Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pa cu malo jasnije objasniti u daljnjem textu...

Znaci kad vec procitam neke postove.. makne se onaa narancasta kockica da ima novih postova...

Međutim.... nakon nekog vremena... kad stisnem opet "Viev New Posts" opet se pojavi na pocetku postova koje sam vec procitao i cak na one koje sam odgovorio (pise da sam zadnji ja postao reply)...

Ima jos netko ovakvih problema ili je negdje problem u forumu?

Posted

meni takodjer, procitam temu , tj. nove postove u njoj i onda idem dalje, a te teme i dalje stoje kao neprocitane

Posted

Meni isto pokazuje sve postove kao nepročitane,pokazuje ti sve od početka otkad se logiraš ...to rješiš tako da kad pročitaš sve te nepročitane klikneš gori desno na "Mark all forums as read and return to index" i onda ti se proča ponavlja ispočetka...ako si na to mislia :palacg

Posted

mislim da nije to to

nego kad odes na view new posts , on ti da izlistanje svih neprocitanih postova i kada krenes citati , znaci otvoris temu sa popisa u kojoj je neprocitani post i procitas to i opet kliknes na view new posts da vidis gdje jos ima novih postova, on opet pokaze temu koju si upravo procitao , a u njoj nema nicega novoga

Posted

Znam da mi prikazuje temu... al oznacena mi je da je procitana.... nema narancaste kockice da idem na first new post od te teme....

Ali nakon sat-dva prilikom klika opet na new posts... teme koje sam procitao ... i koje nemaju ovih postova su oznacene kao da imaju...

Al roko je sve objasnio.. tako da :D

• Create New...