Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

kakvo zaključavanje

ovaj forum je jedno jako veliko sranje

a pomalo i klub ide u kurac

ako je VW club, onda je VW club, onda samo VW i NI? TA DRUGO

trebalom bi sa adrese kluba maknuti ovo VW

jo?? malo pa če pod članovima biti renoli 5 opel ascone i japanci

pa dajte molim vas....

mislim da če jo?? malo netko otiči odavde i to najzagri??eniji,a onda če se sve raspast pa če ovo sve postat sprdanja i skupljali??te ljudi koji voze vw igom slučaja i najveći domet mozga im je promijeniti nastavak na auspuhu (a takvih je 90% ljudi tu)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest vr6girl
Posted

Potpis potpis potpis

Posted

potpis...

a i ovih par pacijenata sto imamo... ja bi i njih poslao... van...

Posted

True true ;)

Ovo je uzelo previse maha, tu se pojavljuju suzukiji, bmwi, fiati, opeli...

Volkswagen pod brojem 1, dok treba dopustat logiranje i onima koji vozi audi, seat i skodu... EOD

ostali over & out

Guest vwfan
Posted

Hmmm

znam da trenutno ne vozim vw

Hebiga jo?? nemam svoju zaradu

Ali ako vrijedi stari mi vozi Golfa 5(koji ja ne smijem)

nije da neda, ne zbog diplom. rega

Imam iskustva s dosta golfova

to je jedina marka auta koju hvalim

Ali u kvarove i slaganja se ba?? i ne ku??im :(:(

zato sam se prijavio na ovaj forum!

da naučim jo?? vi??e potrebno

već sam puno naućio od pojedinih članova!!!! :D:D:D

Nadam se ta vam takav član ne smeta??

do sad nisam ba?? bio aktivan

sad imam vi??e vremena

Posted

Pero, topic je zaključan JER STE SVI NAPALI MIROSLAVA.. pa čovjek ima pravo odabrat auto koji hoće.. uostalom, nije da ga je kupio tamo... koji ti je k***c??

btw. mislim da ti ono sa nastavcima glupa izjava jer ni forum nezna?? pogodit..

Posted

:doh: POLAKO DEČKI I DEČKICE!!!! :angry:

...pustite sve sad, dok ne prođe VW Tuning Show. Vjerujem da su to stvari koje moramo rije??iti na jednom susretu koji će biti organiziran samo za ove i tekuće probleme kluba na kojem će, nadam se, biti nazočni SVI ozbiljni članovi koji misle za dobrobit kluba.

Vjerujte, sad se malo suzdr??ite i ostavite to za kasnije, Miro je razapet između mnogobrojnih obveza i realizacije VW Showa, stoga, ajd molim sve da ostavimo za jednu drugu priliku. Do tada, pi??ite, pi??ite, pi??ite..... ;)

P.S. Nije da ga branim, ali ga razumijem. Miro :respekt: !!!!!

@Darth Vader....jebem te...taman da reply ti sloka??.... ;)

Posted

Vezano za clanak. To sve nije istina. Jednostavno izvuceno iz konteksta...Ja sam svoju marku do kraja zivota izabrao.To je VW.Na kraju krajeva da nije toliko ljubavi prema VW-u ne bi toga svega ni bilo. Da nema Vas kao clanova koji to sve podrzavate ne bi bilo ni kluba. Znam razvlacit ce me posvuda , je li to istina itd.itd..jos jednom NIJE ISTINA!!!

Guest Markic
Posted

Onda ćemo lijepo pisati u AutoKlub Miro, pa neka napi??u ispriku, ili ispravak netočnih navoda.

Jer, članak je katastrofa, jednostavno ne vjerujem.

:(:(:(:(:(

Posted

Oni su sad toliku ??tetu nanijeli klubu. Em nas opelovci jebu sa raznim "VR Eaterima" itd., sad će jo?? ispast da nam je predsjednik OPEL-ovac. Treba tra??iti javnu ispriku ODMAH, jer to nije u redu. Ali ??teta je već nanesena.

:( :( :( :( :(

Guest Markic
Posted

AKO JE TAKO.

JER ONI SU KAO ? OKIRANI IZJAVAMA MIRE.

<_< <_< <_<

Posted
definitivno se treba neki korak prema AK napraviti, da se lazne stvari isprave!!!

wacht_maar.gifwacht_maar.gifwacht_maar.gif

Definitivno!!!! 'oć'me neko pustit s lanca?!

Guest Pantera
Posted

Ja nikad nisam sumnjala u Mirinu marku ... ne znam kako ste vi svi mogli

Miro jedan veliki :respekt:

Posted

Eto jesam reko da je izvuceno iz konteksta...Obavezno treba javnu ispriku trazit od AK!!

Guest vr6girl
Posted

HEhe pa koje su se novine jo?? javno ispričale zbog nečeg takvog?!!!? ta vam je...

??ta je tu je...

Guest ??eljka
Posted

ne ku??im, kak ste opće mogli posumnjat, a kamoli tako napast i da je istina, sve to ni??ta ne vrijedi ako znate kaj je sve miro za taj klub napravio, pa k vragu osnovao ga i napravio iz ničega!! i samo po tom mu je sve opro??teno pa sve i da je to rekao!!

Guest Pantera
Posted

??eljkica tako je sla??em se u potpunosti sa tobom.... :respekt: :respekt: :respekt:

Miro je zakon

Guest ??eljka
Posted

tako je! Miro najboljiiiiii siiiii!!!!!! :respekt: :respekt:

:lol2: :lol2: :lol2: :wub::wub:

• Create New...