Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

mislim da sam dovoljno dugo u klubu i oko njega da mogu ne??to prokomentirat. ovo će bit dugačko, oprostite unaprijed al nakon ovog vi??e neću pisat o ovoj temi.

mislim da je ovdje, čast izuzecima, puno ljudi koji liječe svoje frustracije i da doka??u sebi i drugima kako jako puno znaju o nekim stvarima. upravo zbog toga sam tek od nedavno na forumu. hrpa postova bez riječi, samo smajlići... čemu? ak nema?? ne??to pametno za napisat-NE PI? I

??to se AK tiče, predugo poznam miru i znam koliko je volje, truda, emocija, vremena, ??ivaca i svega ostalog ulo??io u sve ovo i mislim da se nebi zaletao s takvim izjavama. vwclubcroatia je krenuo u vrijeme kad se kod nas ni??ta o tuningu nije znalo i trebalo je puno toga od strane mire i ostalih da sve stane na noge i postane ovo ??ta je danas. vwclub je probijao led drugima, uključujući i opelteamcroatia (njihov predsjednik je molio na?? statut na posudbu za osnivanje, dok je taj isti statut vlatko pisao sam). danas je svima puno lak??e.

upravo zbog toga mislim da nije tako glup da tako ozbiljno ugrozi ugled i sve ??to je godinama stvarao.

mislim da su rasprave o ovoj temi za neko skoro vrijeme al ne na ovakav način. mi smo forum koji mo??e svatko otvorit i čitat i mislim da nam ovakva reklama kao ova rasprava ne treba. NE TJEDAN DANA PRIJE SUSRETA! ??ta će ljudi zainteresirani za dolazak mislit o nama, klubu i susretu. za??to dopustit konkurenciji da se naslađuje kako smo svi na ratnoj nozi. svi znate da hrpa gostiju na stranici je suparnički tabor koji se slatko smije.

to se ne radi tako!

veliko se sranje desilo, al to ne mo??emo promijenit. AK je tiskan i gotovo je.

svi ste povrjeđeni, uključujući i mene, al strpimo se od daljnjeg prepucavanja barem jo?? tjedan dana. nakon 10.6. mo??emo organizirati sastanak gdje će svi imat priliku reći svoje viđenje svih problema i dat prijedloge kako ??ta pobolj??ati.

stariji članovi znaju da je tuning show vrhunac sezone za klub i svi se moramo potrudit da sve prođe u najboljem redu, jer moramo se pokazat kao ozbiljna organizacija, ??to i jesmo. očekujemo strance u velikom broju koji se moraju osjećat ugodno da se vrate i sljedeće godine.

nakon toga rje??avanje problema, al ne ovako nego između nas kojih se to stvarno i tiče-članova.

nadam se da ćete se slo??it samnom, potisnut osjećaje i biti fer i korektni prema vodstvu kluba da provede uspje??no susret kraju.

nadam se da se vidimo u karlovcu 10.6. i da ćemo obavit dobar posao

pozdrav

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

9 stranica.....9 stranica....9 stranica.....

A da se primite posla i slo??ite ne??to ??to će onog 2fasta sa??vakati, i njega i njegov xyzletpetdet iliti kako god već ide oznaka te ma??ine.... :angry: Pa da mi malo slavimo na forumu kao oni...

Ni??ta osobno 2fast... ;)

Posted

E čitam ovo i ne vjerujem...

Pa dobro koji je vama qurac?? Slucajno dodjem na forum koji ponekad znam posjetit i koje generalno sranje vidim??

Kao prvo da razjasnimo jednu stvar, ta prepucavanja Opel vs. VW nitko nebi trebao shvaćati ozbiljno. Ja sam prvi za zajebacniju na tu temu, ali to nema nikakve veze sa nekom mrznjom itd... to je zdrava zajebacnija koja postoji od uvijek... ne samo kod nas nego i vani. I vi to svi dobro znate.

Neznam, Novosel je navlacio Opelov znak po Korani dolje na lacu, ja imam Born to kill VW ispisano na masini, i kaj bi se mi sad morali poklat zbog toga...??

Tako da ta "pljuvanja" i ismijavanja nitko nebi trebao preozbiljno shvacat i zbog toga izazivat neki animozitet i poprijeko gledanje...

