Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
nebi znal , ne čitam njegove komentare

Pa nisi ni triba čitat Kremnijev komentar nego topic,Lazo ti je stavia shortcut na stranicu ovog istog topica u kojem je već bilo govora o tome šta si ti pita,vento-golf lip pasanje....

Zaključak: Nisi ni pregleda forum,ni topic(search) nego si napamet postavia pitanje,šta onda dovodi do kremnievog komentara u kojem on već kritizira nekog od članova jer je napravia pogrešku kao i ti,postavia već postavljeno pitanje,pa ču i ja komentirat kao i Lazo i Kremni:

Čemu topic i već odrađena pitanja kad niko ne čita nego postavljate već postavljena pitanja????

Posted (edited)

ovaj put sam pregledal topic

(Mirnette @ Dec 22 2008, 11:26 AM) *

nepašu stari...

čak ni opruge od jednog modela golfa nepašu na ostale modele golfa.....

sta pricas ti??pase od g2 na g3,,,

znači opruge sa dvojke pašu na trojku/vento...

ali dal pašu i amortizeri?

Edited by tomica88
Posted (edited)
ovaj put sam pregledal topic

znači opruge sa dvojke pašu na trojku/vento...

ali dal pašu i amortizeri?

Bas gledam sta je to Mirnette pisao..Pasu opuge a i amortizeri!

Bravo Tomo :palacg

Edited by LAZO
Posted
da li pase prag od dvojke gti-a na trojku??pitao sam dvojku kaze on da ne nikako....

dvojka nema pojma pitaj mene- ne pasu ti :lol2

Posted (edited)

dali je moguce digifiz sat, staviti na G60 motor da funkionira u potpunosti i sta bi mi trebalo za to sve

evo slika sata

f_47691m_303f674.jpg

Edited by dalibor
Posted

motor 2.0 8v iz trojke u pola 6n,koje bi preinake trebal raditi na nosačima,kaj s getribom,poluosovinama?

Posted
trebaš nove nosače, najbolje da zapališ 02A getribu gore

to bi trebal na motoru nosače mjenjati ili bi trebal variti na šasiji?od čega je ta getriba?kaj s poluosovinama?

Posted
pase li siicevi i zadnja klupa od g4 na g3 ?

Ak mislis bez preinaka..naravno da ne!

Prednji-

Trebaju ti prednji fiksni nosaci orgigi..svoje pilis i varis njih na to mjesto!Stanjujes i smanjujes kotacice..

Zadnji-

Gornja klupa-mices gornje one valjke na koje se kace tvoji sicevi i varis opet od mkIV na mulde..Na doljnjem dijelu ista prica.

Donji dio-impoviziras opet sa malim nosacima od mkIV.Ili ko ja nabavis mrezu donju od mk3 i uvuces u spuzve i tapicirung

Posted
Ak mislis bez preinaka..naravno da ne!

Prednji-

Trebaju ti prednji fiksni nosaci orgigi..svoje pilis i varis njih na to mjesto!Stanjujes i smanjujes kotacice..

Zadnji-

Gornja klupa-mices gornje one valjke na koje se kace tvoji sicevi i varis opet od mkIV na mulde..Na doljnjem dijelu ista prica.

Donji dio-impoviziras opet sa malim nosacima od mkIV.Ili ko ja nabavis mrezu donju od mk3 i uvuces u spuzve i tapicirung

aha,tnx lazo mislim u vr6 staviti od g4 gti kozne pa pitam... :zivio

Guest golf t-d-i
Posted

pasu li suste od golfa 4 na novu bubu?da li pasu felge s golf4 na novu bubu?

• Create New...