Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest stalker
Posted

Novi sam član i ovo je moj prvi post na ovom forumu. Nedavno sam bio čitatelj test vozač Golfa 2.0 TDI za reviju Auto klub i u pro??lom broju Auto kluba je objavljena moja reporta??a pod naslovom "NE KUDITE KONJA KOG JAHALI NISTE". Vjerujem da netko od članova prati Auto klub i da zna za probleme s Glofom koji treba na super testu prijeći 200.000 km. Ja sam za tjedan dana pre??ao s njime 4.621 km bez i najmanjeg problema. Ni ??arulju nisam morao promjeniti a vi??e o tome mo??e se pročitati u AK. Inače naslov rječito govori o mojim utiscima iako svakako ima stvari koje na Golfu nisu dobre o kojima se nisam pohvalno izrazio mada to ne naru??ava ukupni dojam. Pozdrav svim foruma??ima iz Dubrovnika! :D

Posted

nisam znao za taj hard test, slabo pratim AK. na kolko je km sad taj golf?

Guest biciklist
Posted

to ono kae bilo kad je golf bio vise na servisu neg na cesti kao ili opet ide test ?

Posted

pa normalno da je bio vi??e na servisu nego na testu, kada su ga frajeri odmah zaklali, i onaj isto kaj mu je probio karter i dalje se nastavio voziti!!! :doh: :doh:

i onda su počele provokacije kako vw ne valja!!!! nije stvar u autu, nego u vozačima!!

Posted

ja sam veoma protiv tih hard testova... :angry: jer ipak se sve drugačije manifestira kada ti ganja?? auto 200.000km 5 godina i kada ga ganja?? 200.000km 2-4 tjedna, jer tu se osim rada motora, kočnica, ??arulja i ostalih djelova moraju ubrojiti i vremenski uvijeti,snijeg, led, ki??a, sunce, paljenje-ga??enje, bla bla bla..i sve to u 5 godina ili 2-4 tjedna, naprezanje podvozja...jer nije isto preći 200tkm u 5 godina ili 200tkm u mjesec dana. Zajebi to buraz...kad već moram biti tako prost.

Guest stalker
Posted

Pa ne mo??e se toliko km preći za malo vremena. Ovaj Gof je već dvije godine u pogonu i kad sam ga krajem o??ujka vrati bio je odvrtio tek 107 000 km. Znači trebat će jo?? godinu i po - dvije da ispuni tih 200 000 km. Problem je ??to je pro??log ljeta novinar Miljenko Vojta probio karter pa je motor osto bez ulja. Na kraju su mu na nekih 83 000 km mjenjali motor tako da sada ovaj super test nije vjerodostojan. Golf se ba?? i ne pazi kako bi ga sigurno pazio svatko od nas pa se dosta nedostataka mo??e upravo pripisati nepa??nji. Bila mu je slomljena unutarnja kvaka vozačkih vrata i stvarno treba biti konj za slomiti je. Iskrivljen prednji ovjes se na mo??e pripisati lo??em materijalu nego opet magarcu koji je bio za volanom. Golf 2.0 TDI je prava pila i ja sam odu??evljen njime. Na cesti je kao flaster. Iako sam ga njemačkim ( a i na??im) auto cestama nemilice gonio tako da je kazaljka brzinomjera često doticala i prelazila brojku 200, prosječna potro??nja na testu mu jedva dohvaća 7.0 litara nafte na 100 km

Guest biciklist
Posted

dve godine 107000km LOL pa ja sam sam od 9og mjeseca napravio nes manje od 50000km

Posted

Kod Golfa je vazan samo prethodni vlasnik.jao onome tko kupi toga Golfa kad zavrsi Hard test.nezna se tko je ludi.zubak sto da tima zaostalim novinarima u AK,koji su navikli na Zastave 128 i sl,i ti novinari koji neznaju vozit moderan i dobar auto kakav je golf.Srusise ugled auta u par mjeseci.Oni su samo imali problema s autom kojih nitko drugi nije imao.

Guest stalker
Posted

Mo??da je razlog ??to je pre??ao samo 107kkm upravo to ??to je zbog nemara često bio na servisima i popravcima. I ne voze ga samo novinari Auto Kluba nego tko god stigne. U dobrim rukama Golf bi tih 200 000 napravio bez većih problema. bez imalo napora sam prelazio po tisuću km dnevno i u tjedan dana pre??ao tih 4600 km. :respekt:

• Create New...