Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

200 metara od moje kuće je skijalište sa vučnicom! nemam baš neke skije al se volim skijat pa ak nebudeš znao što radit kad bude snijega - bacimo dogovor!!!!!!!

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e da, srkii srx nabavi si skije pa dolazi - baci sanjke!!!

ja neznam da na forumu ima još netko iz slatine, gdje se to može vidjet!?

Posted

pise ti u profilu odakle je tko , pogledaj ispod avatara

ne dam svoje sanke , sad sam nabavio one u kojima lezis i onda se lijepo ispruzim i odmaram i klizim niz padinu , nemam brigge

Guest voda-os
Posted

joj srki, pa dat ću ti ja sanjke, imaju kočnicu, volan, to je uživancija, nemoš se prevrnit, imaju onako ko skije ispod :bravo

Guest voda-os
Posted

dada, tako smo rekli, a u ostalom prvo na omv pa ćemo vidjet jesmo raspoloženi da se natučemo :bravo

Guest PoloCoupe
Posted
svaka čast, pa ti si napredan, zato što imaš auto :bravo

kaketo veze imas nekom "naprednošću"???????

Guest PoloCoupe
Posted
osim mene, ja necu na zimske hehheehehehe

balicu sta si ljut zadnjih dana????

Ma nisam ništa ljut..

Guest voda-os
Posted

ista veza kao i čiji je auto, apsolutno nikakve :palacg

Posted (edited)

Auuu,kakvo okupljanje,smrdi mi iz lakta od luka,sljedeći put jedem i ja pizzu,sad ću pokušat isprat smrad s još par piva,smrdit ću vjerovatno i dalje al će me bar bolit dupe za to. :zivio:vopi:rotfl:rotfl:rotfl:palacg

E da Veki,radi mi ručna ko grom,pitaj Davida iako mislim da ni njemu nije jasno koji kur.. radim. :vozi

Edited by mrki OS
Guest voda-os
Posted (edited)

i danas bilo predobro na meetu, prvo na omv na kavicu, pa onda u saloon na jednu giganticu, eo samo za emmu slike, emma ispričavamo se što te nismo zvali

dsc00065oj6.th.jpgthpix.gif dsc00066gr7.th.jpgthpix.gif eo i ekipa u žaru borbe>> dsc00068dv5.th.jpgthpix.gif

Edited by voda-os
Posted

evo da se i ja javim

bilo predobro, mrki valjda ces uspjeti rjesiti smrad hehehe, pojeli smo picu i popili cugicu

stvarno lijepo

a bila je velika borba sa picom

Posted

Ajd da se i ja javim,meet je bio za 5,več padaju neki dogovori za Xmas party :D

Mrki morat ču i ja probat ručnu ovih dana,gume kližu ko lude po ovim temp. pa mi možda čak i zablokira ručna :D

Posted

gume klizu, to sam se i sam uvjerio , i to uopce nije bilo neko divljanje , a zadnji kraj je pobjegao

cekaj samo da snijeg padne heheh

Posted

Covjece kad je zaskripio usro sam se jos gledam sad ce me netko otkiniti s boka kad ono Matadorov miris guma u autu..brzo sam otvorio vanilju da ga pobije..nisi normalan.. :rotfl

Posted

samo kad snijeg padne...bit će veselo ooooooo

Posted (edited)
i danas bilo predobro na meetu, prvo na omv na kavicu, pa onda u saloon na jednu giganticu, eo samo za emmu slike, emma ispričavamo se što te nismo zvali

a vidi ih kak slatko papaju :zder

sad ste se izvukli,al party je blizu :lol2

svaka čast dečki,bar ste me se sjetili(nakon klope) :zivio

edit: Zatvori quote kad quotaš

pik

Edited by pikzibner
Guest voda-os
Posted

emma zar si sumnjala u nas, pa sjetimo se mi tebe :bravo , eo ja baš danas namontirao zimske, e srki nemogu ti naći sanjke :lol2

• Create New...