Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)
tvoj avatar je provokativan jednako koliko i predstavljanje fiat brava i mazde 323f na ovom forumu.

tocno tako, mislim daj malo razmisli, dodes tu kod nas na VW klub i onda iz principa stavis bmw u avatar, da si pristojan barem malo, onda ne bi imao avatar! :palacd

Edited by TOMZG
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Ovo mi je glupo pravilo,mislim da bi avatar trebao biti po vlastitom izboru,dokle god nije provokativan a tad sankcije :palacg

ovo je AUTO forum,a ne forum.hr i sl. ,jel treba dalje pricat? ...

Posted
ovo je AUTO forum,a ne forum.hr i sl. ,jel treba dalje pricat? ...

pa ja imam AUTO na avataru :lol2

cek kakav bi onda avatar trebao stavit?Neki vw ili?

Posted (edited)
pa ja imam AUTO na avataru :lol2

cek kakav bi onda avatar trebao stavit?Neki vw ili?

SVOJ auto ... al posto nemas VW nemoras ni avatar imat... đizus ...

Edited by VecTDI
Posted

Ko babe na pijaci ste ... niste normalni,koji se vrag dešava na ovom forumu...

Pravilo je da u avataru imaš svoj auto ili da nemaš avatar... ako voziš BMWa kocku onda stavi kocku i pusti druge šta pričaju... samo da vam se svađat... :angry::rolleyes:

Posted
Ko babe na pijaci ste ... niste normalni,koji se vrag dešava na ovom forumu...

Pravilo je da u avataru imaš svoj auto ili da nemaš avatar... ako voziš BMWa kocku onda stavi kocku i pusti druge šta pričaju... samo da vam se svađat... :angry::rolleyes:

napokon! :palacg

golfijaner imaš potpuno pravo u vezi s onim napadima..dajte više riješite to...par dana se priča samo o ovom...

Posted

svi znate da ak imate avatar onda mora bit vas auto.....ko hoce nak stavi....ovo ide pod kljuc,vec mi pun kufer ovakvih sranja..

Posted

samo da zakljucim ovu pricu (mada je pikzibner vec objavio, ali vi ste nastavili svoje prepirke)

Svjesni smo da mnogi ljudi dolaze ovdje koji imaju interes prema VW, mada mozda istovremeno ne posjeduju VW, vec nesto drugo. Offtopic podforum je prostor sa nekakvom vecom slobodom, ali ono osnovno zbog cega smo svi ovdje, neki kamen temeljac je ipak - VW.

Iz tog razloga, a i iz razloga ipak nekakvog ogranicavanja rasta ove zajednice, provodit cemo slijedece:

-registracija na ovaj forum i aktivnosti na njemu su dozvoljene svima koji se ponasaju skladno PRAVILIMA FORUMA

-prezentacije vozila koja nisu VAG koncerna ce biti obrisane od strane moderatora/administratora

-vrijedjanje bilo koga nije dozvoljeno nikome, te ce bilo kakva vrijedjanja biti sankcionirana

Iskreno mi je zao zbog svih koji ce bit nesretni ili se osjecat zakinutim zbog ovakvih pravila, ali ovo je nasa zajednica, s nasom tematikom, gdje mi krojimo pravila, kako god to zadrto zvucalo, jer sve je s ciljem koncentriranja ljudi koji se bave s VW, pa vas molim za razumijevanje sto zelimo ocuvat ono sto imamo. Pregrst je domacih i stranih auto foruma koji nisu vezani striktno za neku marku, tako da zakinuti niste za nista.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...