Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Evo piše sve u naslovu zanima me jel moguće staviti to na ovaj forum. Nekoliko puta sam poslovao preko foruma i sve je bilo u najboljem redu, i iskreno jednom sam ja bio kriv, zna Slax, proslijedio sam broj, a na kraju je bilo problema kod trgovine al nek se zna i to. Ali ima vas kojima bi na taj način dao pohvalu kao Lazo, Pikzibner, frencok, Maja-Ziha gt, Nixa, Nik, Perkan, Bagi i sigurno ima još netko, ali ne mogu se sjetiti nikako.

E sad Fog i ostali jel moguće uvesti to?

slobodno komentirajte ako je tko za i protiv

• 3 months later...
Posted

evo napravljeno je , tema je sticky na vrhu podforuma

radi se na sljedecem principu

kad trgovina zavrsi ili zapne napisete u toj sticky temi dal je sve bilo dobro, kakav je prodavac, kakav kupac, itd...

i onda se toj osobi doda plus ukoliko je vec na popisu,ako nije onda se doda osoba i dobije + ili -

sto vise pluseva osoba je pouzdanija za trgovinu , naravno to nikada ne moze biti 100% jer se uvijek nesto moze zakomplicirati, ako ima minuse onda bas i nije za neku trgovinu

eto dajte ostale prijedloge, komentare, ...

Posted

Listu trgovaca i kupaca bi bilo dobro radi preglednosti poredati abecednim redom!

Podrzavam ovu ideju i srki lijepo od tebe sta si se dobrovoljno javija uredivati trader rating listu! :palacg

• Create New...