Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

meene je veki opro...na startu sam ga ogulio al nakon 20 m me stigo :lol2

Posted

Heh,kontam da su gume krive,ove moje kližu dosta po ovakvim temperaturama a ti imaš zimske koje su po ovakvom vremenu puno bolje od mojih ;) I nadam se da če se netko mjenjati za 55 ili 60 profil :D

Guest voda-os
Posted

ma ludara je tamo u VU, zaletit ćemo se mi još koji puta, znamo gdje ima akcije, tamo nam sigurno neće biti dosadno, valjd ću i ja jednom sa svojom kantom ići, da vidim šta može taj čađavac :palacg:rotfl

Posted

Samo neka čađi,to je sporedno naspram onog kratkog zaustavnog puta,piramide su za tenkove napravljene pa ne bi bilo veselo maznit u njih.

Jeb*ga Veki,znaš da je Kiki "brzi i nervozni" i cimali su me da ih obilazim pa da me snime,mogao si nas pratit,mi bi uletili u rijamu da ih je bilo.

Za VU se definitivno ide ponovo,danas sam prčkao po kutu paljenja i već bolje ide a do vikenda možda smislim još nešto,zanima me kako ide s onim G4 PD na kojeg je Voda bacao sline pola sata. :palci:vozi

Posted

bio danas na kafici s kikijem , tako da sam sve cuo

i mogu reci da jebem thompsonu sve po spisku, glupost, nadam se da cemo sljedece nedjelje ici ponovno za VU jer koliko sam skontao je bilo mali milijun ljudi i auto i svega

ici cemo mi opet tamo, mrki za tvoje bombe sam cuo, cuo sam i da je kiki navukao skodu na nekih 157 kmh i ne ide vise da ga jebes hehe

decki vidimo se

Posted

idemo opet,valjda će bit opet tolko rulje

Posted

e ocemo napraviti onda u nedjelju ono sto smo spominjali za autopiju , da se tamo skupimo i malo prosetamo i vidimo sta ima i tak

popijemo nesto i sta vec ide s tim

ajmo tko bi htjeo ici?

Guest voda-os
Posted

ako je o piji riječ ja definitivno idem, nisam bio sto godina, idem se smijat malo nekim leševima tamo

Guest voda-os
Posted
Samo neka čađi,to je sporedno naspram onog kratkog zaustavnog puta,piramide su za tenkove napravljene pa ne bi bilo veselo maznit u njih.

Jeb*ga Veki,znaš da je Kiki "brzi i nervozni" i cimali su me da ih obilazim pa da me snime,mogao si nas pratit,mi bi uletili u rijamu da ih je bilo.

Za VU se definitivno ide ponovo,danas sam prčkao po kutu paljenja i već bolje ide a do vikenda možda smislim još nešto,zanima me kako ide s onim G4 PD na kojeg je Voda bacao sline pola sata. :palci:vozi

bacao sam sline naravno, predobar mi je auto, sam nije mi jasno lik kaže 110 ps, a digne haubu DI crveno al dobro, mrky max respect za auto, al sumnjam da možeš njega dobit, al mušterija će biti koje ćeš popapat slatko, kemijaj samo nešto do vikenda baš me zanima :palacg

Guest voda-os
Posted

možda ga je sa 130 vratio na 110 :rotfl

ma to je model sa 130 sto posto poznajem četvorku, njegova ima 6 brzina, esp, 260 gravirana i tako to....sad jedino ako je poklopac motora zamjenio pa stavio od jačeg modela :rotfl , uostalom nije bitno pobjedit, bitno je sudjelovat

Posted

Eee,dečki.Nek je radio šta je htio,meni to ne igra nikakvu ulogu jer nikad nisam ni pomislio da bi ga mogao dobiti,samo me zanima kako ide tj. koliko bi kasnio za njim.Znate da mi je u planu obnova voznog parka i šta mislim kupit pa da znam koju verziju TDI-a tražit :vozi

Ako budem išao pomolite mi se za kvačilo,ostalo mi nije bitno,zeka-peka i vožnjica!

Posted (edited)

mrki dojdi i naci cemo neko vozilo i za tebe

kad bi se skupljali na autopiji, bolje vi napisite, jer ja nisam objektivan, posto sam tamo od 6 , meni je svejedno

mislim da je u redu negdje oko 10??

Edited by srkii
Guest voda-os
Posted

da po meni je 10 ok, još dan prije ako neko bude išao van, ako veky posjeti lokalne i slično, da se barem naspavat stignemo :palacg

mrky znamo za vozni park, bitno da je VW, da nije neki proklijo ili slično :palacg

:palci

Posted

i ja bi trebao biti na piji, srkii me zna pa se vidimo. vjerojatno cu biti sa svojim autom tamo, bit ce gotov pa....nadam se da se vidimo...

Posted (edited)
i ja bi trebao biti na piji, srkii me zna pa se vidimo. vjerojatno cu biti sa svojim autom tamo, bit ce gotov pa....nadam se da se vidimo...

bas sam danas razmisljao i sjetio se da si i ti tamo, pa te pokupimo odma

samo nemoj salabazati , nego budi kraj onih audija :palci

pa idemo na :zivio

znaci onda je meet na autopiji u 10h??

di cemo se naci i tako to?

Edited by srkii
Guest voda-os
Posted

srki nismo u kamenom dobu, imamo mobitele pa ćemo se organizirat, ti budi sam tamo, a ekipa će doći :palacg

Posted

Ja ne obećajem ništa,prjevoz nije greda nego stanje u kojem budem bio,ak se uspijem naspavat dolazim,ovisi koliko će mali pelena spucat preko noći,uglavnom,javim se već nekom na mob. :palacg

• Create New...