Ja znam vecinu decki iz VW kluba iz Karlovca i sa nikime nisam u nikakvoj svađi ili ga ru??no gledam zato jer vozi VW... nadam se niti oni mene... pa na kraju krajeva, ne odredjuje ono sto vozimo kakvi smo ljudi...

Kao drugo... nisam vidio originalan topic u kojem je pocelo ovo pljuvanje Mirota. To idem sad pogledat. Ali jednostavno moram odmah reagirat.

Koliko sam ja cuo, Miro nije dao onu izjavu koja pise na prvoj stranici teksta. Niti sam ja dao onu izjavu koja pise na kraju teksta, ide nesto ovako: "Vozim Astru Coupe turbo sa 200KS, i do sada sam mislio da je to brz auto, ali pored nove OPCjke se osjecam kao da ja??em kornjaču"... tako nesto je bilo, neda mi se sad tocno prepisivat. Uglavnom... novinari su sorta koja voli izvadit neke stvari iz konteksta i to upotrijebit da malo ucini clanak/pricu zanimljivijom...

S te strane to mogu razumijet, a trebali bi i vi. Meni ja frajer nazvao auto kornjacom, i kaj bi ja sad trebao?? Trazit demanti?? Mislim da to novinar nije napisao s nekom skrivenom losom namjerom i da sad netreba oko toga dizati neku tesku frku.

Istina je da je opci dojam toga dana bio da je OPC malo recimo "??e??ći" auto. Oko toga smo se recimo nekako slo??ili. I vjerujem da je novinar vođen time stavio onu izjavu... da stvar učini malo zanimljivijom... (nemojte ovo shvatit kao opravdavanje novinara i AK-a, to je samo moj objektivan dojam).

Slična stvar se meni dogodila na OTC forumu kad sam napisao da sam na ZTZ-u sa GTijem naprao OPCjku... počeli su mi srat da kaj sam luud, da će sad napisat novinari da je GTi bolji auto... da kaj nisam pustio gas... itd... Ja sam ih fino stero u kurac i reko da me zaboli... kaj ja mogu ak sam s GTijem napro Astru?? Kaj bi se trebo ubit??

Smatram da bi i Miro vas trebo sterat u kurac koji mu serete bezveze, ako čovjek tvrdi da to nije rekao, onda nije rekao i gotovo! Mislim da to nikako nije neki razlog da se dogodi raspad u klubu. Oko jedne krivo interpretirane izjave se vi ovako kačite?? Daj razmislite malo, čovjek koji je osnovao i vodi taj klub će sad okolo pričat da je VW lo??... itd...??

Uostalom, ako vam jedan Opela?? tvrdi da to nije rekao... a ja bi se sad kao trebao naslađivat sa svime time... e pa nije mi ovo uopće drago...

Posted

;) mislim da daljnje pisanje u ovom topicu vi??e nije nu??no....

@2fast: hvala na demantima i na tvom objektivnom razmi??ljanju. ;) pozdraVW opel ekipi... :respekt:

Posted

tako je wulf!

evo imam ja jednu pametnu!! Za??to nebi napravili neki sastanak, pa neka se ljudi izjasne kaj hoće!!

A ovo prepucavanje između opela i vw je zajebancija, osim ??to neki (kako darth ka??e) kvazi tunera, to shvati ozbiljno, to je njihov problem!

Vidim da je ovaj forum samo izvor svađa i nesporazuma u zadnje vrijeme!

dajte ljudi nemojte biti ko djeca da se svađamo zbog gluposti!!!! :angry:

Guest Markic
Posted
...a ja bi se sad kao trebao naslađivat sa svime time... e pa nije mi ovo uopće drago...

Svaka čast.

MASSIVE :respekt:

Posted

Đizuz i ovdje 9 stranica čistog bullshita :D

2fast: RESPECT notworthy.gif

??teta ??to vi??e ne vozi?? VW :D:P

Miru sam upoznao i mogu reći da je prava ljudina i ak se čovjeku svidio Opel (iako mo??da i nije) i nek je - to ne znači da blati po VW-u, jer se i meni vi??e sviđa BMW M3 od bilo kojeg VW-a a opet volim taj VW ko' da me sam napravio :D - ne znam čemu sva ta halabuka oko takve jedne gluposti ak je Miro rekao da OPC ide malo bolje od GTI-a?

