Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

evo još nešto

014rd0.jpg

26826518oj0.jpg

IMAGE016-1copy.jpg

PICT0098.jpg

large67824803193nv9.jpg

untitlexcvcvd.jpg

imam slike još i od mk3 i mk5 koji su već stavljeni, ali iz drugih kuteva, pa mi ih je bezveze stavljat...

Edited by 0804RS
  • 4 weeks later...
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Prijateljeva Jetta Rat Style u originalnom obliku :rotfl inače ju prodaje za 300,00€ :rotfl

P1040830.jpgP1040827.jpg

Nadam se da se vidi kako je boja apšisala i kako je sprejem na nekim mjestima pošpricana

P1040826.jpgP1040824.jpg

P1040822.jpgP1040823.jpg

Čak je i unutrašnjost u stilu Rat Style-a :bravo

P1040828.jpg

Obratiti pozornost na desni brisač i puknuto vjetrobransko staklo

P1040825.jpg

Auto je do jaja! :bravo

Posted (edited)

baljulji, kaži frendu nek kupi šmitice i gewinde, i više mu nikaj drugo ne treba :rotfl:rotfl

3-dubcoupe_10.jpg

3-dubcoupe_12.jpg

3-dubcoupe_14.jpg

3-dubcoupe_16.jpg

3-dubcoupe_17.jpg

3-dubcoupe_18.jpg

3-dubcoupe_19.jpg

3-dubcoupe_20.jpg

3-dubcoupe_22.jpg

3-dubcoupe_24.jpg

3-dubcoupe_26.jpg

3-dubcoupe_27.jpg

3-dubcoupe_28.jpg

3-dubcoupe_29.jpg

3-dubcoupe_30.jpg

3-dubcoupe_32.jpg

3-dubcoupe_4.jpg

3-dubcoupe_5.jpg

3-dubcoupe_6.jpg

3-dubcoupe_8.jpg

3-dubcoupe_9.jpg

evo još jedne simpa jette, sve dulje i dulje i ta mat crna se mi sve više i više dopada :)

Edited by 0804RS
Posted

EVOOOOOOOOOOOOOOOOOO GA!!!

nakon dugo vremena sam ga konačno našao...

znakić i pol :D

ako si ko želi isprintati i zaljepiti na svoju rat folciku :)

rat_stylz_logo-2.jpg

ostalo bude dok malo razvrtam ostale slikice...

Posted
:lol2 Baljulji, samo 300€ za tu orginal RAT STYLZ Jettu?? Kak tak malo?

Đeta nema sportske amortizere, tj nije spuštena pa joj to ruši cijenu! :lol2

Posted

Gledam temu od pocetka i kuzim mise manje ovaj Ratstyle ali mi nikako nisu jasne one koturajuce olupine doslovce.

Pa mislim da mu zakvačim sajlu za kuku za vuču i potegnem da bi odnio pola veznog lima bilo naprijed bilo otraga...

Posted
Gledam temu od pocetka i kuzim mise manje ovaj Ratstyle ali mi nikako nisu jasne one koturajuce olupine doslovce.

Pa mislim da mu zakvačim sajlu za kuku za vuču i potegnem da bi odnio pola veznog lima bilo naprijed bilo otraga...

čisto iz*rkavanje...to je sad moda,ameri izmislili i naravno svi prekopirali,jedan stari volkswagen mora biti upicanjen do bola a ne pišat po njemu da zahrđa :palacd

German style 4 life :fakjea

Posted

ma ok ajde do jedne granice. hauba, vrata ovo ono ...

al vidim da po bunkerima iza samo stao stakori ne iskaču van od prljavstine, auti izudarani sa svih strana, ...

Posted

al vidim da po bunkerima iza samo stao stakori ne iskaču van od prljavstine, auti izudarani sa svih strana, ...

Ma obicni trend,tvoje sređivanje mi se 10x više sviđa,rat style ce koju godinu biti atraktivan i onda ce ko i spojleri otic iz mode :bravo:fakjea

Posted
čisto iz*rkavanje...to je sad moda,ameri izmislili i naravno svi prekopirali,jedan stari volkswagen mora biti upicanjen do bola a ne pišat po njemu da zahrđa :palacd

pišat po njemu, znam da nisi mislio doslovno, ali uvijek ima budala koje misle da su face ak uzmu čekić i triput se zalete u banderu... i onda ti dođe selo rat tuning.. ustvari to nije tuning nego uništavanje...

mislim da si skužio da u americi ima najviše budala...

i to je to... eventualno neki detaljčić i ništa više...

Posted
pišat po njemu, znam da nisi mislio doslovno, ali uvijek ima budala koje misle da su face ak uzmu čekić i triput se zalete u banderu... i onda ti dođe selo rat tuning.. ustvari to nije tuning nego uništavanje...

mislim da si skužio da u americi ima najviše budala...

i to je to... eventualno neki detaljčić i ništa više...

neznam ni sam kaj sam mislio...jer ima i takvih slučajeva :palacd to je ono tipicno "želim biti poseban" pa cu radit isto ono što rade i ostali koji žele biti posebni :respekt

Posted (edited)

uvijek je bilo i uvijek će biti ljudi koji iz auta rade nakarde, makar i u rat-u...

Edited by 0804RS
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

• Create New...