Tomek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Hm prvo sam procitao ovaj topic pa onda tek ona iz auto kluba... Enivej nije toliko bitno to sto je izalo sto je Miro navodno reko... iako nije trebo,ili ne na taj nacin bar,nije grijeh priznat da neki auto ima vise konja isl... no nebitno sve to skupa... Ja cu se vise osvrnut na nas i klub... Prvo cu rec da bi sami web koji bi mogo glasit www.volkswagenklub.hr ,ovo vw sadasnje prakticki ne sluzi nicem, s naljepnicama na autu reklamiram glupost IMHO... Netko je napisao da bi clanovi kluba sa iskaznicama i placenom clanarinom i popustima i pogodnostima mogli bit smao vlasnici VW-a , (nikakvi audi,seat isl...) Ima VW dost u Hrvatskoj,ako ne i previse... Vlasnici drugih vrsta auti mogu slobodno bit guest na webu ali nebi trebali moc postat clanovi... IMHO... Osvrnut cu se ina aljkavost web-a... VW shop i nagradna igra... nigdje jos uvjek nema nista,da nagradna igra vise ne vrijedi,ko je dobitnik nagrade, kako i gdje kupiti artikle vw shopa,kome se javiti,koji artiki su trenutno dostupni a koji ne isl.. mislim taj dio je totalno aljkav... I sad cu se osvrnut na ono najvaznije... OVO NIJE VW TUNING KLUB! kao sto ocito dosta umisljenih ovdje izgleda misli... Kolko sam skuzio ovdje se sve vrti oko zajebancije i tuning VW-a,i ispada da obicni seriski VW auti ovdje nisu dobrodosli... A ovo nije VW TUNING CLUB,iako tako ispada... I cini se da ima dosta clanova s predrasudama koji preferiraju samo tunirane VW-e... Kad sam se uclanjivao u klub mislio sam da ce se ovdje nac skupine ljudi ljubitelja VW-a bez obzira kakvih koji razmjenjuju iskustva i pomazu jedni drugima... itd isl.. get the idea!? No moram rec da mi je do sad interes za klub znatno pao zbog nacina razmisljanja ljudi koji su u njuemu... I kolko sam skuzio Miro kao predsjednik ipak drzi do toga da je ovo klub ljuibitelja svih VW-a... i zato mu samo : Miro! mogu rec! eto... to je samo moje skromno misljenje...
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 swingeru, kolega, kao prvo - ja sam izrezao ovaj tvoj post u novi topic jer mislim da je malo OT tamo i pokusat cu ti ovdje odgovorit na sve, i molim te da ne shvatis ovo sve losenamjerno, te ujedno isprike sto sam izdvojio post 1. ime kluba, domena njegovog web sitea, pa i podrzavanje ostalih marki iz koncerna je dio koji ti je malo dalji, dio je "administracije" i tu u neku ruku se nema sta radit kao neki kompromis, IMHO 2. aljkavost weba, pa i kluba - neznam kolko ti je tesko shvatit da Miro u prvom planu, Skeeco (koji puno radi oko weba, graficke obrade, itd.), ja (koji u biti ne radim nista, osim malo administracije portala i foruma), derwolf (koji azurno radi novosti), itd. (neka se ne uvrijede ne spomenuti) imaju svoj zivot, POSAO prije svega koji odnosi najvise vremena, i stvarno molimo za razumijevanje za neke male propuste i za to sto nismo azurni i ustogljeno posovni ko neka banka 3. osobno, prihvacam tebe kao clana kluba kao i nekog drugog. naravno da mi je draze vidit TAS-a sa V6 motorom, impresivnu crvenu dvojku sa TDI PD 130KS, 16v sa 200ks, itd. i za mene su oni u prvom planu samo zato sto me to PALI, ali svatko ko dodje sa serijskim autom, u mojim ocima nije nikako diskriminiran kao sto se ti osjecas i ujedno mi je zao sto je tako, i isto mi je krivo sto te neki omalovazavaju, mada moram priznat da si neki put stvarno malo naporan, ali to je druga prica nhf eto, mislim da sam ti na sve dao odgovor i da si zadovoljan istim. nhf na sve ovo
Guest Markic Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Tvoje skromno mi??ljenje Swinger, jel? Na osam stranica skromno. <_< Po običaju.
