master Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Evo piše sve u naslovu zanima me jel moguće staviti to na ovaj forum. Nekoliko puta sam poslovao preko foruma i sve je bilo u najboljem redu, i iskreno jednom sam ja bio kriv, zna Slax, proslijedio sam broj, a na kraju je bilo problema kod trgovine al nek se zna i to. Ali ima vas kojima bi na taj način dao pohvalu kao Lazo, Pikzibner, frencok, Maja-Ziha gt, Nixa, Nik, Perkan, Bagi i sigurno ima još netko, ali ne mogu se sjetiti nikako. E sad Fog i ostali jel moguće uvesti to? slobodno komentirajte ako je tko za i protiv
srki Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 evo napravljeno je , tema je sticky na vrhu podforuma radi se na sljedecem principu kad trgovina zavrsi ili zapne napisete u toj sticky temi dal je sve bilo dobro, kakav je prodavac, kakav kupac, itd... i onda se toj osobi doda plus ukoliko je vec na popisu,ako nije onda se doda osoba i dobije + ili - sto vise pluseva osoba je pouzdanija za trgovinu , naravno to nikada ne moze biti 100% jer se uvijek nesto moze zakomplicirati, ako ima minuse onda bas i nije za neku trgovinu eto dajte ostale prijedloge, komentare, ...
drake Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Listu trgovaca i kupaca bi bilo dobro radi preglednosti poredati abecednim redom! Podrzavam ovu ideju i srki lijepo od tebe sta si se dobrovoljno javija uredivati trader rating listu!
srki Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 u planu imam poredati sve po abecednom redu, kroz dan-dva ce i to biti
corrador Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 daj link di se to nalazi uopce da ne svrljam
drake Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 daj link di se to nalazi uopce da ne svrljam evo kapetane... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=21554
Recommended Posts