Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest vr6girl
Posted
da budem iskren...zato ??to i mene ponekad pere taj feeling.....al' ajd dobro. :(

Nedaj se Wolf!! ;););)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
koje je obrisao post u kojem pi??e da se web adresa treba u prebaciti www.volkswagenklub.hr i jo?? pi??e da ima feeling da se u ovom klubu preferiraju samo tunirani auti, a ne obični iz VAG koncerna?!?!?!?! piki!? :angry:

Kaj brije?? ti. Pa ja ne bri??em swingerove poeme. JA u??ivam čitajući ih po 30 min. Nema?? brige. Ja sam samo Maky-u brisao debilizme.

Posted
2 swinger- na kojim si ti drogama?!

kad ljudi čitaju tvoje postove sa srćekima, ONDA se stvarno zapitaju kakva je ekipa ovdje

nisam na nikakvim drogama...

kakve veze srceka imaju s bilo cim, to kaj sam si ja namjerno tak nariktal da stavlja,kaj onda,meni to bas guba izgleda. :) I love moje siroce od 1.3 Golf2 :)

Samnom bar mozes pricat konstruktivno (bar o omjerima getribama) :) ,za razliku od drugih gdje malo malo pa nekakva zajebancija i sprdnja...

Uzmi si cinjenice vezane uz klub:

Golf2 su radili u bosni-kod nas ih ima ko u prici... svaki 5 auto na cesti je neki VW .svaki 3 je Golf2 :) 1.3 - ima ih na cesti ko u prici... mnogo vise neg ovih jakih GTI-a 1.8...

A clanova kluba sa 1.3 !??!?! samo ja!?!??!

Sto reci na to!??!? obrazlozenje!?!?!?

a i mene i mog jadnog siroceka malog od 1.3 samo pljujete vi opasni tjuneri sa brdom konja ispod haube a svaki drugi ilegalno podplacuje tamo ljude na tehnickom da mu auto prodje i da plati jeftinije...

E pa nate kaj odite znate kud! Boli me briga za vas i vasa misljenja i stajalista gledanja s visine.... I love my G2 1.3! :wub:

Posted

decki... ajd' smirite malo hormone... znamo sad da je miro krivo citiran i da su neki prenaglo reagirali...

Posted

pa kad je sve krenulo hocu ja jos droga mislimim varma

zasto se onda ne napravio VAGCLUBCROATIA u koji ce dolaziti svi koji hoce (bez uvreda ljudi) seat audi skoda (zasto nisam vidje nokoga sa skodom kod nas) i tako dalje i hvaliti druge marke a VWCLUBCROATIA ne bude samo za zadrte vw koji ne priznaju nis drugo.

pa mislim da i o ovome treba razmisliti a u p.. m....

Posted

A jebo vas radite od misa ne slona nego tri slona... istina da treba uvest neke mjere na forumu do koje granice, tko, gdje, itd to je vec druga prica !!! Ali da ste ga prenaglili sa Mirom jeste, svi znamo da je AK smece koje danas pise jedno, sutra drugo i opce se ne cudim da su napisali nesto sta im je puklo u tom trenutku, pa sjetite se kako su nahvalili Yuga turbo prije par godine jos, a onda ga u sljedecem broju odmah popljuvali, sta se opce zivcirate... pa moze predsjednik vw kluba voljet opel kolko god hoce, ali da tako nesto izjavi u automagazniu kojeg cita pola hrvatske i nije tako lud... naivni ste ako ste tako nesto i pomislili ;)

Posted

2 swinger-e sad mislim da nisi na drogama nego na nečem drugom...

kakav tehnički i potplačivanje?! o čemu ti priča???

pa ja bi prvi atestirao auto da u CVH rade dva normalna čovjeka, a ne oni debili koji nemaju pojma

kakva ni??a registracija?!

čovječe moj, pa ti stvarno nisi normalan!

Guest Markic
Posted
pa uvijek je i bio natiho podijeljen....

Tako je. Uvijek je bilo tako.

<_<

Guest Markic
Posted
ma o kakvim stranama pricate

Daj Fog, pa zna??. To se vidi.

