Speedline Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja bi molio admine i sve ostale zadužene za upravljanje forumom, da nešto učine sa novim članovima. Već mi lagano ide na spolovilo pitanje, zašto nevidim cjeli forum, ili upozoravanje popuni profil, pročitaj pravila... Nedajte nikom registraciju dok nepročita pravila i nepopuni profil. Znam da će svi reć da su pročitali pravila iako nisu, samo da budu na forumu, većinom samo da nešto prodaju. Al ak se već regaju neka budu spremni na ta pravila. Dajte im neki test da ispune kad pročitaju pravila, o onome što su pročitali. Neznam jel samo mene to živcira ili i ostale.
Emma Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 (edited) bit će da neznaju čitati, a i mislim da admini vide dal su pročitali il ne upute,ma netreba ih ni opominjati kad pitaju zašto nešto nemogu otvoriti!dovoljna im je kazna to kaj nemogu ništa drugo otvoriti,ko da admini i moderatori samo zato budu na forumu da ispravljaju druge,imaju oni pametnijih poslova tu Edited December 6, 2008 by Emma
jady Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ajd ivane budi sad iskren.......jesi ti procitao pravila????? mislim stvarno budi iskren...
scanbi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja bi molio admine i sve ostale zadužene za upravljanje forumom, da nešto učine sa novim članovima. Već mi lagano ide na spolovilo pitanje, zašto nevidim cjeli forum, ili upozoravanje popuni profil, pročitaj pravila... Nedajte nikom registraciju dok nepročita pravila i nepopuni profil. Znam da će svi reć da su pročitali pravila iako nisu, samo da budu na forumu, većinom samo da nešto prodaju. Al ak se već regaju neka budu spremni na ta pravila. Dajte im neki test da ispune kad pročitaju pravila, o onome što su pročitali. Neznam jel samo mene to živcira ili i ostale. Sta to tebe ima zivcirat,smjesno
Speedline Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ajd ivane budi sad iskren.......jesi ti procitao pravila????? mislim stvarno budi iskren... jesam
oglascado Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Novi članovi se upozoravaju jer očito nisu pročitali pravila u kojima jasno i glasno piše da im se neće odobrit registracija na forum ako ne popune profil,šta ih većina i ne napravi c/p iz pravilnika : "Neka osnovna pravila VW Cub Croatia foruma: - Registracija vam nece biti odobrena od strane administratora dok ne ispunite profil (ime, lokacija i godiste su obavezni!) i dok se ne predstavite prikladno (dakle, ne samo sa "bok, doso ja!", nego recite malo vise o sebi-otkuda ste, kako i zasto ste dosli ovdje, itd.). Obratite pozornost na pravila vezana za avatar i potpis (signature), odnosno sliku u potpisu. Svi clanovi moraju imati popunjeno ime, lokaciju i godiste, te pravilima sukladan avatar i potpis."
Vuxa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Trebalo bi nesto uciniti i sa pozdravljanjem clanova... Svako malo neki tulipan se sjeti i odjednom pozdravi 20 clanova a to u View New Posts stvarno izivcira covjeka!
Speedline Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Novi članovi se upozoravaju jer očito nisu pročitali pravila u kojima jasno i glasno piše da im se neće odobrit registracija na forum ako ne popune profil,šta ih većina i ne napravi c/p iz pravilnika : "Neka osnovna pravila VW Cub Croatia foruma: - Registracija vam nece biti odobrena od strane administratora dok ne ispunite profil (ime, lokacija i godiste su obavezni!) i dok se ne predstavite prikladno (dakle, ne samo sa "bok, doso ja!", nego recite malo vise o sebi-otkuda ste, kako i zasto ste dosli ovdje, itd.). Obratite pozornost na pravila vezana za avatar i potpis (signature), odnosno sliku u potpisu. Svi clanovi moraju imati popunjeno ime, lokaciju i godiste, te pravilima sukladan avatar i potpis." E vidiš, da pročitaju pravila, nebi pitali zašto nemogu otvorit ostatak foruma.
Neven Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Trebalo bi nesto uciniti i sa pozdravljanjem clanova... Svako malo neki tulipan se sjeti i odjednom pozdravi 20 clanova a to u View New Posts stvarno izivcira covjeka! potpuno se slažem s tobom, ali nisam siguran može li se nešto po tom pitanju rješit kad je svaki pozdrav new post. možda da se u new post prikazuje samo prvi post, tj. predstavljanje člana, a ne i pozdravi i ohrabrenja ako je moguće...
