kerabek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 moj dragi partizver bero prije 11 mjeseci prekupio u trcz-u vakog interpretatora: ...sam kaje vise izgledo kao: ...dok se okolo provodio po novim godinama, ja mu naso felne: ...medutim, u novogodisnja mu je odluka bila da nece imat para pa ce si stoga kupit ove felne: kad je konacno presto s pijacom u 3. mjesecu (zatoplilo fest) stiglo i 110 lipicanaca starom je bio previsok pa reko da ga poklekne odma dok je tu: bero se nije mogo scekat da ugradi novi drzac za pijacu: ja sam se bacijo na ajkula antenu: ...i na izbijanje "light weight kit" skidanje lampi i znakovlja: nadljuckim snagama, winchom za gumenjake do 4.5 kile i viljuskarom na zgance della nueva macchina je nutra: ja mu velim daj odi si upali masinu i posrafi unutrasnjost. ne! oce enđle. pa evo ti ta najbitnija stvar ikad u zivotu: tu ga sad muci jel da ga farba opce il da mu unutarnji retrovizor prvo stavi: ...nego nenenenenenenennene.... prvo ce ga cipat: ...veli da mi ne stane vise slika...
kerabek Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 onda su ostale jos neke zice viska, neke mase manjka: i konacno... TROJKA!....DVOJKA!.....JEDINICA!..... I KRAJ! bero.... ....je u ovoj igrici osvojio 3 kaznena boda i picu.... ....koja nije htjela ni cut za njega kad je vidla na poklopcu sdi..... ...ali on se nije predao bezalkoholnim picima.... ....vec se ohrabren svojim shadowfaxom bacio na lava. al tu pricu cemo na nekom drugom forumu....
kerabek Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 (edited) slike unutrasnjosti (apoteke) mozda sljedeci tjedan, klima na zgance, tempomat, grosse fis, gamma + cdc, trokrako kolo upravljaca, sicevi koplje ispod recara, skracena verzija krunice na retrovizoru i tak to... a bice velim slika. ako ima opce interesenata. a ako me hocete pohvaliti ili pokuditi slobodno pisite na: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=18890 Edited November 7, 2008 by kerabek
Recommended Posts