Vlajs Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dal postoji opcija koja kad ju kliknem otvara samo topice koje sam ja zapoceo ili sam u njima sudjelovao? (topice koji u onoj slicici papira sa lijeve strane imaju tockicu) Tako bi mi bilo lakse pronac i pratit topice koje sam ja zapoceo ili sam u njima sudjelovao, a u medjuvremenu su mi promakli. Hvala!
TheFog Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 udji u svoj profil (vise nacina, ali npr. klikni na svoj nick gore lijevo), zatim u stupcu lijevo imas padajuci izbornik na kojem pise OPTIONS....dalje ces znat sam
Vlajs Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 (edited) Nemogu nac taj options meni. Tog nema kod mene. Edit: Nasao sam meni, ali sucajno jer nema nikakvog teksta na polju i uopce ne izgleda kao da bi to mogao bit meni. Mozes to kako rijesit? Edited December 10, 2008 by Vlajs
mateo.split Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) ja sam isto nasao ali samo par zadnjih bude kada si kliknem na sliku pa mi izbaci ali ovo sa options mi nema...prazni su mi reci (mislim redak a ne da kazes )! Edited December 10, 2008 by mateo.split
Vlajs Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 prvo klikni na svoje ime u lijevom gornjem kutu a onda ovdje:
ivwan19 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 prebaci jezik na engleski i vidjet ces ih normalno
Vlajs Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 prebaci jezik na engleski i vidjet ces ih normalno Tooo careeee! To mi je trebalo. Nisam ni skuzio da je namjesteno na hrvatski. Sad sve pise kako treba! Hvala!
Speedy-RI Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Malo prelistati inace topice u feedbacku... jer svako malo se netko zali da ne vidi slova u tim izbornicima i tako to, da si ih vidio sigurno bi znao kako doci do toga uglavnom problem rijesen moze lock...
Recommended Posts