Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
mrki sljedeci put ponesi vozacku hehehe

Ma jeb@ vozacku,nikakve dokumente nisam imao a plastika fali kod volana,bilo bi veselo!

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest voda-os
Posted

ekipa ja se unaprijed ispričavam, obaveza nisam imao...al sam umirao od bolova...neam pojma cijeli dan me glava rasturala...popijem tabletu i opet boli...glavno da ste se vi zabavili, ja da sam išao imali biste samo jedno svjetlo više :rotfl

Posted

i taman je to ejdno svijetlo falilo hehhhheehee

a valjda ces doci sljedece nedjelje

davide ti dovuci one svoje sa peticom i passatom

Posted
ne brini se nece se ljutiti

da je tako vec bi se ljutili sto ih mrki gazi sve redom hehe

De ne pali ljude Srki,ljudi će pomislit da imam neku pilu a pola njih nije ni išlo niz stazu,a i ljepo me znaš isprdat kad zaćiburi kod šaltanja.

Voda brate kakva glava?Sve se to lječi dobrim ubrizgavanjem vode-alkohola al u usta,ne u makinu što nevalja ko što lesnina boy kaže.

Odustani od kave i deri pivo-vino-rakiju (ne nužno tim redosljedom). :zivio:fakjea

Posted

ja cu mozda swifta uzet u nedjelju...

Posted
De ne pali ljude Srki,ljudi će pomislit da imam neku pilu a pola njih nije ni išlo niz stazu,a i ljepo me znaš isprdat kad zaćiburi kod šaltanja.

Voda brate kakva glava?Sve se to lječi dobrim ubrizgavanjem vode-alkohola al u usta,ne u makinu što nevalja ko što lesnina boy kaže.

Odustani od kave i deri pivo-vino-rakiju (ne nužno tim redosljedom). :zivio:fakjea

Lol,kad smo kod toga,kad smo se vračali iz VU i kad si krenuo za onim žutim fiatom i tricom i kad si prebacio iz 4 u 5 ja sam mislio da ti je eksplodirao motor :D Najozbiljnije,pitaj Srkija,to je zadimilo ajme ;)

Posted

posjeti malo forum AKS(autoklub slavonija) pa ces vidjeti heh

je veki , istina, mrki prebacio u petu ,a mi skoro u kanalu zavrsili , ma ne vidis cestu heh

mozda u nedjeljeu ne bude racea, bilo je nekih sranja malo pa jos nije sigurno, a i previse je bilo auta

i da izgleda da murija nije bila zbog nas nego su ganjali nekog pa su tamo zatvorili cestu da im ne ode

tako da to nema veze s nama

Posted
Lol,kad smo kod toga,kad smo se vraali iz VU i kad si krenuo za onim žutim fiatom i tricom i kad si prebacio iz 4 u 5 ja sam mislio da ti je eksplodirao motor :D Najozbiljnije,pitaj Srkija,to je zadimilo ajme ;)

vidio sam da ste nestali u izmaglici,vraca se lagano problem s ventilima,morat cu ipak poduplat opruge a i pumpa je malo bacena u ranije paljenje pa ga zna maznit crnjak kad nestigne zatvorit. Bitno da decki znaju da od onih fast n furios manevara ko da siju 300 kw nema vajde i da ih pratim. Dobro su mi dosli,Kiki ko da je vozio u rikverc a meni se zurilo jako,vec sam pomislio da se zaljubio u onaj sleper pa ga nece obic

Posted (edited)

raspricali se on i ja oz skoli pa nismo ni skuzili da vozimo polako.. :rotfl meni nije jasno zasto sprdate mrkija sto dimi pa nek dimi dok ide kad bude dimio i isao kao moj audi onda cemo ga svi skupa sprdati a do tada psssssssssssst...

Edited by david010
Posted

pa tvoj audi ne dimi samo , on i fucka i to kao profesionalac hehe

ma ne sprdamo mi mrkija, samo smo rekli

Posted

Jel se oce sta bit u Vukovaru ovu nedjelju ja bi isto naletio??? E da jel može neko opisat di se to otprilike nalazi da znam doc??

Pozdravw

Posted

Bit če,bude svake nedjelje.To ti je kod tvornice Borovo,ona industrijska zona(u izgradnji) ispred tvornice Borovo.

Guest voda-os
Posted

tišina nema srpdanja tu nikoga, kakav je to dizel ako nedimi, nemoš i ovce i novce, on ide al i dimi...samo naprijed mrky

uglavnom zainteresirani na omv u osijek....a u vukovaru ti je to iza njihovog omv-a, pitali smo to je jedan jedini omv u vukovaru, tako da nebi trebalo biti zabune....

Posted

E da sad se sjetih,bilo je iz 5-e u 4-u uz pedalu do jaja = dimna bomba.

Kod TDI-a se to zove "Holy smoke"!Je*eš kako kome ide,bitna zeka peka,

tamo su ljudi zaokupljeni autima a ne ko je šta i odakle je,zato i gotivim to.

Davide,zaključujući po onom što sam vidio proglašavam te "zagorenkom mjeseca"!

Izgleda da si suh duuuuuuggggooooo! :palacg

Posted

mene ove nedjelje nema na omv-u ,a ni u vukovaru

jbg moram ici u perkovce u nedjelju

steta

decki vidimo se sljedece nedjelje onda

Posted
dobro dobro mrki ja te tamo branim..a ti meni titule dajes..joj joj..bit ce berba usiju.. :lol2

Znam znam :boji ,ali dobit ćeš trzajnu ozljedu vrata koliko se okrečeš za ribama,kontam da su ti toplice 50 m zračne linije od doma pa se namjerno samoozljeđuješ,možda zbog neke sestrice :lijek tamo!?Gadno nešto planirate Kiki i ti,vozili ste 60 km/h zbog priče o macama?He,he :wub::blush:

Vidiš da ti i Voda kaže,napet/o postaje/š! :palci

• Create New...