TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cekajte malo, niste li malo preburno reagirali? na stranu sve ovo sto je krivo citirana mirina izjava.....ali zasto smo mi ustvari ovdje? zasto postoji klub i forum? dali je to zbog toga da nas 60,70, 100, 500, kolko vec, sjedi z jednim veliki stolom, mazemo po janjetini i gemistu, lupamo sakom po stolu i deremo se svi u glas:"VW JE NAJ, drugo je sve smece!""", ILI....smo tu zato jer vozimo svi taj prokleti VW, jer ih krpamo, tuniramo, stiliziramo, sta god....i posto nas auti ti odredjene marke vezu, da imamo jedni druge; da se druzimo; razmjenjujemo iskustva, znanje i neznanje; da mogu nazvat petra kad mi treba prekidac 5. kocioni za duju, kad neznam kako da skombiniram ventilaciju od gofla dvojke i corrada; da zovem miru kad ocu zmigavce iz ap-a koji kostaju 280kn a ja imam samo 275kn u dzepu, a moram ih imat danas; da mogu nazvat nekog iz kluba (koji uopce ne vozi VW!!!) da mi nadje nekog ko ce me odslepat jer smo ja i frend ostali s njegovom dvojkom 1.3 jer mu je proklizio zupcasti posto je zadnji put mijenjad '89. skupa sa pumpom vode; ili zbog milijun drugi razloga, ali niti jedan od njih nije razlog da se VW dize u nebesa ispred neke druge marke ALO LJUDI, PA ZAR SAMO JA TAKO RAZMISLJAM
Guest Pantera Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Fog jedan veliki : tako razmisljamo i Wolf i ja ....... nisi jedini i nas dvoje ti se prikljucujemo......
pikzibner Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Sve to stoji Fog. Ali oni pljuju po VW-u na svojem forumu (koliko sam čuo) mi po njima ne. Omalova??avaju nas u svakom pogledu. Mi njih ne. I onda se pojavi ovakva izjava da je model od Opela bolji. A samo da mi je znati po čemu (jedino po kilama hrdjeeee)????
Speedy-RI Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cekajte malo, niste li malo preburno reagirali? na stranu sve ovo sto je krivo citirana mirina izjava.....ali zasto smo mi ustvari ovdje? zasto postoji klub i forum? dali je to zbog toga da nas 60,70, 100, 500, kolko vec, sjedi z jednim veliki stolom, mazemo po janjetini i gemistu, lupamo sakom po stolu i deremo se svi u glas:"VW JE NAJ, drugo je sve smece!""", ILI....smo tu zato jer vozimo svi taj prokleti VW, jer ih krpamo, tuniramo, stiliziramo, sta god....i posto nas auti ti odredjene marke vezu, da imamo jedni druge; da se druzimo; razmjenjujemo iskustva, znanje i neznanje; da mogu nazvat petra kad mi treba prekidac 5. kocioni za duju, kad neznam kako da skombiniram ventilaciju od gofla dvojke i corrada; da zovem miru kad ocu zmigavce iz ap-a koji kostaju 280kn a ja imam samo 275kn u dzepu, a moram ih imat danas; da mogu nazvat nekog iz kluba (koji uopce ne vozi VW!!!) da mi nadje nekog ko ce me odslepat jer smo ja i frend ostali s njegovom dvojkom 1.3 jer mu je proklizio zupcasti posto je zadnji put mijenjad '89. skupa sa pumpom vode; ili zbog milijun drugi razloga, ali niti jedan od njih nije razlog da se VW dize u nebesa ispred neke druge marke ALO LJUDI, PA ZAR SAMO JA TAKO RAZMISLJAM Fog potpuno si upravu : I svaka cast Miri i na ovom klubu i na svemu ovome, nebi smjeli takvi biti prema njemu :
Rallye VR6 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 ja sam zadrt i gotovo, ostale marke me uopće ne interesiraju , i nikad me neće interesirat o VW-u znam jaaaaako puno i jako puno se sa tim bavim da sam počeo sa opelom,onda bi mo??da tako radio sa opelom, ali nisam da nije bilo golfa, neki od nas se ne bi poznavali i ne bi nastala neka sada jako čvrsta prijateljstva svog konja se treba hvalit i gotovo kako je započeo ovaj klub? malo njih zna pred 4 god. na SR-u sam na??ao ceduljicu sa adresom kluba, kad je formiran, bilo je tek par ljudi u svemu tome onda sam se povezao sa Tomislavom pa sam listao novine i na??ao meeting u Italiji, sku??io sam da je blizu i to je bio PRVI na?? meeting vani i prvi put da smo se sreli onda sam zvao sve koji su vozili VW da nam se pridru??e to je bilo sa MOJE strane, kasnije sam se maknuo iz sve ga toga jer mi se neke stvari nisu sviđale znači da sam bio prisutan od samog početka, u organizacijama nisam sudjelovao, ali sam u samom početku skupljao ekipu i trpao letke u ruke ja u klubu ne predstavljam ni??ta i nemam neke zasluge ali sam u početku bio itekako nabrijan na sve ovo tako da se imam pravo ljutit SAMO VW SAD i UVIJEK
Guest Markic Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Sve to stoji Fog. Ali oni pljuju po VW-u na svojem forumu (koliko sam čuo) mi po njima ne. Omalova??avaju nas u svakom pogledu. Mi njih ne. I onda se pojavi ovakva izjava da je model od Opela bolji. A samo da mi je znati po čemu???? Bravo kume.
