Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Ja se sla??em sa Nevenom...Ne napadam nikoga, da odmah rasčistimo, ali kad netko u kultni auto kao ??to je GTI stavlja plin, meni je to malo lame... :unsure:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest biciklist
Posted

tako je nek neven toci eurosuper entuzijast dizel ja plavi dizel ziha plin i svi sretni i zadovoljni :D :D

Posted
tako je nek neven toci eurosuper entuzijast dizel ja plavi dizel ziha plin i svi sretni i zadovoljni :D :D

sla??em se... je**ga meni auto svaki dan treba za do zagreba i nazad... i imala sam plin u na 1.8.. i mislim da je to čist ok :D

Guest Markic
Posted

Cura će imati PLIN u VR-u, pa kaj.

Svaka čast. Uostalom, cura je napravila podhvat kakav pola vas mo??e samo sanjati.

Cura je rastepla Golf III do amena, isčupala 90ks 1.8 i pljusnula tranu VR6 sa skoro 180ks. Gewinde, lakiranje, SVE RADI.

CURA, čitate?!?

I ne RADI. CUra studira i ? PARA.

A ti MOTA nema?? kaj vređati NJU da je to sramota, JER JO? NISMO VIDJELI tvoju ULTRA DUJU! :angry::angry::angry:

Tvoj domet su amortizeri na haubi i pokazivanje moćnih 54ks pod haubom.

Počeo sam shvačati "starog" Skeccu. Serete curi, a cura dnevno dela 100km.

Uostalom, stisne gumb i nestaje u mirisu EUROSUPERA 100.

ZIHA :wub:

Posted

tak je nek svatko vozi na kaj hoće...taman da se jo?? oko tog raspravljamo tu...markiću: tak je mico :respekt:

Guest Bado
Posted

Ajme al se prasi punom parom. :grrr: Pa apsolutno stoji to neka svatko bira na sta se đira. Sto se tice stednje ovo cudo od 1.6 je ludara. B) al tko ima stednju nema pilu!

Posted

VR je uvijek VR..bar meni....bio na plin ili gorivo a kako markic kaze pa to je cura onda se nema sta drugo reci nego :respekt: :respekt: :respekt:

Posted
Biće vam svetogrđa kada vam ja plusiće kraj imena poklikćem...

1. Pustite motu na miru (mislim, ok ima onih komentara, ali takvi su većina, tako da neznam kak ste ba?? njega napali... )

2. Ziha - Nikoga ne muči TO KAJ ĆE TVOJ VR IĆ NA PLIN!!!! Samo nemoj onda ni ti swingera mučit ??to njegov auto ide na plin!

Vader - plusici :lol2: :respekt: Legendo! :respekt:

Vis vis... Uskoro iz naseg VW kluba - Samoborci su svi na plin :)

Ziha G3 VR6+plin

Ironic G2 VR6+plin

Swinger G2 1.3+plin

A svi trosimo isto plina-benzina po kilometru! :)

Neznam zasto svetogrdje plin!? Pa to je samo prednost autu jer imas 2 pogonska goriva u jednom autu. Meni konkretno cak bolje radi auto na plin mogu sa sigurnoscu rec! a i fino imas prekidac i samo u toku voznje prebacujes plin-benzin kak ti pase... :) I Na plin je auto jednako jak ko na benzin! s tim da se plin da stelat ljudi cesto malo oslabe NAMJERNO ubrzigavanje plina pa time automacki bude slabiji auto malo...

A Kolko sam puta tak i onak iz gusta samo s plina prebacio na 100oktansku benzu :) I odma mi auto jaci puno,ko zvjer sa 100 oktana :)

A kaj se tice slaganja auta - lako onom ko ima love,pa fino moze doc mehanicaru i rec evo ti auto,evo ti kofer novaca,kad dodjem po gotovi auto? :) Ziha - ovo nema veze s tobom,da nebi mislila da opet nekaj godrnam...

Ja bi si to radije sam slagal sve kad bi mogel, ipak je to gust i bar znas da si si sam sve slozil i znas kaj si napravil... Zato mi je Ironicov G2 super jer je on sve sam napravil... Ako Bog da para i ja cu tak,samo ispod haube ce mi jednog dana bit eventualno DOHC16V, ne VR6... :D

Posted

pa ko ima para swingeru jeli pa sve koje ja znam si sami sarafe aute ukljucujuci i mene ,a uz sve to nevjerujem nikome tak dobro da bi mu dao da mi prcka po necemu sa cim ja jurim po cesti :grrr: :grrr:

Posted

ja bi najradije na ovom svijetu da sam mehaničar il limar il bar da sam imala to di naučit :(:(:( al stvarno. to me jako muči, jako jako. ja bi najradije to SVE sama, al ne znam.. zato hvala svima u ovom klubu koji su mi pomogli tamo di sama nisam znala ??to i kako, i ??to su imali strpljenja za bezbroj mojih bedastih pitanja... i ??to su mi spremno odgovarali i pomagali bez podsmjeha. :wub::wub:

P.S. čim zavr??im faks upisujem prekvalifikaciju za mehaničara. ??elim znat ba?? SVE o tome. nek mi se smije tko god hoće... al eto. :D

Guest biciklist
Posted
P.S. čim zavr??im faks upisujem prekvalifikaciju za mehaničara. ??elim znat ba?? SVE o tome. nek mi se smije tko god hoće... al eto. :D

ja sam to rekao mami pa me se skoro odrekla :lol2: :lol2:

Guest Markic
Posted

Ma ne treba niko upisivati prekvalifikciju. Ja nisam znal nekaj puno o mehanici kad sam pololo??il, pa sam sa 21 god. delal sa frendom generalku na svom autu! :lol:

Dru??i?? se sa ljudima, kreće?? u krugu onih koji ??arafe i nauči??! Zemi set gedora i kreni rastavljat auto, to je najbolje! :lol::P

Posted

Markiću... ovo ljeto se počinjem učit definitivno... a ??to se tiče prekvalifikacije to ću upisat tek tolko da teorija ne bi zaostajala za praksom.. :D

Guest vr6girl
Posted

Go Ziha Go Ziha!! :respekt: :respekt: :respekt:

Guest Markic
Posted

Zakaj su si zasada 3 člana stavili babe u potpis nakon kaj sam ja prvi stavil svoju?

:o

:doh:

Guest vr6girl
Posted
Zakaj su si zasada 3 člana stavili babe u potpis nakon kaj sam ja prvi stavil svoju?

:o

:doh:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: pa da ovi napaljeni le??inari imaju kaj gledat.sigurno ju nisam radi sebe stavila ;)

• Create New...