Pogledaj samo kako je na meetinzima i ko sjedi s kim.

<_<

Uostalom, vidi se ko se s kim intezivno dru??i, poma??e itd...

A 100x smo sjedili na kavi i pričali o "nama" i "njima"...

<_<

Posted

<_<

<_<

MARKIC :respekt:

AL da Fog nije admin tko zna sto bi sad izjavio ipak on mora biti objektivan, za razliku od drugih admina :D:D

Guest Markic
Posted

Pričali smo na SEE-u o tome...

Dosta nas, a i ja i Neven...

Jeste li se zapitali za??to vlasnik najljep??e trojke (po mom ukusu) nije ovdje...

<_<

Ima njih jo??...

Ali to nije sve...

Koliko samo ljudi SE SPREMA NAPUSTITI klub i forum...

Onda će ostati ovi koji sla??u getribe da u??tede deci goriva...

Nemam ni??ta protiv nikoga, ali to je gorka istina...

Guest ??eljka
Posted

pa kaj vi brijete? kaj bi se svi trebali slagat sa svima i imat ista mi??ljenja? ne mogu si ni svi bit dobri sa svima i dru??it se jer smo svi različiti i jednostavno se ne sla??e svatko sa svakim.... bilo bi to lijepo, ali bilo bi i glupo da svi dijele ista mi??ljenja :unsure:

Posted

<_<

<_<

MARKIC :respekt:

AL da Fog nije admin tko zna sto bi sad izjavio ipak on mora biti objektivan, za razliku od drugih admina :D:D

cemu ovo? moje ponasanje ne ovisi o mojoj "poziciji", nisam osoba koja zivi od tako neceg. osim toga, i odrekao sam je se jednom, sto potvrdjuje ovo gore, a mozes citat i moje starije postove dok nisam bio admin. oduvijek sam bio za to da i klub i forum bude mjesto koje ce okupljat ljude koji vole i bave se istim, koji ce se druzit i pomagat jedni drugima

Guest Markic
Posted

I kaj je najgore, onda balavci dečkima koji krvavo sla??u i ??arafe po autima noćima kritiziraju aute i hvataju se za svaku sitnicu.

A njihove aute JA NE VIDIM. GDJE SU? POKA??ITE IH...

DA SE MO??EMO UGLEDATI NA NJIH...

<_< <_< <_< <_< <_<

Posted
cemu ovo? moje ponasanje ne ovisi o mojoj "poziciji", nisam osoba koja zivi od tako neceg. osim toga, i odrekao sam je se jednom, sto potvrdjuje ovo gore, a mozes citat i moje starije postove dok nisam bio admin. oduvijek sam bio za to da i klub i forum bude mjesto koje ce okupljat ljude koji vole i bave se istim, koji ce se druzit i pomagat jedni drugima

E to je najbitnije, zato smo ovdje zbog toga i jer volimo VW :wub:

Posted

da vidis neke ljude jos nisam imao prilike vidjeti u zadnju godinu od kad sam na forumu a zive u okolici zg ili ka al glavno da na forumu nabijaju postove i briju neki tjuning.

ipak neki izjave da nakon sto su downloadali etku od 800mb su nakon 3 dana postali ing. strojarstva io znaju sve o get... i motor...

Posted

golf-2 :respekt: ljep ti je tvoj bijeli golf! :)

rally vr6 - ja nisam na nicem,bez obzira sto ti mislio... ono za regu-mozda me nisi skuzio u potunosti,al to znaju i vrapci na grani... nego pusti to,nebitno sad za ovu temu kluba,,, radije objasni zasto je tako mali broj slabih seriskih VW-a u klubu?

a podjela u klubu ocito je...

Posted

a mogli bi se dotaknuti sta je sa passatima u klubu i to se da raspravljati

ja posjedujem jednog i vjerum mi nes na njemu promjeniti je veci zajeb neko u g2 staviti vr (respekt decki bez uvrede) jel u ducanima nema djelova.

pitajte wolfa koliko je slagao angel ajs na passatu sa e36

• Create New...