Kazaam Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Reci koju ti getribu imas? ak ti pase moja prodam ti moju pa da vidis kaj ce ti auto ic Ne znam točno koja je getriba, nisam nikada i??ao zagledavati dolje te znamenke, ali ona 4+E je. A ova ponuda, čekaj sad bi htio meni uvaliti tu getribu pa da meni tro??i 12 L
Guest beba Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ČITAM ? TA STE PISALI. POTRO? NJA TI NA PLIN NEBI SMJELA BITI PUNO VEĆA. MO??DA 0,5 LITARA NA 100 Km. A TEBI MO??DA I MANJNE JER SU TI KAKO I SAM KA??E? SMANJILI SMJESU DA TI MANJE TRO? I. VIDJET ĆE? KAKO ĆE TI SE PLIN PONA? ATI ZIMI NA -15. NADAM SE DA TI JE AUTO U GARA??I, JER BI MOGLO BITI UJUTRO ? TUCANJA MOTORA.
Tomek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Ne znam točno koja je getriba, nisam nikada i??ao zagledavati dolje te znamenke, ali ona 4+E je. A ova ponuda, čekaj sad bi htio meni uvaliti tu getribu pa da meni tro??i 12 L ma sev su one 4+E u biti... nista ja ne uvaljujem... a i pitanje koji ti TIP getribe imas... dal bi ga mogo stavit. ako zelis naj jacu akceleraciju i derat ljude na semaforima onda je moja zakon... a naravno posto ima 5 brzina mozes se jako jeftino vozit an duge pruge...
Kazaam Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hvala, dobro je meni i ovako jer ja ne mogu nikoga derati po semaforima s tim dieselom Mo??da Motu jedino
Tomek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Hvala, dobro je meni i ovako jer ja ne mogu nikoga derati po semaforima s tim dieselom Mo??da Motu jedino Gledam knjizicu vozila, i vidim nutra da bi se nas 2 mogli na semafor stat tu smo si negdje... jedino kaj bio me ti ostavil kad bi ti turbo proradil kak treba iznad 80 kmh
Kazaam Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jedino kaj bio me ti ostavil kad bi ti turbo proradil kak treba iznad 80 kmh Mo??da, mogli bi probat jednom
Tomek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 jedino kaj bio me ti ostavil kad bi ti turbo proradil kak treba iznad 80 kmh Mo??da, mogli bi probat jednom Mozda jednom,na nekom susretu.... ko zna.. zakej ne... da se 2 puza po cesti vuku koji ce prije no ak si zamjenim getribu za slabiju,onda bus me lako dobil brijem... No ovo kaj sam ti reko post prije je cista matematika, i to je otprilike ziher tak s ubrzanjem... sve ljepo pise u knjizici "Golf uputstvo za rukovanje"
Recommended Posts