Guest O84GT Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Vec par dana ga vidjam po Zadru, cura slikala jucer, premocno izgleda!
Damijan Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 (edited) Evo par komada i od mene; Edited July 18, 2010 by Damijan
corrador Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 e to je sex, utira je tog rrada u livadu za raspaliti zensku , a nije ni na kraj pameti zna da je cura prevatrena :rotfl
Trojan Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 e to je sex, utira je tog rrada u livadu za raspaliti zensku , a nije ni na kraj pameti zna da je cura prevatrena :rotfl Da me , to mi je prvo na pamet palo
zizzi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Vec par dana ga vidjam po Zadru, cura slikala jucer, premocno izgleda! to je slikala u Petrčanima, frajer je tam dolazio svaki dan na kupanje, ja ti imam apartman tu u ovoj rozoj zgradi na prvoj slici, možda si vidio moju zelenu strijelu sparkanu ispred
larki Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 zizzi vidam te svaki dan u Petrčanima... Inače ovaj scirocco ljetuje s jednom gti 6 u Kožinu u plavoj kući, oba bijela s crnim felgama i u podu.
Guest O84GT Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Potpis za oba! Znam tu zgradu ali nisam primjetio strijelu,mozda i jesam samo sto nisam obracao paznju jer nisam znao da je od nekog iz cluba,nazalost znam sad za drugi put,drugi put se javi da spijemo jednu!
zizzi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Potpis za oba! Znam tu zgradu ali nisam primjetio strijelu,mozda i jesam samo sto nisam obracao paznju jer nisam znao da je od nekog iz cluba,nazalost znam sad za drugi put,drugi put se javi da spijemo jednu! nema problema dogovoreno!!!
Recommended Posts