Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest dundica
Posted

ovog admina tu, prvo treba nauciti osnovnim pravilima ponasanja da se nikad, ali nikad ne kaci preko foruma ako nemas muda nekome to reci u oci. fala ljepo, one koje znam, znat cu ih i izvan ovog sranja.

pusa svima.

Posted

Grrrr...sex...av...av... :grrr: :grrr:

Mala, kaj te muči? :grrr: :grrr:

Btw. i ti pročitaj pravila, ako ima?? nekome ne??t o za reć, ??alji mu pm.... :doh:

--edit--

I to pod VW CLUB NOVOSTI stavi???? Jebemte smotanu....

Posted
I to pod VW CLUB NOVOSTI stavi???? Jebemte smotanu....

a sta sad mozes...moras si dat warn :doh:

:lol2: :lol2:

Posted

Go Vader! Go Vader! :lol2: :respekt:

Svaka ti dala u tom tvom pink skakucem kadilaku :lol2:

Posted

tommy: a trebalo bi joj... pod broj 1. krivi podforum, pod broj 2. nije pročitala pravila i poslala onome ko ju muči pm nego pokreće novi topc da bi napala čovjeka (ipak, ono mala, nis' ti ja da to mo??e?? :lol: ) i 3. Napadai mi Druga Wolfa :lol:

swinger: to je impala :grrr: :lol::lol:

Posted

evo djevojko linka gdje su brojevi članova, a među njima je i moj broj pa me nazovi kad god po??eli??.....

tel.brojevi članova

uostalom, nikad te nisam upoznao i nemam namjeru. pročitaj pravila, nauči ih (ako ??eli??) pa se onda mo??emo normalno razgovarati i uvijek si dobrodo??la na forum, kao i svi drugi.

nisam te imao namjeru vrijeđati jer te ne znam, a i da te znam nije ni??ta zlonamjerno. bolje ne započinji. ovo sve sam trebao pisati na pm, ali za sada neka ljudi čitaju.

mo??emo krenuti ponovo.... :D

Posted

Btw. wolf, jesam ti ja rekao da ti netreba Admin titula :lol: Sramoti?? nas admine koji se NIKAD ne svađamo :lol:

Mislim ono, tek si tjedan dana na toj poziciji i već je prva ??rtva tu :lol:

Guest vlatko
Posted

pa kaj sada nema me par dana na forumu i odmah pizdarija

pa daj ljudi kaj vam je :D

Posted
Btw. wolf, jesam ti ja rekao da ti netreba Admin titula :lol: Sramoti?? nas admine koji se NIKAD ne svađamo :lol:

pa rek'o sam ti ja, da sad znam kako je tebi, tj. kako je bilo tebi koji se NIKADA nisi fajtao....ma da ni sam ne znam čemu je ona planula, al ajd...??ta sad?!

Posted
pa kaj sada nema me par dana na forumu i odmah pizdarija

pa daj ljudi kaj vam je :D

nemoj se sad pravit grbav, ja mislim da je ovo bas tebi upuceno, admine :P:lol: sta si vrijedjao curu :P

Posted

Evo mogu ja..... :drool:

Vucino upravo si pusten s lanca... :bye2:

Po meni nervozna je i dosla na forum,tak da bi najbolja bila ona ...kak je dosla tak nek i ode...

Posted

Vader - znas onu narodnu: "vjera u Boga i Adminska sloga" :lol2:

Posted

wolf: drago mi je da shvaća?? kak mi je :) admin za sve najebe.. osm ovog foga, njemu čak i isprike sti??u kad ne??to obri??e :lol:

Lazo: sla??em se za dolazak-prolazak :)

swinger: :)

svi: grrr..av...av... :grrr: :)

Posted

nekim novim članovima očito trebaju praksiteni.......curo ima?? ti bmw forum i fiatov forum pa tamo liječi komplekse a pusti nas vw-ovce na miru ;)

Posted

d??ozef, ma ??ta se uzbuđuje??...oti??la je....ajde molim te....pljuje po ??vabama a i ti bemveji su ??vabe... :doh: joooj pustite me s lanca!!!

Posted

a jeste mi neki, potjerali žensku.mogli ste je barem probat nagovorit da proda svoj auto i nek kupi VWa :)

a šta drugo od vas admina očekivati ;)

Posted

inace ta zenska je narucila gti 5 a kak je tek mene zajebavala kad mi je skecco ono pisao na forumu.

go go rajna

• Create New...