Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

budi siguran da su na opelovom forumu cistili,i to radikalno..ima par njih kaj su ovdje regani i obrnuto jer se ekipa medjusobno poznava.

da stvar bude jasna,ima puno "novih" koji misle da su "naj-maheri" i onda pisu i daju upute bez neke logike ili iskustva.citali na nekom forumu da je jedan tak cuo/napravio itd i to je 100% da se tak neki kvar ili nesto drugo napravi.a kolko nas od "stare" ekipe bolje znaju jer su si vec po 50ti put raskopali motor u roku od sat vremena ???al to je nebitno,ima nas koji znamo.al kad se cita neka nebuloza,a drugi kaze da nije tak,onda necemo vise ponavljat jer nema smislia jedno te isto ponavljat.... ipak se kaze ...pametniji popusta.

sto se tice tih "bisera"...i ja sam puno na stranim forumima i citam i pitam..a i sam probam neki prob rijesit pomocu tog topika kojeg sam citao.ak uspijem onda mogu rec da se s time moze neki prob rijesit.ak ne probam,onda ne pisem jer nisam siguran u to.al nekima to nije bitno dal ce rijesit prob ili ga jos pogorsati..

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

več sam pisal u ovoj teme al evo moram iznjet svoje mišljene.

pratim ovaj forum vač nekoliko godina prijavil sam se tek 08g.

golf mi je bil prvi auto prije nekih 14g i to 1.6 kec i ostaču na vw ili bar koncernu po meni vrlo kvalitetni izdržljivi i jednostavni za održavanje i naravno kemijanje.

da je kak je neko reko kvaliteta foruma oslabila je neke ljude nisam odavno vidjel da su na forumu i to je šteta

al opet kak se veli došli neki novi klinci i o.k al neki stvarno pametuju a nisu ni kotač promjenili

nisam ni ja neki genijalac i neznam sve al ono kaj znam ipak sem neku školu za mehan.završil i radil neko vrjeme a sa autima radim oduvjek još ko balonja sa starim i stricem pa nekog vraga sam i naučil što sam sto gledajuči njih i poslušat ču i sad ljude koji ZNAJU kaj pričaju i ono što sam radil sam,probal,ak time mogu pomoč rado ču reć

mene osobno ne zanima kolićina postova tak da ne kužim to skupljanje kaj se mene tiče nemoraju se ni zbrajat.(dajte mi promjenite warn dosadan mi je ovak više)

sad to oglašavanje pratim po drugim forumima 10-20 postova treba kao al kaj vrjedi tih i 200 ako su gluposti off topic u temama i nemaju veze sa vezom.

dolje i 5 postova al ak su kvalitetni i imaju nekog smisla.

evo nadam se da je imalo nekog smisla i da ovim nisam nikog uvrjedio ili slično ako jesam ispričavam se.

Guest voda-os
Posted

ma ovo je rasprava oko novih stvari, tu nebi trebalo biti uvrede...

meni je isto žao nove ekipe, pogotovo jel sam novi tu, neke stvari u vezi kvarova sam pitao, i dobio upute i to mi se sviđa, uglavnom forum mi nije nanio nikakvu štetu, i dosad mi je uvijek bilo dobro druženje tu, a i na meet-ovima, barem mi slavonci.

npr pitao sam za neke stvari, par ljudi je odgovorilo svatko na svoj način, i svaki odgovor je imao logike, netko je odgovorio da je jednostavna stvar a netko da je složena, pa su se onda tu zakačili ,nemože biti ovo kad je ono, zahvalio sam za svaki odgovor, al mislim u svom tom znanju i savjetima da se onda oni međusobno počnu "prepirat" i to je nepotrebno, sto je auta, sto ljudi, sto čudi, sto kvarova, sto načina...isto neželim da se nitko uvrijedi..

možda prije svega da je to stvar internet kulture, prije svega suzdržavanja od pisanja nepotrebnog...

• Create New...