Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest PoloCoupe
Posted

doću i ja....dovest ću ja auto ak ima etko prikolicu da ga natovarimo..hehehe...

il ak ima neko neku sigurnu vezu u murji da mogu bez tablica doć!?!?!

Posted
doću i ja....dovest ću ja auto ak ima etko prikolicu da ga natovarimo..hehehe...

il ak ima neko neku sigurnu vezu u murji da mogu bez tablica doć!?!?!

Ne kužim sad jel dolaziš ili ne?

I da,nemam vezu :D

Posted

Kako je bilo? Sigurno vam je srkii rekao zasto ja nisam dosao! Ja se nadam da se vidimo u iducu nedjelju!?

Posted

evo bas dosao kuci heh

bilo nas je 5 , i upoznali se, druzili i tak , pricali , bilo super bar meni i da na vw meetu je bio jedan golf i 2 audia LOL, ali sve u svemu bilo je odlicno

david sve sam im rekao , jbg zao mi je, vidimo se sljedeci put

balicu jesi ti bio ili ne????

Posted

Evo i mene,meet je bio ok,upoznali se,popričali i tak.Valjda če nas idući put biti još više pa da konačno "oživimo" Slavoniju ;)

Guest PoloCoupe
Posted

ma ja bio s vodom...bili ispred omv-a bijela felicija VR6..hehehehe(šala naravno) i voda s svojim golfom...

nismo nikoga skontali...tak da ono popili cugu i ošli kod mene palit gume..hehe

stavit će voda na youtube snimku pa da vidite kolko ja volim svoj auto..hehe..poslat ću vam lik..

26.10 neću bit u os...al uglavnom srki meni javi kad nešto bude i ak sam u os il u blizini ja dođem da se upoznamo!

pozdrav

Posted

a na kojem si omw-u bio?

mi bili kod bille i vidimo ja i veki da se neki lik mota oko njegovog golfa, ali nismo bili sigurni jel to neko nas ili sta...?

a cetvorku nismo vidili

a za sljivosevce mogu reci da je 99 posto sigurno , kliknite na link tamo sve tocno pise, mislim da bi to trebalo biti sigurno pa bi bilo u redu ako se ide da idemo zajedno

eto pa vi odlucite

Posted

ja sam zainteresiran za meet u sljivosevcima pa me zanima kad pocinje to imam tekmu u nedjelju ujutro tako da neznam hocu stic......zao mi je za meet kod bille sto nisam stigo doc a valjd se vidimo uskoro neki drugi vikend....pozdrav slavonci :)

Guest voda-os
Posted

e ja sam nešto upučen da bi ovaj tjedan, tj. u nedjelju trebao biti neki street race na aerodromu, jel zna netko više o tome, pa da se tamo skupimo, tamo neće biti dosadno, a možemo i bacit trku koju ako ima zainteresiranih, neki AMK to organizira, valjd bi trebao upad biti između 10-20 kn po osobi ili po autu, neznam točno...

ajmo neki prijedlozi da se družimo

Posted

pa jel nije to ovo u sljivosevcima?

david / to je selo kod donjeg miholjca, ides valpovo,belisce, par sela pa sljivosevci

manni kako sam ja shvatio da je to sigurno , znaci 100 posto, ako dojdes ,a to slucajno propadne napravimo mi meet lagano , nazovemo vekija, on ostale i svi se skupimo

tomac sve pise na linku neznam napamet, jbg hehe

ajmo onda neku listu (OPET)

1.srkii

2.

3.

...

Guest likvid3x
Posted

sljivosevci su u nedjelju 26.10 i kak sam cuo u 10h ujutro.

ja idem tamo ako nadjem jos nekog ko bi iso samnom jer da idem sam iz vu, malo mi je preskupo.

Posted

ako se ne bude islo , mogli bi mi na omv-e na cugu

tako da ako vam nije problem, mogli bi se naci oko 5-6 na omv-u bas kao i prosle nedjelje

Posted (edited)

To bi bilo najbolje..ja cu ponjeti foto da malo slikam..je rekla da bi htjela vidjeti kako je kod nas..

Edited by david010

• Create New...