VWTDI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Imas posudu od 3,6L i 5,5L zavisno da li vozilo ima i dodatno grijanje zajedno sa sustavom za pranje farova. Pod brojm 2. ti je sa sustavom dodatnog grijanja i pranjem farova 3,6L a pod 1. je samo sa sustavom za pranje farova 5.5L. Edited October 10, 2017 by VWTDI
ljubobj Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 E ja mislim da imam posudu od 5.5l jer znam po kolicini kad tocim...ma uzeo bi branik od golfa mk6 r20 a pise da posuda original od tdi smeta za ugradnju.
VWTDI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Posude su iste,ali ja bih stavio od 3.6L jer je manja pa onda ti nece smetati kada budes stavljao branik od R20 jer kao sto vidis na skici koliko je sira posuda od 5,5L dok je od 3,6L vise izvucena prema dolje a uza je.
ljubobj Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Cek onda ja imam vecu posudu samo zato jer imam pranje farova? Onda ubiti mogu uzet samo manju od bilo kojeg modela i gotovo jel da? Jer r ima malu a ima i pranje farova. Edited October 10, 2017 by ljubobj
<TDI> Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Da li je netko ugrađivao posudu za vodu od 5L za vjetrobransko staklo u G4, imam onu od 3L i to mi je nekako malo i brzo nestane pa me zanima koji je kataloški te veće posude i da li je samo izvadi ovu od 3L i stavi veću ili ima nekih dorada?
VWTDI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Cek onda ja imam vecu posudu samo zato jer imam pranje farova? Onda ubiti mogu uzet samo manju od bilo kojeg modela i gotovo jel da? Jer r ima malu a ima i pranje farova. Da samo zato sto imas pranje farova zato je i veca posuda jer ima 4 potrosaca dvije sprice za vjetrobran i dvije za farove a jos je TDI pa je stavljena veca posuda a kada stavljas R20 branik taj prostor je zauzet od vece posude od 5.5L pa onda nemozes da stavis branik jer ti kaci branik za posudu pa moras da stavljas manju posudu od 3.6L.
ljubobj Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Da samo zato sto imas pranje farova zato je i veca posuda jer ima 4 potrosaca dvije sprice za vjetrobran i dvije za farove a jos je TDI pa je stavljena veca posuda a kada stavljas R20 branik taj prostor je zauzet od vece posude od 5.5L pa onda nemozes da stavis branik jer ti kaci branik za posudu pa moras da stavljas manju posudu od 3.6L. da sve je sad jasno... hvala ti puno na pomoci
Bora_2000 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 dali bi pasao naslon za ruku iz vw passata u vw boru/golf4?
projektilski Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Da samo zato sto imas pranje farova zato je i veca posuda jer ima 4 potrosaca dvije sprice za vjetrobran i dvije za farove a jos je TDI pa je stavljena veca posuda a kada stavljas R20 branik taj prostor je zauzet od vece posude od 5.5L pa onda nemozes da stavis branik jer ti kaci branik za posudu pa moras da stavljas manju posudu od 3.6L. A R20 nema perace farova ili je motoric na manjoj posudi?
VWTDI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) A R20 nema perace farova ili je motoric na manjoj posudi? Kako nece imati kolega hehe. da sve je sad jasno... hvala ti puno na pomci Ma nista sitnica je to, valjda ce sve biti uredu kada budes sastavljao,sretno sa nabavkom. Da li je netko ugrađivao posudu za vodu od 5L za vjetrobransko staklo u G4, imam onu od 3L i to mi je nekako malo i brzo nestane pa me zanima koji je kataloški te veće posude i da li je samo izvadi ovu od 3L i stavi veću ili ima nekih dorada? 1J0955453L-kataloski broj za posudu od 5,5L nista samo staru izvadis i novu stavis nema nikakvih dorada ali trebam to malo bolje provjeriti pa ti javim ubrzo da budem siguran da je to to. Edited October 10, 2017 by VWTDI
<TDI> Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Odlicno, bas ti hvala. Ne planiram xenon niti perace ali zanimljiva mi je ova posuda od 5L pa razmisljam da si jednu polovnu nabavim i ugradim.
VWTDI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Nista kolega nema nikakvih dorada izvadis staru i novu unutra skopcas sve i eto ti sada sam gledao samo ovaj dio ide malo unutar blatobrana pa ce biti malo zeznuto staviti ali sve ti je na saraf.
<TDI> Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Perfetto, idem malo na ebay.de potraziti da vidim kako se cijene krecu.
VWTDI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Eto malo baci oko da vidis kakve su cjene. valjda ce biti povoljno.
ljubobj Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 A R20 nema perace farova ili je motoric na manjoj posudi? Rekao bi da ima manju posudu...isto kao i mk6 gti
Leic Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 To tolko malo smeta da bi se moglo i zgrijat lagano sa fenom i malo stisnut. Gtd gti i r20 imaju drugacije posude. Gtd braniku smeta posuda vode na tdi-ju koji nema pranje farova-provjereno
Mouse-RI Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Perfetto, idem malo na ebay.de potraziti da vidim kako se cijene krecu. Mislim da se takve stvari daju nac jeftinije kod nas, a vjerujem i da nova zamjenska nije skupa...
<TDI> Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Kolega Dizelaš je prodavao takvu posudu samo što nisam imao ideju što s njom jer nemam perače niti planiram ksenon, barem ne za sada ali pošto je poklopac od posude tako loše napravljen da ako nalijem do vrha onda mi se uvijek nešto malo prelije tekućine pa sam prestao puniti i posudu ostavljam na nešto više od pola a ovom velikom bih riješio količinu vode a možda nađem i rješenje kako zabrtviti taj poklopac. U duji sam imao 5L a ova je stvarno mala kada su duple dizne i za čas potroši vodu.Pogledat ću i kod nas pa ako se nešto nađe zašto ne jer dostava preko ebaya je dosta skupa, ponekad te više ona dođe nego dio koji si naručio.
Mouse-RI Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Kod nas su oko 150 kn... a kakve su ti spricaljke, jel bacaju mlaz ili prasinu?
<TDI> Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Cijena, sitnica. Mislim da je mlaz ali su po dvije dizne na svakoj pa dosta povuce vode iz posude, pogotovo kad je punim nesto iznad polovice, zato bi ova od 5L bas dobro dosla.
VWTDI Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Da li moze mlaznica sa Golfa VI na Golf IV ova druga fotka je mlaznica od Audia a zadnja fotka je od G4 mlaznica
Bruce_2005 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 da li odgovara zadnji most od bilo kojeg golfa na golf 3 gti?
Mouse-RI Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Ako je ova zadnja od golfa, takva ista ide na polo 9n3, a sprica prasinu
<TDI> Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Ista je kao ova zadnja što je Srđan stavio ali nisam primjetio da finije šprica ili kako si napisao kao prašinu nego dva mlaza ali možda nisam baš zagledao pa nisam najbolje uočio, bumo vidjeli.
Recommended Posts