO WARN!!! Da da, warn ti ustvari znaci da si do ja.a, gti, brija, super dooper, svi vam pravi briju na to, i ja pokusavam, dobro vam baljulji veli. Jedino sto sam primjetio da Fog npr. ima nekako 200%, pa brijem da si je sredio, ono kao veze i to, i ja bih da mi pise 200% warn, jel moze ko sredit???? To vam je ustvari cijeli jedan odred warn elite ekipe. :zima ....ima ih svuda, maskirani, skrinkani....
Guest corrado.. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nece,nece tek kad ga ispunis do kraja pa ispocetka To je glumpavo skroz ....
tonac Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To je glumpavo skroz .... drugačije nitko neće izletjeti... bar se nauči pameti.... Maki kak ti znaš dal Fog ima 200%? kaj ako i ja imam?
Recommended Posts