Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

kad se već piše o tim ručicama

zanima me ima li koji kit naljepnica il nešto da se obnove one oznake na tim ručicama kao šta ima za golf 5 itd. za prekidače svitala i radio?

i još nešto u vezi tih ručica za tempomat

primijetija sam da ima 2 vrste,razlika je u onom kabelu,negdi pola metra dug a negdi 20 cm kojaa je razlika? :gleda

Edited by dr.restaurator
Posted

Ne znam da ima za kupiti naljepnice za trojku...mozda da ih samo dobro ocistis tako je bilo kod mene nisu se vidjele oznake od prljavstine na rucicama ?

Vjerojatno je razlika jer imas tdi npr koji rade samo preko struje i imas benzince koji rade preko vakuuma pa su drugaciji kablovi

Posted

Sve rucice su iste. Ove s pol metra kabla je netko brikao jer je kabal od rucice do osiguraca skup i tesko nabavljiv. Ja imam od vr-a na svom dizlu.

Posted

Znaci klasicnu mfa rucicu od putnog za g3 i jel mora bit bas od tdi-ja?

A stavm cemo s kablovima?jel da uzimam od mfa kabel il samo rucku?

Posted

Samo rucku klasicnu nema veze od kojeg je motora...ne treba ima kablova onih od prije sto je ostalo mozemo trafostanicu iskablirat sa ostatkom hahaha

Posted

Sutra idem po rucku valda cu ju nac kod nasih dobavljaca.

Slavene rijesena rucica sutra oko 4 je kod mene.kad cemo to probat?

Posted

Ne znam da ima za kupiti naljepnice za trojku...mozda da ih samo dobro ocistis tako je bilo kod mene nisu se vidjele oznake od prljavstine na rucicama

Vjerojatno je razlika jer imas tdi npr koji rade samo preko struje i imas benzince koji rade preko vakuuma pa su drugaciji kablovi

valjda nema onda prova sam tražiti al nisam naša

očistija sam je odavno baš je malo izlizano,nije skroz,najviše one oznake za duga kratka one se skoro i nevide

ne znam možda mi se učinilo to o dužini,moja ima po metra

Passat

nije to brikano ništa,takva je

pa kabel i nije teško dobavljiv jedino šta nije jeftin 200kn ovlašteni al se čeka možda tjedan dana jer ide priko classic partsa

Posted

Meni u ovlastenom rekli da vise nije dobavljiv, od 2010-te. Svoj sam nedavno preko ebuy-a nabavio isto za 200 kn.

Posted

nije dobavljiv direkt od vw-a nego od classic partsa i onda triba čekati i do15-20 dana

pa se njima to neda jer onda ne znaju ko je naručija itd ... ovisi na koga naletiš

Posted

Par puta sam vec narucivao dijelove iz ovlastenog koji su isli preko classic partsa i uvjek je doslo za 2-3 dana a isto su rekli da se ceka 10ak dana

Posted

Jel paše climatronic ventilacijska kutija pod armaturom iz golfa mk3 u passata međuliniju? Jesu li iste?

• 2 weeks later...
Posted

Ovak imam jedno pitanje,posljedujem VW Polo 1.9tdi iz 2004. pa me zanima dali paše u njega volan iz golfa 6 ili pola 6r,onaj trokraki,i jel trebaju kakve prepravke? hvala pozz,stavit cu sliku volana da vidite na koji mislimvolan.jpg

Posted

Pasu li opruge od audia a3 1.9tdi 90ks 2001god na passata 1.9tdi 101ks karavana 2002god ?

Poslano sa mog BV6000S koristeći Tapatalk

Posted

Pasu li opruge od audia a3 1.9tdi 90ks 2001god na passata 1.9tdi 101ks karavana 2002god ?

Poslano sa mog BV6000S koristeći Tapatalk

Ne

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Skoda yeti

Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk

Edited by markol5
Posted

Skoda yeti

Dal se oni samo nataknu ili kako? I jel se moze s njima regulirati koliko se zeli da vire van (trenutno su mi cijevi malo unutra)

Mozda znas koliko dodu/ ili kataloski?

Posted

Dal se oni samo nataknu ili kako? I jel se moze s njima regulirati koliko se zeli da vire van (trenutno su mi cijevi malo unutra)

Mozda znas koliko dodu/ ili kataloski?

Samo se nataknu. Ja imam orginal lonac gti,sad sam uzeo nastavke sire od audia. Nemoze se regulirat nabiju se do kraja,bude taman nema ti sta virit ako ti lonac nije diran97a1473f595be7828ab4a0172ad5bf3d.jpg1ac16ce0ab054064d9586c0b93b09dbd.jpg

Upises samo skoda yeti exhaust tips,oko 200kn su u ovlastenom

• Create New...