mateo.split Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 na stranici postoji i nalazi se vw shop, ja sam narucio par stvari (narudzba je poslana), zanima me kada to dolazi, kako cu to platiti?!? Trazio sam po forumu o ovome ali nisam nasao...mozda mi je pobiglo, mozda nepostoji, molim nekoga da me obavjesti koja je sema!
drake Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ako budes ima srece i dobijes ono sta si narucija platit ces postaru kad ti donese paket na kucnu adresu, vjerojatno ce te i presjednik Miro kontaktirat da potvrdi narudzbu!
mateo.split Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 kada vidin mob imam uvik nekih nepoznatih neodgovorenih brojeva....tako ovim putem molim ako me iko bude trazia imam pm!
mateo.split Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 vjerojatno je moja narudzba zabiljezena tamo pa molim ako netko to vidi i moze poslati isplati se jer cu platiti...nije problem...onj par "srebrenih" tablica zelin...pliz pliz¨! kucni je 021-506-726...ako se zeli provjeriti narudzba!
Recommended Posts