Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Reci koju ti getribu imas? ak ti pase moja prodam ti moju pa da vidis kaj ce ti auto ic ;)

Ne znam točno koja je getriba, nisam nikada i??ao zagledavati dolje te znamenke, ali ona 4+E je.

A ova ponuda, čekaj sad bi htio meni uvaliti tu getribu pa da meni tro??i 12 L :D:lol:

Guest beba
Posted

ČITAM ? TA STE PISALI. POTRO? NJA TI NA PLIN NEBI SMJELA BITI PUNO VEĆA. MO??DA 0,5 LITARA NA 100 Km. A TEBI MO??DA I MANJNE JER SU TI KAKO I SAM KA??E? SMANJILI SMJESU DA TI MANJE TRO? I. VIDJET ĆE? KAKO ĆE TI SE PLIN PONA? ATI ZIMI NA -15. NADAM SE DA TI JE AUTO U GARA??I, JER BI MOGLO BITI UJUTRO ? TUCANJA MOTORA.

Posted
Ne znam točno koja je getriba, nisam nikada i??ao zagledavati dolje te znamenke, ali ona 4+E je.

A ova ponuda, čekaj sad bi htio meni uvaliti tu getribu pa da meni tro??i 12 L :D:lol:

ma sev su one 4+E u biti...

nista ja ne uvaljujem... a i pitanje koji ti TIP getribe imas... dal bi ga mogo stavit.

ako zelis naj jacu akceleraciju i derat ljude na semaforima ;) onda je moja zakon... a naravno posto ima 5 brzina mozes se jako jeftino vozit an duge pruge...

Posted

Hvala, dobro je meni i ovako jer ja ne mogu nikoga derati po semaforima s tim dieselom :D

Mo??da Motu jedino :P

Posted
Hvala, dobro je meni i ovako jer ja ne mogu nikoga derati po semaforima s tim dieselom :D

Mo??da Motu jedino :P

Gledam knjizicu vozila, i vidim nutra da bi se nas 2 mogli na semafor stat :) tu smo si negdje...

jedino kaj bio me ti ostavil kad bi ti turbo proradil kak treba iznad 80 kmh :)

Posted

Mo??da, mogli bi probat jednom B)

Posted

Mo??da, mogli bi probat jednom B)

Mozda jednom,na nekom susretu.... ko zna.. zakej ne... :) da se 2 puza po cesti vuku koji ce prije :)

no ak si zamjenim getribu za slabiju,onda bus me lako dobil brijem...

No ovo kaj sam ti reko post prije je cista matematika, i to je otprilike ziher tak s ubrzanjem... sve ljepo pise u knjizici "Golf uputstvo za rukovanje" :)

• Create New...