SlaX Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 lol vid zna i fog napisat 8 stranica post a ne sam swinger :
matija0311 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jo?? ce past i natjecanje ko mo??e pisat ??to dulje.... hahaha p.s. swing nisi jedini koji nema tunirani auto ...i ja bi jednu pilu ali ak nemam para za nju nije mi ??ao kaj ju drugi imaju....
Tomek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Fog -nekuzim zasto mi mices postove,vec par puta!!! grrrrrrr!!!!! i nezna cemu si onda stavio topic "swingerove frustracije" , nisu to moje frustracije... to su cinjenice koje svako moze uociti u vrlo kratkom roku nakon uclanjenja u klub... 1. kuzim ja sve to,nije to sad tak lako preko noci promjenit,iako novu domenu je najlakse registrirat... podrzavanje srodnih marki isto donekle razumijem.. ali prvenstveno mi je glupo dopustat srodne marke a diskriminirat odredjenje tipove VW-a. No teoretski bi bilo puno smislenije da je web: www.volkswagenklub.hr 2. cekaj malo, obojca imate vremena piskarat tu po forumu,a nemate vremena sredit web!?!? cekaj malo o cem mi pricamo onda!?!?! 3. NHF ,Zeljko nema beda nis se ne lutim, u biti ti si barem jedan od ovih koji ne pljuju po seriskim te slabim VW autima... A to sto sam koji put mozda naporan,neda se ni meni tolko tipkat,al jednostavno ako zelim nekome pomoc ili objasnit ili ja trazim pomc isl. mislim da moram argumente dat pojasnit itd.. a to onda nejde u 2 recenice... zato u biti nevolim forume,i ovo je jedini forum na koji se javljam... iako i ovdje zbog argumenata koje sam reko gubim volju da se javljam...
TheFog Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 1. nije bas tako jednostavno, kako bi ti rekao ljudima iz austrije i njemacke koji godinama dolaze na mitinge sa seatima, audiima i skodama da ove godine jednostavno vise nisu dobrodosli 2.moja adresa je ljubljanska 2, dodji molim te ovog trena da vidis da uz piskaranje na forumu, radim paralelno jos 2 posla
Rallye VR6 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ma ko pljuje po serijski autima?! u kome si ti filmu? normalno da ču popljuvat auto koji ima veliku nalju KENWOOD na zadnjoj ??aljbi i rejsing naljepnicu na poklopcu rezervara, gromobransku trakicu i čupavu navlaku na volanu i kad vlasnik gleda takav auto i misli :''Bemti kako mi je auto dobar,ba?? sam ga dobro istjuniro!''
