Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Evo ti i Srkijev pa ako ne budu moja kola tamo negdje nazovi njega ja imam utakmicu pa ne znam hocu li stici na vrijeme..0915496233

Nema beda,upisan i njegov,a valjda ču nekog naći.

Moj br. za inače je:0918973173 :zivio

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dakle vidimo se danas u 16 h na omv-u , drago mi je sto se usjela okupiti skoro cjela ekipa slavonaca,

vidimo se

Posted

evo doso s meeta, bilo odlicno , skupila se skoro cjela osjecka ekipa, naravno fotosut je opet napravljen i to u podzemnoj garazi

voda ce staviti slike, pozz

Posted

da ja sam otvorio autosound u garaži od špara :lol2

Posted

a cuj , reci ti sta os ,ali svira ko zmaj

pravi si majstor hehe, jos samo da david to malo poslozi i uredi i sve super sve 5

ovak je sve super samo reno 4 LOL

Posted

slike su odlicne..

a posto sam ja bio prvi koji je koristio usluge dobio sam za bespla..jos si mi i struju morao pokloniti da vidimo jel valja.. :rotfl

Posted

sredi taj akumulator,da možemo slušat glazbu :rotfl

Posted

a valjda ce to rjesiti do sljedeceg puta , da mozemo mirne duse slusati glazbu , jer ovako vec znamo kad upali bass , odma vadi kablove jer akumulator ode na 3-4 volta hehe

Posted (edited)
ajmo voda gdje su slike..emma je nestrpljiva.. :lol2

svaka čast dečki :respekt

david kaj si mene našo khm :rotfl

a vidi ih al su se postrojili MIRNOOOOOOO hehe

još vam samo brojevi fale ko na ispitivanju :P

Edited by Emma
Guest PoloCoupe
Posted

brate...kupi si novi...nema ti druge...to je sigurno još original akumulator na autu..hehehe (šala)

boli vas kurac...država se raspada a vi pijete kafu...

Posted

a cuj , zato imamo sanadera

da se ne moramo mi brinuti za drzavu, on sve rjesava , nemas brige

samo se prepisti sanaderu

Posted
neki su i po pivu udarali... :zivio

sram vas bilo :lol2

ja ovim svojim samo vode i cole donesem,sad moram caj kukaju kak im zima :rolleyes:

samo vi uživajte i nabavite par članica :fakjea

Posted (edited)
neki su i po pivu udarali... :zivio

Hvala,hvala cinkeri jedni,sad da ja objašnjavam da sam alergiju probudio s hladnoćom!

Uostalom,malo sam pronjuškao po garaži danas u potrazi za djelovima viška koje bi podjelio ali nisam bio te sreće da išta nadjem.Do nedjelje možda nešto iskopam pa kome šta paše.

Za zaštitu kartera sam siguran pa će Vedran malo mirnije spavat ako odluči zakucat makinu u pod. :vozi

Edited by mrki OS
Posted

jebote , ja kad dođem u OS bit će me strah stat - svi izgledate ko neki mafijozeri!

jel to garaža kod interŠpara?

Posted (edited)

Da to je tamo dolje..manni samo ti dodji istetovirat cemo ti koljena i moci ces u nas gang.. :rotfl ..akumulator ce bit rijesen do iduci puta ja se nadam..

Edited by david010
Posted
Hvala,hvala cinkeri jedni,sad da ja objašnjavam da sam alergiju probudio s hladnoćom!

Uostalom,malo sam pronjuškao po garaži danas u potrazi za djelovima viška koje bi podjelio ali nisam bio te sreće da išta nadjem.Do nedjelje možda nešto iskopam pa kome šta paše.

Za zaštitu kartera sam siguran pa će Vedran malo mirnije spavat ako odluči zakucat makinu u pod. :vozi

LOL,kakva zaštita kartera :) ?

BTW Vedran sutra daje otkaz pa če gewinde biti kad nađem bolji posao... :(

Posted (edited)

ako je to tvoja odluka , onda u redu , slazem se s tobom , steta ,ali ajde , bit ce bolje

nego , mrki jel doso mali na svijet ili mala?

mani slobodno ti dojdi , mi svo svi obicni gradani , jedino je kiki mafija, jbg , njega se pazi

jel ima zainteresiranih za put na onaj x-mas , znam da smo nesto spominjali, ali nismo nista na kraju rekli.

istina je da je 13.12 , neznam zast sam ja mislio da je 25.12., konjo hehe

ugl. jel ima zainteresiranih???

Edited by srkii
Posted

Jedan mali ljepi kalup od izdržljive i tvrde plastike koji je bio na trojki 1.9 SDI pa kontam da bi trebao pasat bez ikakvih problema,ide drito preko cjelog kartera i ima otvor kroz koji ide šaraf za ispuštat ulje pa ga nema potrebe skidat ne,hmm!Jebaji ga,ako bi to prokinuo onda bi to morao biti malo žešći udarac ali vidićeš već.

Imam još nekih stvari ali o tome uživo,samo ću još spomenut da je David popušio sportske retrovizore pošto ima stari tip vrata sa 2 stakla pa ih se nemože ljepo ukomponirat

• Create New...