david010 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 cujem da ste se i trkali tamo..heh..kako je tko prosao..s kojim autima ste se trkali..
Guest -kiki- Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 meene je veki opro...na startu sam ga ogulio al nakon 20 m me stigo
Veki-os Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Heh,kontam da su gume krive,ove moje kližu dosta po ovakvim temperaturama a ti imaš zimske koje su po ovakvom vremenu puno bolje od mojih I nadam se da če se netko mjenjati za 55 ili 60 profil
Guest voda-os Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ma ludara je tamo u VU, zaletit ćemo se mi još koji puta, znamo gdje ima akcije, tamo nam sigurno neće biti dosadno, valjd ću i ja jednom sa svojom kantom ići, da vidim šta može taj čađavac
mrki Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Samo neka čađi,to je sporedno naspram onog kratkog zaustavnog puta,piramide su za tenkove napravljene pa ne bi bilo veselo maznit u njih. Jeb*ga Veki,znaš da je Kiki "brzi i nervozni" i cimali su me da ih obilazim pa da me snime,mogao si nas pratit,mi bi uletili u rijamu da ih je bilo. Za VU se definitivno ide ponovo,danas sam prčkao po kutu paljenja i već bolje ide a do vikenda možda smislim još nešto,zanima me kako ide s onim G4 PD na kojeg je Voda bacao sline pola sata.
Veki-os Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Pa i pratio sam vas,samo iza ono nekog korejskog drloga ili što li je več bilo
srki Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 bio danas na kafici s kikijem , tako da sam sve cuo i mogu reci da jebem thompsonu sve po spisku, glupost, nadam se da cemo sljedece nedjelje ici ponovno za VU jer koliko sam skontao je bilo mali milijun ljudi i auto i svega ici cemo mi opet tamo, mrki za tvoje bombe sam cuo, cuo sam i da je kiki navukao skodu na nekih 157 kmh i ne ide vise da ga jebes hehe decki vidimo se
Guest -kiki- Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 idemo opet,valjda će bit opet tolko rulje
srki Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 e ocemo napraviti onda u nedjelju ono sto smo spominjali za autopiju , da se tamo skupimo i malo prosetamo i vidimo sta ima i tak popijemo nesto i sta vec ide s tim ajmo tko bi htjeo ici?
Guest voda-os Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ako je o piji riječ ja definitivno idem, nisam bio sto godina, idem se smijat malo nekim leševima tamo
Guest voda-os Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Samo neka čađi,to je sporedno naspram onog kratkog zaustavnog puta,piramide su za tenkove napravljene pa ne bi bilo veselo maznit u njih. Jeb*ga Veki,znaš da je Kiki "brzi i nervozni" i cimali su me da ih obilazim pa da me snime,mogao si nas pratit,mi bi uletili u rijamu da ih je bilo. Za VU se definitivno ide ponovo,danas sam prčkao po kutu paljenja i već bolje ide a do vikenda možda smislim još nešto,zanima me kako ide s onim G4 PD na kojeg je Voda bacao sline pola sata. bacao sam sline naravno, predobar mi je auto, sam nije mi jasno lik kaže 110 ps, a digne haubu DI crveno al dobro, mrky max respect za auto, al sumnjam da možeš njega dobit, al mušterija će biti koje ćeš popapat slatko, kemijaj samo nešto do vikenda baš me zanima
srki Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 mozda je covijek nabacio neki tuning, pa sad umjesto 130 ima 110 HP nikad ne znas
Guest voda-os Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 možda ga je sa 130 vratio na 110 ma to je model sa 130 sto posto poznajem četvorku, njegova ima 6 brzina, esp, 260 gravirana i tako to....sad jedino ako je poklopac motora zamjenio pa stavio od jačeg modela , uostalom nije bitno pobjedit, bitno je sudjelovat
mrki Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Eee,dečki.Nek je radio šta je htio,meni to ne igra nikakvu ulogu jer nikad nisam ni pomislio da bi ga mogao dobiti,samo me zanima kako ide tj. koliko bi kasnio za njim.Znate da mi je u planu obnova voznog parka i šta mislim kupit pa da znam koju verziju TDI-a tražit Ako budem išao pomolite mi se za kvačilo,ostalo mi nije bitno,zeka-peka i vožnjica!
srki Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 (edited) mrki dojdi i naci cemo neko vozilo i za tebe kad bi se skupljali na autopiji, bolje vi napisite, jer ja nisam objektivan, posto sam tamo od 6 , meni je svejedno mislim da je u redu negdje oko 10?? Edited December 10, 2008 by srkii
Guest voda-os Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 da po meni je 10 ok, još dan prije ako neko bude išao van, ako veky posjeti lokalne i slično, da se barem naspavat stignemo mrky znamo za vozni park, bitno da je VW, da nije neki proklijo ili slično
srki Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 mrki ako bas ne budes mogao ici , pa nek te poveze netko od vw kolega koji idu iz grada
hitman Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 i ja bi trebao biti na piji, srkii me zna pa se vidimo. vjerojatno cu biti sa svojim autom tamo, bit ce gotov pa....nadam se da se vidimo...
srki Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 (edited) i ja bi trebao biti na piji, srkii me zna pa se vidimo. vjerojatno cu biti sa svojim autom tamo, bit ce gotov pa....nadam se da se vidimo... bas sam danas razmisljao i sjetio se da si i ti tamo, pa te pokupimo odma samo nemoj salabazati , nego budi kraj onih audija pa idemo na znaci onda je meet na autopiji u 10h?? di cemo se naci i tako to? Edited December 11, 2008 by srkii
david010 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mislim da je najbolje negdje blizu jagnjetine pa mozda i frcne koji komad nama u zube..hehe..
Guest voda-os Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 srki nismo u kamenom dobu, imamo mobitele pa ćemo se organizirat, ti budi sam tamo, a ekipa će doći
mrki Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja ne obećajem ništa,prjevoz nije greda nego stanje u kojem budem bio,ak se uspijem naspavat dolazim,ovisi koliko će mali pelena spucat preko noći,uglavnom,javim se već nekom na mob.
Recommended Posts