Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Kabal za airbag i MF iz volana Golfa 6 u volan Golfa 5, ili baš mora ići iz volana G5.

Negdje piše da paše iz G6 kabal 5K0971584C, a negdje piše da mora ići baš 1K0971584C. Meni izgledaju isti.

Problem mi je ovdje u Sl. Brodu nabaviti od G5 1K0, od G6 5K0 ima.

Edited by goran sdi
Posted

Jedno vjerojatno noobovsko pitanje ali dali ako mjenjam kilometar sat sa comfortlinea na highline ( i dali je to uopce moguce)kilometri ostaju moji ili oni koju na ovom drugom radi se o Golfu VI?!

Posted

Kilometri ostaju u tabli od proslog auta, al se napravi korekcija sata i upisu se tvoji kilometri. Treba netko ko to zna odraditi tj ima alat

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Posted

Kabal za airbag i MF iz volana Golfa 6 u volan Golfa 5, ili baš mora ići iz volana G5.

Negdje piše da paše iz G6 kabal 5K0971584C, a negdje piše da mora ići baš 1K0971584C. Meni izgledaju isti.

Problem mi je ovdje u Sl. Brodu nabaviti od G5 1K0, od G6 5K0 ima.

Zna li netko?

Posted

Dal pase sat od passata 3bg u golf 4 ili se da preslozit u kuciste, radi se o full fis satud483d45304b3174a7c563f0d83ab16f1.jpg

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

Posted

Dal pase sat od passata 3bg u golf 4 ili se da preslozit u kuciste, radi se o full fis satud483d45304b3174a7c563f0d83ab16f1.jpg

Samo promjenis prednju masku i ide unutra, skines ovu od passata i stavis od golfa. I trebas kodiranje da bi radio.

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk

Posted (edited)

Može, radili su to već ljudi, vidia san po britanskim forumima

Poslano sa mog Galaxy S9+ koristeći Tapatalk

Edited by luka93
Posted

Može, radili su to već ljudi, vidia san po britanskim forumima

Poslano sa mog Galaxy S9+ koristeći Tapatalk

Imas kakav link?

Posted

Da pojednostavim pitanje.

Nabavio sam MF volan od G5 ali nemam kabal za MF tipke i Airbag, da li paše kabal od G6 u volan od G5?

Ako netko ima taj kabal od G5 neka mi se javi da se probamo dogovoriti.

Posted

Ima dosta preradi, ali se da upasovati.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Da li zna netko pašu li ovi halogeni farovi na golf 7?  i da li bi trebalo biti plug and play? seller navodi da je US Verzija. 

trenutno imam:abdPY3e.jpg

a našao sam ove halogene također :5G1941006D 

SMdFrfr.jpg

en30JyK.jpg

Edited by MattMeorro
Posted

Odgovara li volan sa kojeg drugog modela na vw lt kombi 2002g, samo kolo volana je bez airbaga. Hvaal

Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk

Posted

U pravilu, koliko sam upoznat sa pracenjem tema o zamjeni volana, sve ima isti prihvat. Izvadi se onaj centralni saraf i zamjeni volan. Nek me neko ispravi ako grijesim.

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Posted

Znaci moglo bi od bilo kojega vw te generacije, ili sam sta krivo shvatio, razlika je samo u velicina samoga obruca

Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk

Posted
On 3/25/2019 at 10:37 AM, MattMeorro said:

Da li zna netko pašu li ovi halogeni farovi na golf 7?  i da li bi trebalo biti plug and play? seller navodi da je US Verzija. 

SMdFrfr.jpg

en30JyK.jpg

ne

Posted
On 3/25/2019 at 10:37 AM, MattMeorro said:

SMdFrfr.jpg

en30JyK.jpg

Ove niže koliko vidim su od redizajn modela.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • Create New...