Neven Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 (edited) Ako zaista tako zele da mi ipak vidimo to cudo od auta neka eventualno u predstavljanju stave link svog auta s maticnog foruma pa koga zanima nek pogleda! slažem se. neka stavi link svog auta u potpis i nitko se neće ljutiti, a koga zanima uvjek će moći pogledati po meni debilno je predstavljat auto koji nema nikakve veze sa tematikom ovog foruma. to je ok za neke nesvrstane forume, ali vw, fiat, opel, honda i ini forumi su mjesta za određene marke, a ne kao kurve, svi su dobrodošli. što se ljudi tiče, sve ok, ako su normalni ne smetaju bez obzira šta voze Edited September 16, 2008 by Neven
jady Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ovo ce bit tema duga komotno 10 i vise stranica. slazem se da na OVOM forumu trebaju samo VAG-vozila bit,sumnjam da iko nes ima protiv da se neko rega ko NE vozi VAG-vozilo.jer nemora znacit da ce podhebavat i hebavat ko onaj "glumac" ...no,kak se zove.zaboravio. najlakse je nama moderatorima sve "delete" i amen...stvar je u tome da admini trebaju odobrit takve akcije....i lako je nekome warn za to dati. da vidimo sta ce s vrha foruma doc...
tomybj Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 hmm da je predstavim opela od tate i fiata od mame ???? cool ,jer vidim da je to sad u modi predstavljati druge aute na VW forumu !! zato se ja vozim u vw-u transporteru sa ekipom i ne zanimaju me ostali auti
pikzibner Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Moderatori imaju odriješene ruke brisati topice uz obrazloženje čovjeku da se ne ljuti ali ovo je VW forum. Slobodno je tu i piše ali nema pravo predstaviti non-V.A.G. auto. Admini
golfijaner Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ok! Osobno bi volio da se to redovito provodi po forumu bez razlika prema svim clanovima foruma prvenstveno da se aktivni clanovi foruma ne sramote vise
Dex_gasolina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ovdje nije riječ šta čovjek vozi. Ovdje je riječ da nebi trebao predstavljati auto, pogotovo ako je neka serijala. Sve 5 i razumijem za non VAG vozila, al ne kuzim zasto se ne moze predstaviti serijala auto? Moj Polo je serijala i zato ga ne smijem predstavit?? To mi je bezveze!!!
pikzibner Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Sve 5 i razumijem za non VAG vozila, al ne kuzim zasto se ne moze predstaviti serijala auto? Moj Polo je serijala i zato ga ne smijem predstavit?? To mi je bezveze!!! Ovo se odnosi na serijala non-VAG auto. Možda smo još mogli progledati ako je auto vrijedan divljenja - dobar tuning sa nekim ok detaljima.
Dex_gasolina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ovo se odnosi na serijala non-VAG auto. Možda smo još mogli progledati ako je auto vrijedan divljenja - dobar tuning sa nekim ok detaljima. Ok onda...
Perkan Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja mislim da treba dati svima da se registriraju, bio Mazda fan, Honda fan itd, ali im ne treba dati da predstavljaju aute jer nas to ne zanima, da nas zanima otišli bi na drugi forum i vidjeli, nego im treba dopustiti da čitaju i pišu ako imaju štogod pametno.
Dizel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jedan naš član koji se rego ovdje pred par dana i vozi mazdu več duže vrjeme razmišlja da kupi neki stariji VW pa da ga lagano slaže. Ali vi ste ga odma naravno napali zato šta vozi mazu. I nije ju predstavljo ovdje na forumu, iako ima što pokazati.
pikzibner Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jedan naš član koji se rego ovdje pred par dana i vozi mazdu več duže vrjeme razmišlja da kupi neki stariji VW pa da ga lagano slaže. Ali vi ste ga odma naravno napali zato šta vozi mazu. I nije ju predstavljo ovdje na forumu, iako ima što pokazati. Pa slobodno on čita i skuplja info, ali definitivno nema šta tu mazda tražiti, možda se i ima šta vidjeti ali kako drugi vele, to nas baš i ne zanima.
