Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Moze li mi netko rec ako mozda zna da li paše korpa i lamela sa audija b4 1.9 tdi 110 hp na passata 1997 1.9 tdi 110 hp ?

Posted

Kaj je bio b4 110Ks? da nije B5?

228mm su na oba sa dvostrukim zamašnjakom, ali lamele nemoraju bit iste, na B5 lamella nema federe u sebi,

Posted

Planiram uzet felge od passata cc interlagos 18. 225 40 18 et41 pa me zanima bi to islo na jettu mk5

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Posted

Moram ovdje pitati jer ne mogu dobiti odgovor od servisa ni od AHW Shopa a na internetu nisam mogao pronaći neki tutorijal. Paše li 2DIN kavez za radio sa dekor lajsnama u Golf koji ima kavez bez njih, znači fiksni koji nema dekor lajsne?

Kavez sa dekro lajsnama (1J1858069G 01C)
1j1858069ggeub3.jpg

Kavez bez dekor lajsni (1J1858069F 1QA)
1j1858069fqpugk.jpg

Posted

Pase kolega vidis i sam da je sve isto ali kod ove se mogu odvojiti dekor lajsne a kod ove ne i to je jedina razlika

Posted

Je, to ti misliš ali treba točno znati a ne pogađati. ;-)

No, mislim da je sve OK jer sam već nešto našao ali još malo istražujem da budem sikuran ali ako hoćeš pomoći eto malo potraži pa da vidim kako ti ide.

Posted

Ocu kolega pomocu zasto da ne ali ovako po slikama rekao bih da to pase ali nista nije sigurno.

Ako sta nadjem javim ti ubrzo ;-)

Posted

Za sada sve sto sam nasao je izvadi stari bez i stavi novi sa tako da ne bi trebalo biti iznenadjenja ali ako ti nije problem potrazi malo, Sutra ujutro bi trebao potvrditi narudzbu da mi stigne iduci tjedan pa bi ako sto nadjes javi.

Posted

Evo trazim ali slabo sta ima bas sam gledao imali razlike neke u plastikama ili nekim nosacima ali nema nista sve je isto sasvim samo sto se kod ove odvajaju dekor lajsne evo nekoliko slika,prva slika ne mogu se odvajati dekor lajsne a ostale slike dvije mogu da se odvajaju.

147169_x800.jpg$_3.JPGs-l1000.jpg

Posted

Znaci, imao sam vise srece. :)

Nasao sam nekoliko tema gdje se bas raspravljalo tako da vjerujem da nema razlike a iz slika se tesko moze saznati ali kada narucim nema vracanja i zbog toga mi je bilo vazno da znam jer nije bas jeftin.

Posted (edited)

:care Svaka cast,i ja mislim da nema razlike neke jeste tesko je po slikama ocjeniti da li ima razlike ali svi nosaci gdje idu sarafi su na istom mjestu,ma i gdje bi bio sada VW da je mjenjao tako djelove tako da su uradili te sine ili kopce da se mogu mjenjati lajsne,mislim da je to najbolje rijesenje, bilo bi glupo da je fiksni i ne mogu da se mjenjaju dekor lajsne, drvo imas a oces da stavi alu pa moras cupati stari kavez da bi stavio ovaj gdje se nalaze alu dekor lajsne,pa je VW samo dodao te sine da se to mnogo lakse moze zamjeniti nego da pola auta rastavljas.

Jesi li ti uzeo nov kavez,gledam kod nas nije skupo oko 150 kuna moze se naci u odlicno stanju sa dekor lajsnama.

Edited by VWTDI
Posted

Dobio sam jutros i potvrdu od AHW Shopa tako da bi sada trebalo biti 100% da pase. :)

Uzet cu novi od servisa a preko ebaya mi sve ispadne razlika nekoliko eura. Vidio sam da na vecini njih ona perca koja drze lajsne su popucala tako da mi se ne isplati staro uzet. Plastika nakon nekog vremena daje svoje a ovo radim samo jednom pa nek bude novo.

Posted

Eto onda sada znas da 100% pase i ja sam bio siguran da ce pasati sigurno :grrr

A odluka je pala na novi pa dobro najbolje je novo,koliko te izaslo ako nije tajna ;-)

Posted

Radio sam kalkulacije preko AHW Shopa, ebaya tako da mi je razlika premala pa je pao ovlasteni a ponekad ishodim rabat kod njih pa ajd ... Novi kavez kosta 878,69 kn, ceka se tjedan dana jer ga trenutno nema na zalihi.

Danas potvrdim narudzbu i iduci tjedan je moj a onda znoj do koljena kada pocnem rastavljat. :)

Posted

Jeste nekad je ovlasteni najbolja ponuda,poskup je kavez ali novo je novo proce tjedan dana dok trepnes,bogami ces se namuciti dok to skines i stavis novi ima tu posla ali polako ako ne moze za dan da se uradi moze za dva dana. :palacg

• 2 weeks later...
Posted

Vidim u oglasu se prodaje putno racunalo(?) za G3.. Jel bi taj pasao na obican 1.6 CL oprema?

2.0 8v valjda

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Posted

Fizicki pase...ali moras promjeniti i instalaciju do sata ako sad nemas putno...i naravno instalaciju od ruckice...

Plus provuci zice od kompa za potrosnju...pa za vanjski senzor temperature(ako nemas klimu) i postaviti senozr temp ulja i za njega povuci zicu da bi ti sve radilo

Posted

Slavene kakva je to shema da se uzme mfa rucica koja se okrene kontra i stavlja na ljevu stranu.izvodi od te ljeve mfa se produzuju i napravi se kao kabel od pravog tempomata.jel znas sta o tome?

Onaj u pz sa zutom tricom color concept ima tako rijesen tempomat i radi.probo sam ga vozit.jedino sta mi to on nije objasnio detaljno oko spajanja.

Posted

Nemam pojma...kako ta rucica stoji ako je naopako okrenuta? To je sigurno Dara spajao :)

Posted (edited)

Da dara je spajao.moram vidit bas s darom.reko da vidim sta mislis o tom.

Stoji ko desna valda se samo taj krajnji dio moze okrenuti.

Edited by dpeic2
  • Create New...