rajkec Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 (edited) evo još nešto imam slike još i od mk3 i mk5 koji su već stavljeni, ali iz drugih kuteva, pa mi ih je bezveze stavljat... Edited October 18, 2008 by 0804RS
Guest Teo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Vidim da ste stavili onog golfa sivog keca bili nije rat style, auto je u izradi možete tu vidjet http://digimods.e-visionit.co.uk/showthread.php?t=46528
Baljulji Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Prijateljeva Jetta Rat Style u originalnom obliku inače ju prodaje za 300,00€ Nadam se da se vidi kako je boja apšisala i kako je sprejem na nekim mjestima pošpricana Čak je i unutrašnjost u stilu Rat Style-a Obratiti pozornost na desni brisač i puknuto vjetrobransko staklo Auto je do jaja!
rajkec Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 (edited) baljulji, kaži frendu nek kupi šmitice i gewinde, i više mu nikaj drugo ne treba evo još jedne simpa jette, sve dulje i dulje i ta mat crna se mi sve više i više dopada Edited December 23, 2008 by 0804RS
rajkec Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 EVOOOOOOOOOOOOOOOOOO GA!!! nakon dugo vremena sam ga konačno našao... znakić i pol ako si ko želi isprintati i zaljepiti na svoju rat folciku ostalo bude dok malo razvrtam ostale slikice...
MOTA BOY Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Baljulji, samo 300€ za tu orginal RAT STYLZ Jettu?? Kak tak malo? Odlićne slike Rajko!
Baljulji Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Baljulji, samo 300€ za tu orginal RAT STYLZ Jettu?? Kak tak malo? Đeta nema sportske amortizere, tj nije spuštena pa joj to ruši cijenu!
sven Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Gledam temu od pocetka i kuzim mise manje ovaj Ratstyle ali mi nikako nisu jasne one koturajuce olupine doslovce. Pa mislim da mu zakvačim sajlu za kuku za vuču i potegnem da bi odnio pola veznog lima bilo naprijed bilo otraga...
-Jelko- Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Gledam temu od pocetka i kuzim mise manje ovaj Ratstyle ali mi nikako nisu jasne one koturajuce olupine doslovce. Pa mislim da mu zakvačim sajlu za kuku za vuču i potegnem da bi odnio pola veznog lima bilo naprijed bilo otraga... čisto iz*rkavanje...to je sad moda,ameri izmislili i naravno svi prekopirali,jedan stari volkswagen mora biti upicanjen do bola a ne pišat po njemu da zahrđa German style 4 life
sven Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ma ok ajde do jedne granice. hauba, vrata ovo ono ... al vidim da po bunkerima iza samo stao stakori ne iskaču van od prljavstine, auti izudarani sa svih strana, ...
-Jelko- Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ma ok ajde do jedne granice. hauba, vrata ovo ono ... al vidim da po bunkerima iza samo stao stakori ne iskaču van od prljavstine, auti izudarani sa svih strana, ... Ma obicni trend,tvoje sređivanje mi se 10x više sviđa,rat style ce koju godinu biti atraktivan i onda ce ko i spojleri otic iz mode
rajkec Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 čisto iz*rkavanje...to je sad moda,ameri izmislili i naravno svi prekopirali,jedan stari volkswagen mora biti upicanjen do bola a ne pišat po njemu da zahrđa pišat po njemu, znam da nisi mislio doslovno, ali uvijek ima budala koje misle da su face ak uzmu čekić i triput se zalete u banderu... i onda ti dođe selo rat tuning.. ustvari to nije tuning nego uništavanje... mislim da si skužio da u americi ima najviše budala... ma ok ajde do jedne granice. hauba, vrata ovo ono ... i to je to... eventualno neki detaljčić i ništa više...
-Jelko- Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 pišat po njemu, znam da nisi mislio doslovno, ali uvijek ima budala koje misle da su face ak uzmu čekić i triput se zalete u banderu... i onda ti dođe selo rat tuning.. ustvari to nije tuning nego uništavanje... mislim da si skužio da u americi ima najviše budala... i to je to... eventualno neki detaljčić i ništa više... neznam ni sam kaj sam mislio...jer ima i takvih slučajeva to je ono tipicno "želim biti poseban" pa cu radit isto ono što rade i ostali koji žele biti posebni
rajkec Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 (edited) uvijek je bilo i uvijek će biti ljudi koji iz auta rade nakarde, makar i u rat-u... Edited December 24, 2008 by 0804RS
TheFog Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://jalopnik.com/assets/images/gallery/...51be9e8eb_o.jpg
Recommended Posts