Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

nemoj pisat rijeći odvojeno,odvajaj ih zarezom tako ja radim i normnalno radi a ako između rijeći stavim razmak onda izbacuje error

probaj tak možda proradi

Edited by Emma
Posted
nemoj pisat rijeći odvojeno,odvajaj ih zarezom tako ja radim i normnalno radi a ako između rijeći stavim razmak onda izbacuje error

probaj tak možda proradi

Ma ne radi mi nikak, šta god upišem ništa ne izbaci, uvijek ova poruka: "Unfortunately your search didn't return any results.

Try broadening the search parameters by searching by different keywords or altering the format of your search.

Remember to use the wildcard '*' to increase the number of matches. Apple* will match 'apple' and 'apples'."

Fože end d tim, voc ap vith tis ha?

Posted

Try broadening the search parameters by searching by different keywords or altering the format of your search. ;x

Posted

Ats cup ili samo ats riječ koja postoji na milijun mjesta ovog foruma i on ne pronađe ništa :palacd

Konkretno, zanimala me prodaja ats cup 9j felgi koje je netko prije par mjeseci prodavao i nikako da pronađem taj oglas.

Posted

na dnu stranice ti pise "darkness" i " croatian"...taj croatian stavis na english...ja stavio prvo da trazi "felge" pa nije nis naso.kad sam na english stavio je naso milju topica s "felge" .

probaj

Posted
na dnu stranice ti pise "darkness" i " croatian"...taj croatian stavis na english...ja stavio prvo da trazi "felge" pa nije nis naso.kad sam na english stavio je naso milju topica s "felge" .

probaj

Probao sam i ništa, opet ista poruka :bag:

Jel ikome uopće radi taj search??

Posted
Kada stisnes gore search klikni onda na more search options, meni tako nadje sto god da upisem :palacg

Sve opcije koje su ponuđene sam probao i ništa ne radi :ne

Posted

Brijem da ti ne radi jer ti je riječ kratka, mislim da tri i manje slova ne može tražiti, mislim da sam tako negdje pročitao.

Možda ti ovo pomogne, ako to već nisi pročitao

Advanced Usage Help

Use Means

apple banana Find posts that contain at least one of these words

+apple +juice Find posts with both words

+apple -juice Find posts with 'apple' but not 'juice'

apple* Find posts with 'apple' and/or 'applesauce'

"Some Words" Find posts with the phrase 'some words of wisdom', 'some words' but not 'some noise words'

Posted

ja search napravim preko google ovako: ats cup vwclubcroatia i više manje se nađe sve.

• 11 months later...
Posted

jel search na forumu ima opciju advanced trazenja. znaci da upisem pojam, odaberem clana i podforum gdje da trazi ? mislim ovo je katastrofa..nista zivo nemogu naci. Evo sto mi se pokaze kada kliknem search. ( kvacicai predstavlja sto ?!? )

search_c523f.jpg

I usput, problem tj nemogucnost slanja PM poruka. Kada kliknem na clana foruma dole mi se izbaci ona kartica sa mogucim akcijama, pm, email i sve ostalo bi trebalo biti tu ali ne postoji nit su polja aktivna.

pmporuka_85544.jpg

Imao sam win xp i IE mislim da je 6 bio tamo, sad imam win 7 i novi IE i nevalja, probao na mozili 3 i nista. Probao na pet drugih kompova i nista.

Malo mi je glupo replayat umjesto da saljem PM kada zatreba.

Posted (edited)

:bravo evo ga opet, prebaci na english i sve ce ti to izgledati puno bolje :palacg kako bi trojka rekao "English rjesava sve probleme"

A onda imas i neki advanced search...

98106758.jpg

Edited by Sioux
Posted

Ja sam isto pisao da taj search ne radi i nis se nije poduzelo, kao i za vrijeme.....ocito se nemoze jer bi vjerovatno netko nes napravio.....

Al mi je glupo sta se stalno nekome nabija na nos sta otvara nove topice al sta mozes drugo ako nemozes naci...... jbg

Posted
Al mi je glupo sta se stalno nekome nabija na nos sta otvara nove topice al sta mozes drugo ako nemozes naci...... jbg

Večina otvori novi topic a i ne pokuša search-at,pa im se zato to 'nabije na nos'

Search triba malo izvježbat,između 2 search-a triba bit najmanje 20 sekundi razlike,i to zna zavarat

Mana mu je šta malo teže nađe pojmove od 3 slova...a i to se da riješit sa dodavanjem * na kraju pojma

Posted
Večina otvori novi topic a i ne pokuša search-at,pa im se zato to 'nabije na nos'

Search triba malo izvježbat,između 2 search-a triba bit najmanje 20 sekundi razlike,i to zna zavarat

Mana mu je šta malo teže nađe pojmove od 3 slova...a i to se da riješit sa dodavanjem * na kraju pojma

Ma kuzim te sta oces reci, nista nisam mislio lose ovo sta sam napiso samo kazem da nekad stvarno nemozes naci.... :palacg

Posted

Znam da 'search' koji put zeza,znam da nisi mislio ništa loše....ali.... večina otvori topic prije nego i pokuša search-at,a ja taj pojam utipkam u 'search' i izbaci mi minimalno 5-6 korisnih tema o traženom pojmu,zato im se to 'nabije na nos' :palacg

Posted

Google majka :)

Ja sam razradio sistem, uglavnom zapamtim tko je pisao o nečem što me zanima, pa idem na njihov profil,

Options; Find member`s topics i no problem.

Posted

naj jesnostavnije receno, nas srch je sporiji i od najsporije njubare.

moramo se suochit sa istinom, trazilica ekvivalentna peglici u automoto svijetu, ide i radi ali...............

ako neznas fore kako radi, koliko chekati i sl., nema spasa.

Mislim da nema tehnoloske prepreke koja nas prijechi da i nasa radi kao ostale, mozda jedino lova, sta jedino, vjerovatno.

No nasa je trazilica svrsi NEshodna.

:da

no trpajmo se dalje pjesice po topicima, :smijeh .

Kad bi i radila, mozda bi manje provodio na forumu, vidis vidis, mozda je bolje ovako.

• Create New...