Posted

hehe, 2fast, rijetkost je vidit te ovako ozbiljnog i objektivnog. :D hvala na ovoj izjavi ;):respekt:

Posted

Gledajte, ja sam samo napisao kaj je istina.

Oni koji me poznaju znaju da je su ta "prepucavanja" za mene čista zajebancija i da ni??ta od toga ne shvaćam previ??e ozbiljno... tako bi i svi trebali radit...

Morao sam reagirat jer ne volim vidjet da se nekoga bez razloga tu proziva... itd...

Posted
2fast: RESPECT

??teta ??to vi??e ne vozi?? VW :D:P

Nisam nikad niti vozio VW... prvi auto je bio Kadett E... pa Astra G vulgaris... i sad coupejka...

Posted
:lol::lol: jesi jesi vozio si GTI-a....i to ne??' znači, nije bitno ??to nije bio tvoj!!!! :lol::lol: sigurno potajno drajva?? VW?! LOL! :D j/k
Posted
:lol::lol: jesi jesi vozio si GTI-a....i to ne??' znači!!!! :lol::lol: sigurno potajno drajva?? VW?! LOL! :D j/k

Istina... GTi-jca sam vozio... i pigao ga tamo po kartodromu sa smje??kom na licu...

Ono u stilu... "E Gnoje... kako ću te razvalit... pati govno Volfsbur??ko..."

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted
:lol::lol::lol::lol::lol: mogu si mislit da si mu du??u vadio, al' neda se on.... :lol::lol::lol::lol: ??to vi??e kida?? on bolje ide.... :lol::lol::lol::lol::P:D
Posted

Eeeee to je zajebancija..... :lol:;) ...da te pitam....kol'ko vas Zorro-a ima u klubu?! :lol::lol::lol:

Posted
Eeeee to je zajebancija..... :lol:;) ...da te pitam....kol'ko vas Zorro-a ima u klubu?! :lol::lol::lol:

Zorroa... :lol::lol::lol::lol:

U OTC-u ima 60 članova, mislim da vas ima nekoliko puta vi??e, samo je na??e članstvo dosta homogenije, svi se poznamo i uvijek mo??e?? računat da će ti bar 90% ekipe doć na miting...

I za razliku od va??eg kluba, kod nas ba?? i nema "običnih" automobila (nije da se time ikoga omalova??ava, da se nebi krivo shvatilo).

Inače, postoji i Opel-club croatia, on se za sada bazira samo na forumu i redovitim dru??enjima, i oko tog kluba je skupljena ekipa sa relativno "običnijim" autima.

Ali među nama postoji jako dobra i čvrsta suradnja.

Posted
:lol::lol: jesi jesi vozio si GTI-a....i to ne??' znači, nije bitno ??to nije bio tvoj!!!! :lol::lol: sigurno potajno drajva?? VW?! LOL! :D j/k

eto vidi?? :D

to sam se ja onda ne??t zajebao - mislio sam da si imao duju prije ovoga :wub:

Posted
Eeeee to je zajebancija..... :lol:  ;) ...da te pitam....kol'ko vas Zorro-a ima u klubu?! :lol:  :lol:  :lol:

Zorroa... :lol::lol::lol::lol:

U OTC-u ima 60 članova, mislim da vas ima nekoliko puta vi??e, samo je na??e članstvo dosta homogenije, svi se poznamo i uvijek mo??e?? računat da će ti bar 90% ekipe doć na miting...

I za razliku od va??eg kluba, kod nas ba?? i nema "običnih" automobila (nije da se time ikoga omalova??ava, da se nebi krivo shvatilo).

Inače, postoji i Opel-club croatia, on se za sada bazira samo na forumu i redovitim dru??enjima, i oko tog kluba je skupljena ekipa sa relativno "običnijim" autima.

Ali među nama postoji jako dobra i čvrsta suradnja.