tihca Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja sam za predstavljanje samo V.A.G. vozila,netrebaju mi slike nekih drugih marki koje se može naći na nekim predviđenim forumima za njih i još da kažem kako neki članovi ovog foruma nisu ZA predstavljanja običnih VW vozila u "Vašim autima i projektima" znači u nekim komentarima kod takvih auta da se skužiti kao "kaj češ ti tu" "gle ovog"...ali ovo je ipak VW forum a ne Tuning forum,slažem se da netreba stavljat bilo kakve krševe koji se samo još zovu VW,zato ako vam nije auto još u zadovoljavajućem stanju strpite se i poradite na njemu i onda to pokažite
-Jelko- Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja sam za predstavljanje samo V.A.G. vozila,netrebaju mi slike nekih drugih marki koje se može naći na nekim predviđenim forumima za njih i još da kažem kako neki članovi ovog foruma nisu ZA predstavljanja običnih VW vozila u "Vašim autima i projektima" znači u nekim komentarima kod takvih auta da se skužiti kao "kaj češ ti tu" "gle ovog"...ali ovo je ipak VW forum a ne Tuning forum,slažem se da netreba stavljat bilo kakve krševe koji se samo još zovu VW,zato ako vam nije auto još u zadovoljavajućem stanju strpite se i poradite na njemu i onda to pokažite Nije baš korektno al moram priznat ima dosta krševa u auti&projekti,ne smeta me stock auto ali neželim gledat krševe totalne... Čemu ovolika rasprava,zar se ne zove ovo vw club croatia...naglasak na ovo VW!?Tu nikakva mazda,peugeot ni Moskivich nema šta tražit i točka. Zapravo imam bolju ideju,zašto se ne napravi topic u offtopicu,predstavite svoje non-vag vozilo,tko želi vidjet pogledat ce tko ne želi zaobići će taj thread
RI VW Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zapravo imam bolju ideju,zašto se ne napravi topic u offtopicu,predstavite svoje non-vag vozilo,tko želi vidjet pogledat ce tko ne želi zaobići će taj thread Ma ja mislim da je i to glupo ovo je vw forum i mislim da druge marke nemaju sta raditi......
TOMZG Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 malo kasnije sam se ukljucio u pricu ali slazem se s golfijanerom a i ostatkom da je ovo VW forum (club), a ne mazda, fiat, bla bla,.... uglavnom u zadnje vrijeme forum je postao nekak dosadan, nema nikakvih pametnih tema, uvijek se nade neki pametnjakovic koji izazove svadu (mozda mu je to samo i cilj), novi clanovi dolaze samo radi postavljanja odredenih oglasa,... itd. uglavnom po mojem misljenju ovo je VW club (koncern) i mislim da bi on trebao bit samo za vlasnike takvih vozila! ne zelim nikoga uvrjedit ni nista, nit nekoga sudim po autu, tu smo da se druzimo, razmjenjujemo iskustva, pomazemo jedni drugima oko nasih VW-a, ali brate mili ako nemas auto iz V.a.g. koncerna pa sta ces tu onda! pozz svima i nadam se da nisam nekoga uvrjedio!
Jericho Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Evo kolko vidim večina ljudi djeli moje mišljenje. Ovo je VW forum i predstavljaju se isključivo VAG vozila. Ako se netko registrira na forum, a da nema auto iz VAG koncerna nema kaj predstavljat auto na forumu. Može u potpisu stavit link na svoj auto (koji je predstavljen negdje drugdje) i ak nekoga zanima nek ga pogleda na taj način. Nisam mišljenja da ljudi koji nemaju VAG vozila ne smiju biti na forumu, cim nas je više tim bolje, al ne VAG vozila na VW forumu nebi smjela biti predstavljna. Kratko i jasno
Speedline Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Čitam ovo i nemogu vjerovat. Nije baš nešto konkretno rečeno, samo se ponavlja isto, sa drugačijim poretkom riječi.
srki Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 evo jelko je vec prekrsio zakon avatara sto se tice ovoga, nek se predstavljaju vag vozila, a non vag moze preko linka samo i rjeseno
Maki Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nemam nista protiv nikoga, ali ako se budu predstavljali svi onda nije vise vw forum. Svi imamo zelje, pa mozda netko da vozi vw, moze se regati ne, ali nemoze predstavljati. I ja bi vozio ferarri ali nemogu, pa posto ne vozim nemogu niti u boks na f1 trkama, , mogu gledati. Nitko mi ne smeta, ali neki razlog valjda postoji zasto se ovo zove vw klub. ovom prilikom pozdravljam sve Hondase, Fordase, i posebno fiatase.
