Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Već neko vrijeme planiram ovo postat, dakle mislim da bi bilo vrlo korisno da si svaki član koji ima topic u auti i projekti može staviti link negdje u svoj profil, pa kad netko hoće detaljnije pogledat njegov tutać samo klikne u profil i tamo stoji link? Izbjeglo bi se searchanje i puno brže i jednostavnije bi sve to bilo...

Dal postoji kakva opcija za to?

Posted

kopiras link od svog projekta i stavis u svoj signature i napises detalje potrebne....to je dio profila kaj ne?

Posted

Ništa lakše....ko želi taj u svoj signature ubaci link od projekta,kako ti je i cuky reka....ako malo bolje pogledaš neki to i imaju u svom signu,neki imaju razno razne sheme,od linkova drugih stranica do stihova pjesama,a većina ih ima slike svog auta ili više njih :palacg

Posted

Ili kliknes na nick da ti se otvori onaj izbornik od onoga od koga te zanima auto i kliknes Find Member's Topics i tamo nadjes...

Posted

moze u signature, a postoji u profilu i polje Homepage, pa i to mozete koristiti

Posted

Ok, hvala!

Ja ni nemam auto u projektima, da imam stavio bi...al eto mislio sam da bi to bila dobra shema, naravno ako bi to svi imali...a to je vrlo teško organizirat jer ni avatare još neki nisu promjenili.

Posted
kopiras link od svog projekta i stavis u svoj signature i napises detalje potrebne....to je dio profila kaj ne?

ovo je moguće trenutno :palacg ali možda da se sredi kao na forumu polo9N.info ili na hrawebu mislim,na kojem to baš ne funkcionira...

• Create New...