Speedy-RI Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Sve to stoji Fog. Ali oni pljuju po VW-u na svojem forumu (koliko sam čuo) mi po njima ne. Omalova??avaju nas u svakom pogledu. Mi njih ne. I onda se pojavi ovakva izjava da je model od Opela bolji. A samo da mi je znati po čemu???? Pa pusti ih na miru, pa sta te boli k.... za njih, ocitno nezele priznati da su i njihovi auti losi po necemu, pa samo vrijedjaju VW, nemoj se upce obazirati na njih, mi VW-ovci imamo nas i koa boli briga za njih
Guest Markic Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja sam zadrt i gotovo, ostale marke me uopće ne interesiraju , i nikad me neće interesirat o VW-u znam jaaaaako puno i jako puno se sa tim bavim da sam počeo sa opelom,onda bi mo??da tako radio sa opelom, ali nisam da nije bilo golfa, neki od nas se ne bi poznavali i ne bi nastala neka sada jako čvrsta prijateljstva svog konja se treba hvalit i gotovo kako je započeo ovaj klub? malo njih zna pred 4 god. na SR-u sam na??ao ceduljicu sa adresom kluba, kad je formiran, bilo je tek par ljudi u svemu tome onda sam se povezao sa Tomislavom pa sam listao novine i na??ao meeting u Italiji, sku??io sam da je blizu i to je bio PRVI na?? meeting vani i prvi put da smo se sreli onda sam zvao sve koji su vozili VW da nam se pridru??e to je bilo sa MOJE strane, kasnije sam se maknuo iz sve ga toga jer mi se neke stvari nisu sviđale znači da sam bio prisutan od samog početka, u organizacijama nisam sudjelovao, ali sam u samom početku skupljao ekipu i trpao letke u ruke ja u klubu ne predstavljam ni??ta i nemam neke zasluge ali sam u početku bio itekako nabrijan na sve ovo tako da se imam pravo ljutit SAMO VW SAD i UVIJEK Tako je. VW for LIFE.
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Sve to stoji Fog. Ali oni pljuju po VW-u na svojem forumu (koliko sam čuo) mi po njima ne. Omalova??avaju nas u svakom pogledu. Mi njih ne. I onda se pojavi ovakva izjava da je model od Opela bolji. A samo da mi je znati po čemu (jedino po kilama hrdjeeee)???? ne govori u mnozini, pogledaj malo starije topice pa vidi da se i kod nas pljuje po drugim. uostalom, zar je nesto lose u tome ako se ne spustamo na njihovu razinu, nije li NAMA u interesu da budemo kulturni i objektivni
pikzibner Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Pa pusti ih na miru, pa sta te boli k.... za njih, ocitno nezele priznati da su i njihovi auti losi po necemu, pa samo vrijedjaju VW, nemoj se upce obazirati na njih, mi VW-ovci imamo nas i koa boli briga za njih Da stari moj, al kaj će biti kad oni to pročitaju... Aj zamisli to. Koja će to pljuvačina biti na HR forumima. Mene samo toga strah, ničega drugoga. Miri ćemo oprostit ??to je tako ispalo, ali netko drugi će se sladit jaaaaako. Mo??emo mi bit dobri i korektni koliko hoćemo.