srki Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 slazem se sa ovim , ali ako cemo iskreno nisam ni ja procitao pravila, ali sam ih naucio na tezi nacin
TheFog Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 digli ste opet prasinu bezveze: 1. Nedajte nikom registraciju dok nepročita pravila i nepopuni profil. upravo tako se i radi 2. Trebalo bi nesto uciniti i sa pozdravljanjem clanova... teme s predstavljanjima prestaju bit vidljive nakon odredjenog vremenskog perioda
Speedline Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 evo o čemu ja pričam http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=20310&hl=
Medo-12v-VD Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 2. teme s predstavljanjima prestaju bit vidljive nakon odredjenog vremenskog perioda druže a da mi to ipak ključamo nakon 10ak pozdrava il recimo nakon tjedan dana... to je mislim dovoljno i onda lock... a?
pikzibner Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 evo o čemu ja pričam http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=20310&hl= Ja sam za to da ne nikoga ne upozorava da popuni profil. Neće biti regan i bok, premda je ta nova osoba možda enciklopedija za VW a nije baš informatički pismen, no nemaš šta biti pismen za pročitati previla. Bit će nas manje, neaktivni se brišu i bit će puno kvalitetniji forum. Ako netko baš hoće na forum i uporan je taj će poslati PM adminu.
TheFog Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 druže a da mi to ipak ključamo nakon 10ak pozdrava il recimo nakon tjedan dana... to je mislim dovoljno i onda lock... a? vama na volju drugovi drugari
jady Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 pitanje...kad se neko zeli regat....mogu vidjet sliku te prve stranice????ili se moram sad pod pseudonimom regat????ima na nekim forumima ono brojilo koje broji unatrag...znate na kaj mislim.samo da se kod nas odbrojava od 60 do 1 a ne kao kod drugih od 15 do 1. moze tak nes???
Trojan Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 druže a da mi to ipak ključamo nakon 10ak pozdrava il recimo nakon tjedan dana... to je mislim dovoljno i onda lock... a? Ovo sa zaključavanjem nakon 7 dana mi se čini kao najbolja opcija .....kratko i jasno....
oglascado Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja sam za to da ne nikoga ne upozorava da popuni profil. Neće biti regan i bok, premda je ta nova osoba možda enciklopedija za VW a nije baš informatički pismen, no nemaš šta biti pismen za pročitati previla. Bit će nas manje, neaktivni se brišu i bit će puno kvalitetniji forum. Ako netko baš hoće na forum i uporan je taj će poslati PM adminu. Ovo bi moglo bit najbolje rješenje....ima uputstva,pročita pravila i predstavi se.Ako profil nije dobro ispunjen ne odobrava se registracija,odma brisanje i bog,pa će se valjda naučit.Ja kad san se registrira otvorilo mi je stranicu,popunia san sve kučice kako je bilo traženo od mene i amen,bez ispravljanja i nadopunjavanja
Petar 001 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja neznam kak forum podnosi i kolko ima ukupno reganih ljudi ! drugo me zanima kolko je pravih calnova sa placenom clanarinom mozda da se ide na pozivnicu ? tipa nemos se regat osim na neciji prijedlog ono tipa znam ga voli vw kuzi se i tak ili , vozi vw nezna puno ali ga zanima i tak nest ?
Speedline Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ja neznam kak forum podnosi i kolko ima ukupno reganih ljudi ! drugo me zanima kolko je pravih calnova sa placenom clanarinom mozda da se ide na pozivnicu ? tipa nemos se regat osim na neciji prijedlog ono tipa znam ga voli vw kuzi se i tak ili , vozi vw nezna puno ali ga zanima i tak nest ? Ispravak-nemoj sada mješat članarinu, ovo je forum i nemoraš platit članarinu da bi bio ovdje.
jady Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 bila vec i interna rasprava/razgovor oko clanova foruma.al stvar je u tome da se regaju ljubitelji iz VAG koncerna.a ak se forum zatvori onda nije forum kao ideologija VWa.....za narod...
Trojan Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 (edited) Ja kad san se registrira otvorilo mi je stranicu,popunia san sve kučice kako je bilo traženo od mene i amen,bez ispravljanja i nadopunjavanja Rijetki su takvi.....pogotovo u zadnje vijeme, svaki dan 3-4 nova člana, a većina napiše 3 riječi u uvodu i JEDVA nešto napiše u profilu.. Edited December 18, 2008 by TROJAN
Emma Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ivica nemoj se živcirat mlad si još ionak nemogu ništa dok nepopune sve...uostalom nebi ih trebalo ni upozoravat, svaki dan ista pjesma i pitanje "zašto ja nemogu otvarat ništa"....nek misle malo...
Trojan Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ivica nemoj se živcirat mlad si još ionak nemogu ništa dok nepopune sve...uostalom nebi ih trebalo ni upozoravat, svaki dan ista pjesma i pitanje "zašto ja nemogu otvarat ništa"....nek misle malo... Nije da me živcira. Iritira me
jady Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 polako treba vec i ignorirati trebali bi napravit neki FAQ za uporabu foruma :doh
Recommended Posts