175/70 R13 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Prošli tjedan me je jedan član ovog foruma tražio da mu kopiram uputstva za duju i pošaljem poštom. Za to smo se dogovarali preko PMa i ja sam obrisao sve PMove zaboravljajuć da je tu ime i adresa onog s kim sam se dogovarao. Tak da sad ne znam ni ko me tražio ni na koju adresu da šaljem. Tak da ak se neko prepozna ovdje molim da mi oprosti i pomovo mi se javi na PM.
TheFog Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 da sam te ja recimo trazio da mi to posaljes....sto mislis dali bi me privukao uopce topic s naslovom "Pomoc, ja sam debil"? Nebi, nebih ga niti otvorio!
oglascado Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 (edited) da sam te ja recimo trazio da mi to posaljes....sto mislis dali bi me privukao uopce topic s naslovom "Pomoc, ja sam debil"? Nebi, nebih ga niti otvorio! Baš tako Edited December 1, 2008 by rrocado
MATAVR6 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Fog, sjecas se price od neki dan uz kavu/pivu? <_>
TheFog Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Matu i Roka za moderatoreeeee. izgleda da je ovo kap koja je "prelila casu"
175/70 R13 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ovo je ozbiljan problem tak da se nemojte zajebavat s tim. Osim toga ja mogu slat uvezena uputstva komu god treba za kakvih 100kn + poštarina. A kak bi drugčije nazvao topic, nego po činjenicama?
oglascado Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ako je OZBILJAN problem onda mu daj i OZBILJAN naslov U naslovu se proglašavaš debilom a u topicu pričaš o prospektu i traženju nepoznatog člana....di ti je tu logika Edit - naslov prominjen,valjda sad približno opisuje problem
TheFog Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 175.... - upravo ti ispadas neozbiljan roko - pokretac topica nije dalmatinac (traziN)
Petar_im Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kakvo je ovo dijeljenje moderatorskih prava........ Mala... eM pover
Recommended Posts