Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
ja se šalim malo, a ti očito malo previše, kad ti budeš imao auto, onda radi od njega šta god želiš, svaka budala ima svoje veselje, naljepnica nije mnogo al me veseli

Kad smo kod nalje,hoću li se i ja preksutra razveselit???

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mislim da hoces jer je veki vec neki dan dobio svoju tak da je o tvoja valjda gotova

manni pa di si ti bio dosada, ovo nam je vec 7-8 meet , covjece nisi u toku

Posted
mislim da hoces jer je veki vec neki dan dobio svoju tak da je o tvoja valjda gotova

manni pa di si ti bio dosada, ovo nam je vec 7-8 meet , covjece nisi u toku

Čekaj čekaj,bit ćeš i ti na mome mjestu za par godina,nećeš znati di ti dupe a di glava!

A di sam bio neznam ni sam,pa prije mjesec sam zapravo sjeo na komp a da sam radio nešto drugo osim prženja CD-a.

Tek sam vas prošli tjedan skužio,malo kasnim u razvoju jebiga!!! :vopi

Guest voda-os
Posted

mrki gotova je naljepnica bila već u ponedjeljak, dao sam vekiju, jel sam uspio nakratko uhvatit slobodnog vremena, imao sam ispite i to, da

Guest voda-os
Posted (edited)

u nedjelju ti je svakako donesem, :palacg

Edited by voda-os
Posted

pa da, cak smo nesto pricali da bude i cesce , ali mislim da onda to ne bi bilo to , ma ugl. sve cemo vidjeti

cak je i u pregovorima bio neki rostiljcic za siru slavoniju , znaci vi koji ste iz malo daljega , dojdete na cjeli dan

ali otom-potom

Posted

Strpljenja,bit će i ljepog vremena i mrtvog mesa na žaru,sad sljede zimske gadosti,jedva čekam snježinu pa na kakav prazan parking!

Jest da smo svi prednje pogonaši ali da se i tako zabavit,samo me zanima šta ću ove godine otepst s auta?

:vozi:rotfl :rotfl :rotfl

Guest voda-os
Posted

ma sad će to za koji dan da napada, kad postane sve balavo i mokro, čuj nije zabava ako nešto neotepeš :rotfl

Posted

evo kod mene upravo pada snijeg, daj ne vjerujem , samo mi jos to treba hehe

nadam se da nece napadati do sutra

Posted
ma sad će to za koji dan da napada, kad postane sve balavo i mokro, čuj nije zabava ako nešto neotepeš :rotfl

De iskopaj mi onda negdje one "uši" što služe za hlađenje diskova na čeljustima,moje počivaju negdje na pampasu!

Guest voda-os
Posted

kad budeš išao na neki parking, pofuraj mene, ja ponesem lopatu, pa ću da kopam, možda i pronađem nešto, nikad se nezna :rotfl

Posted

Imam snimku od lani na mobu,kum i ja na parkingu,vidit ćeš da ne ostaje posla za lopatu,ORANJE! :grrr

Guest PoloCoupe
Posted
ja se šalim malo, a ti očito malo previše, kad ti budeš imao auto, onda radi od njega šta god želiš, svaka budala ima svoje veselje, naljepnica nije mnogo al me veseli

ja imam auto! a već kad smo kod tog o raspravljanju ko ima ko nema auto ovo znam bar da je moj auto...a ne tatin! i naravno da ću radit od nejga što hoću...ali ne kad ga budem imao već kad budem imao novaca da radim šta hoću! nije da se svađam i da hoću sam kažem...

Guest voda-os
Posted

svaka čast, pa ti si napredan, zato što imaš auto :bravo

Posted

Meni sad auto izgleda kao da se boji :huh: tanke gume..hh..stavio sam zimske..al bitno da sad skripi..vidimo se sutra..

Guest voda-os
Posted

nisi jedini, svi će uskoro na zimske

Posted
Ja neču,idem na ljetne sa 2 mm mesa al na čeličanama 14" :D

Morat u kupit 2 prednje zimske :)

Tako sam i ja jedne godine,dobro za zajebanciju al zna guzica pobjeć u normalnom prometu kad su ljetne odozada :vozi

Posted

ja se sanjkam, e sada ako se to racuna, onda skijam hehhehhehehhhehehhhhe

manni a da se ti zaletis jednu nedjelju do nas, vidio sam da ima par ljudi iz slatine, skupite se, podjelite troskove i rjeseno, sve jeftino izadje

• Create New...