dalibor Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 (edited) evo vako rijec je o golfu 4 2002.g tdi sa 101 konjom od opreme nije nista imao, standard klima podizaci itd. znaci nikakva exluziva. auto je sogorov kupljen je u njemackoj i uvezen na bosnu posto decko ima kucu u okolici Brckog. sogor ima 22.godine i uvjek mu je bila zelja golf 4 kao moj bivsi. pa podjimo sa slikama djelova koje sam nabavljo. prednji umetak za branik kod V6 modela polakirano maska bez znaka standardno kod golf4 polakirano zadnji spojler na krovu nemam slika od pocetka kad je doslo samo polakirano sto se tice tog zadnjeg spojlera ja ga nebi nikad stavio ali bila njegova zelja vezi konja kako gazda kaze. pa evo komentirajte http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=17814 Edited September 19, 2008 by dalibor
dalibor Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 idemo dalje ove lampe zna svako nista posebno ali na tamnom autu jako lijepo izgledaju isto i prednje crne lampe zna svako i onda mi ovo palo na pamet izvadio sam maglenke van i ubacio po jos jedne zmigavce kao sto su na xenom farovi malo custom ne skodi nikom i onda vako to izgleda. isto sjenilo ofarbano u boju auta narucen i naslonjac za ruke izmedju sicova "kozni" sto je jako bitno ovo stane bez problema ovdje sto se tice djelova itd to je to u medju vremenu mije palo na pamet od amerikanca leisna sa zmigama koja dolazi u branik i izgleda ovako da bi tablica mogla doci sa strane
dalibor Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 i onda dan (D) dosa gazda po dilove usro sam se kad sam auto vidio mislim boju na suncu je boja izledala puno svjetlija nego djelovi koje sam lakiro krenimo od najlakseg zadnji lampi pa raskopavanja prednjeg kraja fertig prednji spojer montiran na zadnjem kraju poskipana slova i VW znak ofarban i onda 2 sata izgubito zbog ovog sranja stavljen zadnji spojler
dalibor Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 (edited) i dok je je skoro sve bilo gotovo doslo nesto ali lesna nije dosla ali nema veze ima vremena za sad auto vako izgleda nadam se da se niko neljuti sto ima naljepnicu a nije clan jos sta dolazi je mala spigla lijeva neznam zasto nije dosla do sada na ljeto se spusta, i druge felge audijeve 18" ovakve kao sto Pik ima na duji isto zadnji V6 spojler i od R sa strane pragove za sad toliko a vi navalite sa komentarima http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=17814 Edited September 19, 2008 by dalibor
Recommended Posts