Durandal Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A da se jednostavno na pocetak naslova threada stavi nekak'i tagic, tipa [nonVAG], pa koga ne zanima, ne mora ni otvarati? Osobno mi je skroz svejedno, a sto se tice ljudi koji ne voze VW no ipak su na forumu, skoro mogu reci da sam pocascen sto nisu zadrti kreteni koji dijele ljude po autima koje voze. Join in, uzivajte, raspravljajte, mozda vam cak iduci auto bude VW
jady Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nikakav podforum za OT...kaj vam je,vw-forum je i ostat ce...vidim da se vec jedan topic obrisao, i ja cu ak nije iz vag-grupe
-Jelko- Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 evo jelko je vec prekrsio zakon avatara sto se tice ovoga, nek se predstavljaju vag vozila, a non vag moze preko linka samo i rjeseno Ovo mi je glupo pravilo,mislim da bi avatar trebao biti po vlastitom izboru,dokle god nije provokativan a tad sankcije
golfijaner Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ma ja mislim da je i to glupo ovo je vw forum i mislim da druge marke nemaju sta raditi...... ja mislim da bi trebao dijeliti savjete takvog tipa kad budes imao pravo glasa na izborima. bas iz ovog razloga sam i otvorio temu. nije mene smetao fiat bravo jer je auto predstavljen u off topicu (ako je prebacen tamo isprika moderatoru koji je radio svoj posao). decko nije nista forsirao niti slicno. mene je u svemu tome smetalo ponasanje i reakcija ostalih clanova. k'o mulci od 15-16 godina (bez uvrede, to su bile moje najbolje godine). mogli ste prijaviti moderatoru. mogli ste otvoriti temu u kojoj zahtijevate da se ne dozvoljavaju takve teme. ali samo niste trebali vas 15 napasti jednog covjeka. ja sam na crofiatu registriran od samog pocetka. imao sam nick Golfijaner i vozilo koje je bilo upisano Škoda Felicia. nista mi tamo nije smetalo, niti sam ja kome smetao sve dok se jednom nije pojavio Bojan22 s ultra kuore sportivo unom i popljuvao dobar styling savjet koji sam dao jednom vozacu fiat brava (nesto kao da vozacu golfa savjetujes da stavi bbs felge) jer ja eto vozim Škodu i imam nick Golfijaner. nemam nista protiv da su na ovom forumu iskljucivo VW vozila jer sam na ovom forumu zbog VW-a, a ne zbog Škode, ne smeta mi ni da budu VAG vozila, ne smeta mi ni da u off topicu bude poneki "uljez" ali mi smeta sto ako netko predstavi svog "uljeza" nastane totalni kokosinjac, a nitko ne razmislja da se time rusi kvaliteta foruma! neki tamo "uljez" nece narusiti kvalitetu foruma, ne brinite isto tako ne smetaju ni čitači, ni nepredstavljeni, a ni neaktivni clanovi. svi oni imaju neku svoju ulogu. smeta mi kao i drugima sto se oglasi nabacuju samo tako, bez razmisljanja ali tu je rjesenje jednostavno: nemojte upozoravati na krivi oglas, gdje je smjesten ili njegov sadrzaj. samo ga brisite!
golfijaner Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ovo mi je glupo pravilo,mislim da bi avatar trebao biti po vlastitom izboru,dokle god nije provokativan a tad sankcije tvoj avatar je provokativan jednako koliko i predstavljanje fiat brava i mazde 323f na ovom forumu.
Recommended Posts