Guest dundica Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ovog admina tu, prvo treba nauciti osnovnim pravilima ponasanja da se nikad, ali nikad ne kaci preko foruma ako nemas muda nekome to reci u oci. fala ljepo, one koje znam, znat cu ih i izvan ovog sranja. pusa svima.
Gad Dems Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Grrrr...sex...av...av... : : Mala, kaj te muči? : : Btw. i ti pročitaj pravila, ako ima?? nekome ne??t o za reć, ??alji mu pm.... :doh: --edit-- I to pod VW CLUB NOVOSTI stavi???? Jebemte smotanu....
tommy Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 I to pod VW CLUB NOVOSTI stavi???? Jebemte smotanu.... a sta sad mozes...moras si dat warn :doh: : :
Tomek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Go Vader! Go Vader! : : Svaka ti dala u tom tvom pink skakucem kadilaku :
Gad Dems Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 tommy: a trebalo bi joj... pod broj 1. krivi podforum, pod broj 2. nije pročitala pravila i poslala onome ko ju muči pm nego pokreće novi topc da bi napala čovjeka (ipak, ono mala, nis' ti ja da to mo??e?? ) i 3. Napadai mi Druga Wolfa swinger: to je impala :
derWOLF Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 evo djevojko linka gdje su brojevi članova, a među njima je i moj broj pa me nazovi kad god po??eli??..... tel.brojevi članova uostalom, nikad te nisam upoznao i nemam namjeru. pročitaj pravila, nauči ih (ako ??eli??) pa se onda mo??emo normalno razgovarati i uvijek si dobrodo??la na forum, kao i svi drugi. nisam te imao namjeru vrijeđati jer te ne znam, a i da te znam nije ni??ta zlonamjerno. bolje ne započinji. ovo sve sam trebao pisati na pm, ali za sada neka ljudi čitaju. mo??emo krenuti ponovo....
Gad Dems Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Btw. wolf, jesam ti ja rekao da ti netreba Admin titula Sramoti?? nas admine koji se NIKAD ne svađamo Mislim ono, tek si tjedan dana na toj poziciji i već je prva ??rtva tu
Guest vlatko Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 pa kaj sada nema me par dana na forumu i odmah pizdarija pa daj ljudi kaj vam je
derWOLF Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Btw. wolf, jesam ti ja rekao da ti netreba Admin titula Sramoti?? nas admine koji se NIKAD ne svađamo Mislim ono, tek si tjedan dana na toj poziciji i već je prva ??rtva tu pa rek'o sam ti ja, da sad znam kako je tebi, tj. kako je bilo tebi koji se NIKADA nisi fajtao....ma da ni sam ne znam čemu je ona planula, al ajd...??ta sad?!
TheFog Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 pa kaj sada nema me par dana na forumu i odmah pizdarija pa daj ljudi kaj vam je nemoj se sad pravit grbav, ja mislim da je ovo bas tebi upuceno, admine sta si vrijedjao curu
derWOLF Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 vrijeđao... :doh: ...da me bar neko pusti s lanca!!!!
LAZO Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Evo mogu ja..... :drool: Vucino upravo si pusten s lanca... :bye2: Po meni nervozna je i dosla na forum,tak da bi najbolja bila ona ...kak je dosla tak nek i ode...
Tomek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Btw. wolf, jesam ti ja rekao da ti netreba Admin titula Sramoti?? nas admine koji se NIKAD ne svađamo Mislim ono, tek si tjedan dana na toj poziciji i već je prva ??rtva tu Vader - znas onu narodnu: "vjera u Boga i Adminska sloga" :
Gad Dems Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 wolf: drago mi je da shvaća?? kak mi je admin za sve najebe.. osm ovog foga, njemu čak i isprike sti??u kad ne??to obri??e Lazo: sla??em se za dolazak-prolazak swinger: svi: grrr..av...av... :
josip Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 nekim novim članovima očito trebaju praksiteni.......curo ima?? ti bmw forum i fiatov forum pa tamo liječi komplekse a pusti nas vw-ovce na miru
derWOLF Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 d??ozef, ma ??ta se uzbuđuje??...oti??la je....ajde molim te....pljuje po ??vabama a i ti bemveji su ??vabe... :doh: joooj pustite me s lanca!!!
jady Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a jeste mi neki, potjerali žensku.mogli ste je barem probat nagovorit da proda svoj auto i nek kupi VWa a šta drugo od vas admina očekivati
Guest Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 inace ta zenska je narucila gti 5 a kak je tek mene zajebavala kad mi je skecco ono pisao na forumu. go go rajna
tommy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 skecco? ko je taj da ga ja vidim, sliku mu jebem... manijak
Recommended Posts