Guest Markic Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 U redu je to da ne pljujemo po njima, ali NE TREBA? VODIT LJUBAV S NJIMA. <_< <_< <_< <_< <_<
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja sam zadrt i gotovo, ostale marke me uopće ne interesiraju , i nikad me neće interesirat o VW-u znam jaaaaako puno i jako puno se sa tim bavim da sam počeo sa opelom,onda bi mo??da tako radio sa opelom, ali nisam da nije bilo golfa, neki od nas se ne bi poznavali i ne bi nastala neka sada jako čvrsta prijateljstva svog konja se treba hvalit i gotovo kako je započeo ovaj klub? malo njih zna pred 4 god. na SR-u sam na??ao ceduljicu sa adresom kluba, kad je formiran, bilo je tek par ljudi u svemu tome onda sam se povezao sa Tomislavom pa sam listao novine i na??ao meeting u Italiji, sku??io sam da je blizu i to je bio PRVI na?? meeting vani i prvi put da smo se sreli onda sam zvao sve koji su vozili VW da nam se pridru??e to je bilo sa MOJE strane, kasnije sam se maknuo iz sve ga toga jer mi se neke stvari nisu sviđale znači da sam bio prisutan od samog početka, u organizacijama nisam sudjelovao, ali sam u samom početku skupljao ekipu i trpao letke u ruke ja u klubu ne predstavljam ni??ta i nemam neke zasluge ali sam u početku bio itekako nabrijan na sve ovo tako da se imam pravo ljutit SAMO VW SAD i UVIJEK petre, ne trebas bit skroman, dobro znam ko si i sta si! kad je klub tek poceo, ja sam to sve gledao postrance jer jos nisam ni imao auto, al sam miru znao otprije i, kazem, sve sam to pratio malo postrane tako da dobro znam i kolki je tvoj udio u klubu od samih pocetaka. za to, kao i za sav tvoj rad : ali jos uvijek stojim iza svega sto sam rekao
Rallye VR6 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 kulturni i objektivni?! pa koliko je tu dječurlije koja se ne zna niti potpisat daj molim te.... pogledaj popis članova foruma i njihove nickove, pa to je lakrdija ??iva to nema veze sa mozgom
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 kulturni i objektivni?! pa koliko je tu dječurlije koja se ne zna niti potpisat daj molim te.... pogledaj popis članova foruma i njihove nickove, pa to je lakrdija ??iva to nema veze sa mozgom petre, niko sretniji od mene da su na forumu samo ti, boko, vice, njima slicni, i 500 njihovih duplikata
Rallye VR6 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 2 swinger- na kojim si ti drogama?! kad ljudi čitaju tvoje postove sa srćekima, ONDA se stvarno zapitaju kakva je ekipa ovdje
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Da stari moj, al kaj će biti kad oni to pročitaju... Aj zamisli to. Koja će to pljuvačina biti na HR forumima. Mene samo toga strah, ničega drugoga. Miri ćemo oprostit ??to je tako ispalo, ali netko drugi će se sladit jaaaaako. Mo??emo mi bit dobri i korektni koliko hoćemo. Razumijem, i mogu rec samo da taj dio kao posljedica ovog svega mene osobno ne dira, jer me inace ne pogadja sta ce mislit neko cije misljenje ne cijenim u tu mjeru da ga uzmem za ozbiljno. Pokazi prstom u njegov zadnji rubnjak, nasmij se i okreni glavu
derWOLF Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Sve to stoji Fog. Ali oni pljuju po VW-u na svojem forumu (koliko sam čuo) mi po njima ne. Omalova??avaju nas u svakom pogledu. Mi njih ne. I onda se pojavi ovakva izjava da je model od Opela bolji. A samo da mi je znati po čemu (jedino po kilama hrdjeeee)???? to ??to oni rade na svom forumu je njihovo pravo i njihov odraz same kulture kluba i člana kao pojedinca. nismo ni mi anđeli, i nama se zaleti pokoja "uvreda" za neku drugu marku vozila, ili za nekoga iz samoga kluba, ali upravo zbog toga su i donesena pravila pona??anja na forumu da nas ne bi spominjali kao hrpu kromanjonaca kojima samo fali toljaga u rukama i koji ne vide dalje od VW oznake, ali i da nas ne bi uzimali kao da smo primili Boga za onu stvar. Znam da je svakom svoj "limenko" naj...naj...ali po??tuj drugoga kao ??to po??tuje?? sebe, ne mora?? ga voljeti, ni mrziti, ali ga po??tuj....majku mu poljubim!!!!
Guest Markic Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 SWINGERU, Petar priča ba?? o ekipi ko' ??to si ti. Daj brate mili, umara?? ljude.
Guest ??eljka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja nemam riječi... nemate pametnijih i ljep??ih stvari u ??ivotu nego se brinut kaj će netko pisat po forumima??? : i nitko od vas nema pravo ne??to prigovorit Miri, jer e imat posla sa mnom! jasno??
Rallye VR6 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 pa koji je kurac vama?! pa tko govori o pljuvanju ovo ispada kao da mi tra??imo da se smije pljuvat po nečemu i da je trebao opel bit popljuvan u AK-u NIJE samo se nije smjelo napisat da je asrta bolje i to od strane predsjednika VW kluba, SAMO TO!!!!!!!!!!! i ni??ta vi??e
derWOLF Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 koje je obrisao post u kojem pi??e da se web adresa treba u prebaciti www.volkswagenklub.hr i jo?? pi??e da ima feeling da se u ovom klubu preferiraju samo tunirani auti, a ne obični iz VAG koncerna?!?!?!?! piki!?
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja nemam riječi... nemate pametnijih i ljep??ih stvari u ??ivotu nego se brinut kaj će netko pisat po forumima??? : i nitko od vas nema pravo ne??to prigovorit Miri, jer e imat posla sa mnom! jasno?? pametno zboris, deda mrazice e, onda cemo svakako nesto prigovorit miri, samo da imamo POSLA s tobom :
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 koje je obrisao post u kojem pi??e da se web adresa treba u prebaciti www.volkswagenklub.hr i jo?? pi??e da ima feeling da se u ovom klubu preferiraju samo tunirani auti, a ne obični iz VAG koncerna?!?!?!?! piki!? nije ga nitko obrisao, ja sam ga preselio (pod Feedback je isto), pise tamo zasto
derWOLF Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 da budem iskren...zato ??to i mene ponekad pere taj feeling.....al' ajd dobro.
Recommended Posts