Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

trokraki , kao sportski , volan je ovako OK i sve, samo sto taj ti volan ima jednu lajsnicu na kojoj je VW logo i ta lajsnica je izblijedila

nadam se da si dobro shvatio , dakle to nije onaj malo sportski volan , nego original i velicine kao tvoj , samo s sportskog modela

Edited by srkii
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

kakvo prepucavanje šta pričaš ti

ti prvi praviš OT,nisi iz slavonije i nećeš doći na meet,prema tome...nemoj pricat gluposti,nemoj pisat uopće ovdje :palacg

Edited by -kiki-
Posted

dottore oprosti kaj se mješam al to nisu nikakva ljubavna prepucavanja nego se družimo preko topica ako nemožemo uživo...nesmatram to pod OT jer dečki pričaju o autima i o dijelovima,a ja sam tu jer sam molila dečke da stave koju sliku da vidimo njih,njihove ljubimce i njihova druženja...mislim da nisam niš loše sa time napravila...

pozz

Guest voda-os
Posted

emma u pravu si, bolje da se nije ni javio, uostalom tu su admini koji bi već odavno rekli da nešto neštima u ovoj temi :palacg

Posted
kakvo prepucavanje šta pričaš ti

ti prvi praviš OT,nisi iz slavonije i nećeš doći na meet,prema tome...nemoj pricat gluposti,nemoj pisat uopće ovdje :palacg

sine moj. ajde ukjuči polako moždane vijuge kad bi shvatio.

na koju foru ja pravim ot? zbog jednog prigovora? nemam ništa protiv vaša okupljanja ( inače je lijepo vidjeti da vas ima )

ali razmisli malo. ovdje se pretvara tržnica

dottore oprosti kaj se mješam al to nisu nikakva ljubavna prepucavanja nego se družimo preko topica ako nemožemo uživo...nesmatram to pod OT jer dečki pričaju o autima i o dijelovima,a ja sam tu jer sam molila dečke da stave koju sliku da vidimo njih,njihove ljubimce i njihova druženja...mislim da nisam niš loše sa time napravila...

pozz

ne zamjeram ja ništa ali ovo je susreti koju se priča što , kada, kako se dogodilo ( slike može ići ). a ne ono prc prc i prodaja volana.. to imate na offtopicu

pa na ovom topiću će biti "kao" sajam životinja i hrane.. zar ne?

radije se potrudite da vaš topic bude kvalitetan tekstom i sadržaja

pusa :)

Posted

evo dosao ja sa meeta, bilo ok , popricali malo i decki osli zza VU, ja nemogu zbog koncerta, jbg drugi puta

decki ocekujemo slike

Posted

Kratko al slatko,začađena guzica i malo smrzotina,malo bacanja dimnih bombi Kikiju na putu,dooobro popodne. :palci

Guest voda-os
Posted

itekako dobro bilo, ponovit ćemo mi to još koju nedjelju, kad budemo mogli duže ostat :palacg

Posted (edited)

Jooj,kažu "po propisima čemo vozit,nečemo da nas kazne",pa sad ako je vama 140-150km/h na otvorenom po propisu :D

Iduči put moram stati s Mrkim da vidim kako to njegovo nabrijano čudo ide :D

Edited by Veki-os

• Create New...