Guest Markic Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 koliko puta smo ti se smijali zato jer si za novac koji si ulupal u getribe i plinove i sranja mogo imat GTI sa plinom i vozit se 100x ljep??e, br??e i jeftinije. A govori?? da ne voli?? tjunirane aute, a tra??i?? lampe, pragove i ostale pizdarije... Daj idi se objesi, dofural bum ti ja ??trik ak' oće??... EDIT: 2. put po redu ti editiram post samo zato jer ti ne zelim dat warn pa da pricas kako sam ti dao warn zato jer si vise nismo dobri. pazi sto pises, pravila vrijede za tebe kao i za sve druge
Tomek Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 fog ne prozivam te - vec velim da bi admin trebao prvenstveno vodit racuna o webu a tek onda ako ima vremena piskarat po glupom foumu... Markic - nisam nista ja potrsio love... naime. imam 4 mjeseca auto i jos ga starom nisam ni priblizno otplatio,stari mi ga prodal na kredu... u ta 4 mjeseca dal sam brdo love,sve kaj si zaradim,radim jos u fushu da neku kunu zasluzim,odricem se svaceg sam da bi si mogo nekaj priustit za auto... Stari mi se cudi kaj tolko bacam u tu "staru kramu"... To kaj sam dal 5k kn za plin, i 2k kn za mjuzu i 3 k kn za regu + 1 k kn za obrtomjer i prednju masku, to neracunaj jer to sam mogo na bilo koji drugi auto... Sve sto sam ulozio za sad je 400 kn za novi vakum i 700 kn za servis fergazera... da se mogu vozit normalno... dakle 1100 kn cca... za tolko nisa mmogo kupit ni 2 ventila od gtia 16v Ja zelim samo da mi registracija bude mala i da se jeftino vozim... samo da je auto pouzdan i siguran i da se jeftino vozim... Ja nisam nikad rekao da nevolim tjunirane aute... volim kad auto ljepo izgleda, i polako za koju godinu nadam se da ce i moj ljepo izgledat... izracunaj si kolko bi me kostalo recimo 1.8 gti motor i instalacija komplet + mjenjac za njega + prepravke svih ostalih djelova potrebnih za GTI... + naravno placanje mehanicara da to sve slozi... PUNO STARI MOJ!!!!! a ne mojih ulozenih 1100 kn...
Jura Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gle Swinger nije problem u nama nego u tebi! Ti si taj koji se nameće sa nekim idejama koje su po mi??ljejnju većine uzalud potro??en novac! Ti od kada si tu natukao si postova koliko nekolicina natuče u godinu dana! Ne ka??em ja da su to bili svi offtopic, ali većina ljudi sređuje aute i ne govori na forumu za svaku sitnicu koju je stavio na auto! A ??to se tiče nagradne igre koja je rije??ena već odavnp i dobitnik je M_7, ti je pisalo pod ''novosti''! A ??to se tiče vw shop-a, i to smo ti već rekli da se to sve rije??ava na susretima, kojih hvala bogu ima podosta! ovaj forum je samo sredstvo komunikacije među nama tako da ostanemo u kontaktu, a ono pravo je ??to se de??ava na susretima!!! Evo nemoj se ti ni??ta uvrijediti, ali nije ovaj klub samo ovaj forum, zbog kojeg se tu i nate??emo!
zihaGT Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Swingeru ima?? PM. i to sam ti poslala čisto iz po??tovanja prema moderatorima i administratorima na ovom forumu jer ono kaj ti imam za reć nije za javnost. boli me k.. za warn al da ljude po??tedim muke brisanja postova itd.
Gad Dems Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 e ziha ti isto malo zna?? pretjerat... moram se slo??it sa Vuxom kad je u drugom topicu rekao da su swingerovi postovi jedni od pametnijih ovdje jer jedini ima postove vezane uz aute i to jako op??irne ??to je, kako je rečeno, čak i pohvalno... A ne va??i ostali komentari koji se svode na to ko će du??i LOL napisat ili tko će vi??e glupavih smajlića na??tancat (ne ka??em da su moji postovi pametni, da me nebi odmah napali).. a o sotuaciji na chatu neću pričat... kada sam rekao mirotu kakva su tamo sranja i ??ta sve swingeru govorite - čovjek se zgra??ao... Ako neznate pomoć čovjeku oko getribe - radije ??utite nego da mu govorite da: jede drgou na ??licu, da nije normalan, da je na nečemu... nadalje, da mu LOL-ove tipkate, da mu smajliće koji se po čelu lupaju stavite i sl... Swingeru, nedaj se....
zihaGT Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 e ziha ti isto malo zna?? pretjerat... Vaderu ja ne pričam o njegovim getribama ovdje ni o potro??nji ni o 1.3 ni o autu UOPĆE nego o njegovom odnosu prema meni ovdje, na forumu i na chatu. naslu??ala sam se sva??ta od njega i dosta mi je toga. lijepo sam mu sve u PM-u napisala. ja znam pretjerat, to priznam, takva sam, al NIKAD bez razloga. nikad. a vjeruj mi, imam razloga. znaju ljudi koji su bili par puta na chatu. i drugi su mu govorili da se smiri, da pretjeruje. dosta mi je njegovih komentara. i to je to.