Ima ih 60 al su bar ekipa a ne ko ovdje kod nas..... <_< <_< općenito ta prepucavanja opel-vw su čista glupost....pričao mi je đis da je ekipa tamo negdje oko splita udru??ila snage protiv bmw-a i mercedesa i da njih kolju...kod nas očito neće bit tako al se mogu povuć neke konstruktivne paralele iz toga...a i to kaj je astra OPC ne??to br??a od GTI-ja ni?? ne znači...uvijek ima br??ih...A kaj se tiče situacije s Mirom nemate ga kaj napadat,pa čovjek je osnovao klub i znam ga jo?? od početka dok nas je u klubu bilo sve skupa 20...Mučio se za taj klub i nema razloga da ga se sad tu proziva za ne??to ??to su novinari izvukli iz konteksta... Umjesto da tu prigovarate svi u gara??u ??erafit po autu za subotu....to je to od mene u vezi ove kolja??e <_<

Posted

Eto vraga, i ja mislim da je sve ovo velika glupost, mislim da onima koji stvarno vole svoj VW (ili kao ja svoj audi) nije bitno ko sto kaze o VW-u, bitno je da smo mi sami zadovoljni sa svojim autima, i da ih volimo.

Na ovom forumu ima tolko vas koji su utrosili dosta vremena muka i ljubavi u svoj VW, oko foruma i samog kluba, meni koji vas niti ne poznam osim Dragana iz Ivanica, i koji nisam bas predugo s vama, bi bilo jako zao da se sve to raspadne zbog par rijeci u nekom casopisu...

2Fast :respekt:

Usput GTI je na tracktestu (Motorvision na DSF-u) bio bolji od opc-a :D:D

Posted

2fast, zbilja si me ugodno iznenadio! znamo se al dosta povr??no i ne pijemo ba?? kave zajedno :D al ovim kaj si ovdje napisao si me zbilja ostavio bez texta. priznajem da nisam to očekivao od tebe i nisam mislio da si tako fer i korektan, da se ne zamara?? tim blesavim igrama rata opel-vw i sad vidim da sam te krivo procijenio.

sorry zbog toga

al normalno, i dalje nećemo pit kave zajedno :D:D:D

Posted

Dajte odite vi??e u teretanu, na drk..e ili ne??to slično i istresite vi??ak energije.

Ne mogu vjerovat da je od svega nastala ovolika trakavica.

Pa i ja sam rekao prije par mjeseci kad sam stavio slikice OPC astre da je auto mračan, ali jasno je svima da takva usporedba, mislim na AK, nije ba?? na mjestu, jer da su malo uključili mozak - stavili bi usporedbu R32 i OPC, a pito bi ih ja onda, koji gu??va asfalt!

Posted
ali jasno je svima da takva usporedba, mislim na AK, nije ba?? na mjestu, jer da su malo uključili mozak - stavili bi usporedbu R32 i OPC, a pito bi ih ja onda, koji gu??va asfalt!

Sad kad si to već spomenuo... prema riječima novinara koji je vozio R32 i OPC... veli da je R32 goli qurac za Astru... :PB):D:D

Sorry... but jebiga... B)

Posted
al normalno, i dalje nećemo pit kave zajedno :D:D:D

Naravno... ipak... za sve postoje granice... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

evo da i ja velim nes na tu temu:

kao prvo nisam dugo tu ali namjeravam bit ,stoga kome se to ne svida sorry stari.

kao drugo miru sam upoznao ne tako davno ali sam odma skuzio da je covjek legenda za mene ,zato sjasite sa covjeka jer ako ga budete i dalje ........ neko ce zube furat u vrecici :angry:

vidi se da je ekipa podjeljena sto mi se nikako ne svida

posto sam si jako dobar sa odredenim ljudima i nije mi zao jer kad ti neko nakon samo mjesec ili dva sto se znate preko foruma posuduje gume i felge koje je tek kupio sve ti postane jasno :respekt: :respekt:

drago mi je sto ovdje ima ljudi koji ce napravit sve da pomognu jedni drugima , i takvi trebaju bit svi.

osobno mi se ne svidaju swingerovi detalji u postovima ali da mu treba pomoc pomogo bi mu , je sasav ali je nas :doh: :doh:

a to sto se opelovci sprdaju sa VW-om bilo zlonamjerno ili ne imam samo jedno za rec "DODI MICO PA MI TO DOKAZI" jer to njihovo sprdanje samo znaci da su ljubomorni a mi se nebi trebali spustat na taj nivo

NHF ako sam nekome povrijedio osjecaje :zaboli:

• Create New...