kutina1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 NIsam stavio nista sta se nije smjelo na oglase a ovo sta sam duplirao oglase mislio sam da ovaj karabaja zna pa sa m ga poslusao isuse pa ovdje smo da naucimo nesto zar ne i da si pomazemo sa savjetima a ne da dijelimo warnove kao kapom i sakom! Pogrijeso sam sta sam slusao al nisam znao i mislim nigdje do sada nije pisalo da se nesmije za oglas staviti link tak da nisam zasluzio toliki warn! Kako ces kazniti nekoga sa nekim zakonom ak nije jos donesen ne kuzim , a i do sada mislim da sam bio korektan prema svima clanovima kluba! I da li postoji mogucnost da warn mi se obrise nakon nekog vremena??? Uglavnom nisam trebao ovako mogli ste me samo upozorit!
drake Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Uglavnom nisam trebao ovako mogli ste me samo upozorit! Pa warn i je upozorenje, nisi dobio ban! Ne zamaraj se glupostima, ako ti to tako bode oci neka ga meni slobodno pribace, sta ima veze...
kutina1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 pa da al ja imam 40% tj dva warna stim d aje jedan za to sta nigdje ne pise da se nesmije radit stavit link sa auti hr ma neznam nije meni za to neg vise ni sam neznas sta smijes sta nemijes!!
TOMZG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 (edited) ocito si zaboravio na neko pravilo! uglavnom nisi ni trebao otvarat topic nego si trebao poslat PM onome ko ti je dao warn, da pitas iz kojeg razloga si dobio i sta te vec zanima, mislim ljudi smo i fog ili pik ili tko ti je vec dao warn ce ti objasnit zasto ti ga je dao! nisi jedini koji je dobio warn a zbog toga nisi trebao otvarat topic al mislim da je zbog toga sta si 3puta otvorio isti oglas za keca... Edited November 25, 2008 by TOMZG
kutina1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 da to je jedan warn sto sam imao kao dva ista oglasa u dvije kategorije ali takav je auto za 1000 kuna nije cijeli pa sam dobio savjet od kolege neznam kakse zove karabaja mu je nick valjda da ubacim u dvije rubrike oglas mislio sam da lik zna , ok to je jedan warn al nigdje nije bilo pravilo da se nesmije stavljat link sa auti hr jesam se cuo sa pikom kak ti kazes i dobio warn 20% i onda je jady dosao i puknuo mi jos jeda tak da sad imam 40%
TOMZG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 da to je jedan warn sto sam imao kao dva ista oglasa u dvije kategorije ali takav je auto za 1000 kuna nije cijeli pa sam dobio savjet od kolege neznam kakse zove karabaja mu je nick valjda da ubacim u dvije rubrike oglas mislio sam da lik zna , ok to je jedan warn al nigdje nije bilo pravilo da se nesmije stavljat link sa auti hr jesam se cuo sa pikom kak ti kazes i dobio warn 20% i onda je jady dosao i puknuo mi jos jeda tak da sad imam 40% kolko ja znam da se moze stavit link sa auti.hr, al cuj se sa jady-em da ti makne tih dodatnih 20%, jer je moguce da se zabunio pa ti bubnuo dodatnih 20%
kutina1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jesam stari al nista! Mogu se hebat!ma sta sad nek im bude sam da svima clanovima kazem NE STAVLJAJTE LINKOVE SA AUTI HR! A cuj netko je trebao bit zrtveno janje!
TOMZG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jesam stari al nista! Mogu se hebat!ma sta sad nek im bude sam da svima clanovima kazem NE STAVLJAJTE LINKOVE SA AUTI HR! A cuj netko je trebao bit zrtveno janje! mozda jady nije trenutno na forumu al znam covjeka i siguran sam da ce ti odgovorit, samo se malo strpi, sumnjam da su ti bubnuli dodatnih 20% bezveze, jer znam decke i sumnjam da bi bilo bez razloga ili slucajno zabunom! samo se malo strpi rjesit ce to oni! kolko je ekipe stavilo linkove na neki oglas ili nes pa nista, i cisto sumnjam da si ti neko zrtveno janje!
kutina1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 a jel taj warn nakonnekog vremena nestane ili kak to ???
kutina1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Warned by Notes jady Warned on Today, 04:10 PM Added to warn level duplanje topika-oglase plus link na auti.hr pikzibner Warned on Today, 03:11 PM Added to warn level u oglasima linkanje na Auti.hr
TOMZG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Warned by Notes jady Warned on Today, 04:10 PM Added to warn level duplanje topika-oglase plus link na auti.hr pikzibner Warned on Today, 03:11 PM Added to warn level u oglasima linkanje na Auti.hr kolko ja znam taj warn ti ostaje! a kolko vidim cini mi se da je kratak rok i da jady nije skuzio da si vec dobio warn tako da sam uvjeren da ce ti tih 20% bit uklonjeno!
kutina1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 (edited) Hvala Tomo ak se budemo ikad vidjeli castim te pivom a za ovo cu vidjet jel ce mi maknut warn vise je i tak svejedno! Edited November 25, 2008 by kutina1
TOMZG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Hvala Tomo ak se budemo ikad vidjeli castim te pivom a za ovo cu vidjet jel ce mi maknut warn vise je i tak svejedno! ma nema frke! nadam se da ce ti otic tih 20% pozz
TheFog Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jady i pikzibner ce se oglasit dali su ti dali warn za istu stvar, pa cemo ti onda maknut 20% svejedno, nema razloga za paniku
pikzibner Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kao što sam ti objasnio, stavio si 2 oglasa za istu stvar u dvije rubrike. Odluči ili je auto za dijelove ili je kompletan. Warn si dobio samo zato što si stavio link na auti.hr bez ikakvog konkretnog oglasa ovdje. Šta že nam oglasi ovdje onda. Nek idu svi na auti.hr . Jel tak teško staviti slike i napraviti oglas kompletnim sa svim podacima. Ako je, onda ni nemoj stavljati oglas ovdje.
Speedy-RI Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Samo da se nadovezem na pikzibnera, uostalom postoji i topic u offtopicu zanimljivi oglasi i ako ces vec stavljati link sa auti.hr onda tamo stavis...
jady Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 od mene si iz istih razloga dobio warn,samo razlika je sto meni nije pokazalo da si od pikzibnera vec dobio.zato su obrisani mojih 20%
zihaGT Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ne kužim kaj se ljudi tak uzhebu oko tog warna. WARN znači upozorenje, prema tome, upozoreni ste da ne ponavljate nešto što se protivi pravilima. gdje je big deal, nema smisla nove topice oko toga otvarat... to se PM-om rješava... Pik daj lockaj ovo i još enega mu stisni
pikzibner Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ma na temelju tog WARN-a na PM stižu prijetnje, izvoliš mi to obrisat, nemoj da te sretnem negdje, ovo ono...., obriši me sa foruma. Kao da si mu dao smrtnu presudu. LOCK
Recommended Posts