Gad Dems Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 a kojih njegovih komentara, molim te? pa ide vas mo??da malo potkurit tu i tamo a vi odmah na njega svi.. a to kaj je stnadardna ekipa sa smajlićima tu i lolovima - to nikom ni??ta....
zihaGT Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 vidi meni se neda prepucavat. Vaderu, molim te ti ovo pusti. ovo je između mene i njega. nisi bio na chatu, nisi vidio, ne zna??. on je taj koji mora odgovorit, na PM, ne ti. NHF
josip Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A čuj stari ak se na chatu nesmijemo zaj.... onda ga odma mo??e?? opet zatvorit...kom ne pa??e zajebancija tamo nemora bit tamo,jel tak ? ne mislim sa tim na podjebavanje drugih članova,na chat dolazi ekipa koja se redovito nalazi i preko tjedna i vikendom....swinger je priča za sebe u koju ja nebi ba?? ulazio da se ovaj topic ne otegne al i on zna sva??ta napisat tak da ono... NHF
Gad Dems Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 a jeli? vi će te njega svi jebat a on ako se suprostavi odmah treba izbacit? e pa da nebi...
Kazaam Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Kak bi moj frend rekao "kaj ste si vi zabrijali"? (iako jo?? uvijek ne znam ??ta znači taj SELJAČKI izraz "zabrijali" ). Sva??ta bih sad mogao komentirati ali bolje da ??utim jer imam respecta prema svim članovima ovdje tako da..... Jedino mogu reći da je Swinger jedan od "korisnih" članova ovdje i ??ao mi gledat kak ga ovdje pljuju 2 Markić: ono sa ??trikom - jel tome mjesto na forumu??????
Guest biciklist Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ovo je naprosto sokantno!!!! :D deca laku noc
golfijaner Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jedino mogu reći da je Swinger jedan od "korisnih" članova ovdje i ??ao mi gledat kak ga ovdje pljuju 2 Markić: ono sa ??trikom - jel tome mjesto na forumu?????? ne pratim forum pa ne znam koliko swinger sudjeluje, ali poznajem kazaama pa mu vjerujem... ovo drugo je stvar roditeljskog odgoja... i to treba razumjeti i ignorirati... kakvi roditelji takvo i dijete ili jabuka ne pada daleko od stabla dovezao bi se na pocetak ove teme da meni osobno nije bitno da li je auto tuniran ili je cisto stock, bitno je da je auto UREDAN i ODRZAVAN, da ne skripi, ne lupa (kod mene trenutno da ), da ne smrdi, da nije ruglo... da li je u dvije boje da li ima felge col vece ili manje to toliko i nije bitno kad volis auto. osim toga ukusi su razliciti i tesko da jedan primjerak necega moze udovoljiti svima, ali svatko treba cijeniti ulozeni trud i ljubav prema tom necemu....
entuzijast Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ma dajte ljudi molim vas malo mira...Jeboga ja, ovdje nemre proć niti jedan dan das se netko ne zakači... Kak će mitinzi izgledat? U grupicama na razmaku od 100 metara?????? Swinger ima film koji je drugačiji od va??eg (ponekad i mojeg) i kaj sad, nek čovjek u??iva....To kaj se sad malo zajebava i zna pokazati zube, pa tako i treba, otkad je do??ao izj**** ste ga u mozak počev??i sa srčekima...Potkuri?? ga jednom, svi se nasmijemo, nasmije se i on, i dosta, kaj ga sad treba na linč..... Vaderu, zakaj ja uvijek imam dojam da ti kontra?? samo da skuri?? frku.... <_< NHF svima, al treba malo stvari smiriti.... EDIT: golfijaneru, potpis za ovaj zadnji odlomak....VELIKI potpis....
Gad Dems Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Vaderu, zakaj ja uvijek imam dojam da ti kontra?? samo da skuri?? frku.... <_> inače da, ali kaj sam SAD sjebo?
Recommended Posts