Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)
i na kraju nisi nista za bebu rekao

a valjda ce nesto i za mene biti LOL LOL

Aj mi rasvjetli to "LOL,LOL",nisam zgodan al sam zato glup!Za bebu će se znat čim isfrkne iz mame,bez brige.

Trebao bi biti sinčina ali vidjet čemo,nego reci mi...Na šta češ namontirati ako nešta iskopam? :bleh

E našao sam nešto,nije mnogo al čovjeka veseli,pozdr zasad jer moram doma!

Edited by mrki OS
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nasa poznata izreka, nije mnogo ,ali covjeka veseli heehhehe

a ovo lol lol ti rasvjetli m u nedjelju kad ponesem bateriju

Posted

a ima kaj za mene...iskopaj mi neki auspuh ak imas za prodat :lol2

Guest PoloCoupe
Posted

šta je kiki...tebi trea aspuha..šta ih nema kod kuće?!?!

Posted

Imam jedan nastavak koji ide na sredinu auta ali to čuvam za proljeće za drugi auto,možda ćeš uspjeti stavit retrovizore.

Nemam ništa za prodaju nego ću podjeliti višak stvari koje mi leže beze-veze.

Mislim da će najviše otići Vedranu pošto imamo isti model

Guest PoloCoupe
Posted

Nije moguće da niko ništa nema za mog pola...jebote pa bvar je za njega lako nać dijelove..hehe

Posted

ajmo se sletit koji dan na žderačinu neku...malo za promjenu od kave i mineralne... :bravo

Guest voda-os
Posted

slažem se kiki, al sastajemo se nedjeljama, neamo puno izbora što se tiče toga, jedino da sami nešto napravimo i organiziramo, a i pričali smo o tome...

Posted

hehe ja sam naravno ZA

mislim da ej saloon otvoren nedjeljom, to je tamo kod autoviole na jugu

mislim da su otvoreni nedjeljom

Posted

npr ako nas ima 5-6...2 gigant capricosse bi bile sasvim ok...ili ako već neko mariše po ćevapima ili tak neš...

to bi mogli u nedjelju?

Posted (edited)

a treba nazvati i viditi jel rade

ako da onda se lako dogovoriti , skupimo se na omv-u i svi onda polako u ssaloon

a za gigantice, mozda cak i previse , ipak je to ogromno hehe

narucimo jednu pa kad pojedemo jso jednu, ne stanu na stol dvije

Edited by srkii
Posted

pa eto taman , skupinmo se u 4 na omv-u popijemo cugicu i onda tamo na veceru i rjeseno hehe

ajde ostali , jeste s nama ili protiv nas???

Posted

Uf nesto meni tu mirisi.. :zder imam zadnju utakmicu i to idemo u Šljivosevce tako da ne znam kad cemo se vratiti a ako bude prije pet dolazim i ja..

Posted

Ja sam naravno uvijek za neku žderačinu što se na meni i vidi ali neobećajem nix jer sam ženu odvezao u bolnicu a mislim da su taman popodne posjete,možda i rodi do onda!Potrudit ću se naletit u svakom slučaju da prosljedim literaturu i ostalo. :palacg

Posted

mislim onda da cemo onda morati ici nas 4 ili 5 ,ako balic dojde hehe

ugl. kad se najdemo na omv-u dogovorit cemo se

Posted

u 4 smo na oemveu,kavica pa pravac saloon...

ako neko bude kasnio nema veze...samo nek se javi preko moba da ne odemo!

Posted

ajd fala k... da i Slavonija dogovara neke brije!!!!! jeeeeeeeeeeeeeee

(samo što sam sad rjetko u OS, cura završila fax)

Posted

polako - imam registraciju sad i brijem da mi je izgorio katalizator pa me to jebe da me neće pustit na tehničkom, a amortizeri su mi u kurcu tak da i to mjenjam.... čuj , ko zna možda se i zaletim - imam ja još jednu pilu (registriranu škodu fabiju - od ćaće)

Guest voda-os
Posted

koda je bitno koji auto, bitno da se družimo, ja da neam auto ja bi naljepio nalju VW na bicikl i pravac omv :rotfl

Guest PoloCoupe
Posted

daj ja da neznam šta vozim nebi naljepio od vwclubcroatia si na auto...šteta novaca za tu naljepnicu bolje ću u crkvi to dat!

Guest voda-os
Posted (edited)

ja se šalim malo, a ti očito malo previše, kad ti budeš imao auto, onda radi od njega šta god želiš, svaka budala ima svoje veselje, naljepnica nije mnogo al me veseli

Edited by voda-os

• Create New...