Vlajs Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Govoris iz iskustva ili... Pa ne bas. Nisam to nikad radio. Ustvari pokusavam skupit sve sta mi treba za taj pothvat pa sve odradit u komadu.
Medo-12v-VD Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja cu samo rub podvit jer nezelim sirit blatobrane. Kasnije mi rubnjak nebi stajao da ih prosirim. Probat cu slikat kod to budem radio. imaš fore savit rub i izvuć blatobran van bar 1 cm ako ne i 1,5 a da rubnjak opet sjedne... samo ga moraš ljepit onda
audicabrio Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 aj kad napraviš spravu za izradu felgi javi mi, 10j17 zadnje i prednje 9j17, hvala...
Vlajs Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 imaš fore savit rub i izvuć blatobran van bar 1 cm ako ne i 1,5 a da rubnjak opet sjedne... samo ga moraš ljepit onda Samo prednje ili i zadnje? Mislim da cu ih svejedno morat lijepit. Vidjet cu koliko ce trebat sirit kad kupim jubi od tebe :-) i stavim distance koje imam doma.
Medo-12v-VD Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja sam naprjed razvukao nekih 1 cm i rub savio ''u nulu''... nazad sam samo savio... al nisam ni to trebao... imam distance 2 cm i stane još toliko
dvojka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 vlajs ova motalica kutna to se napravi od prese 10t za istezanje lima- autolimarska, ja je imam doma, ekstra ideja, cak mi cesto treba, jos jedan veliki i za ovo
TheFog Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 vlajs, od cega ti je ovaj valjak na spravi za blatobrane? a klijesta za federe, kao i stendere mislim da se ne isplati radit jer ima za kupit po jako malim cijenama
Vlajs Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 vlajs, od cega ti je ovaj valjak na spravi za blatobrane? a klijesta za federe, kao i stendere mislim da se ne isplati radit jer ima za kupit po jako malim cijenama To je sa trakastog transportera valjak za centriranje trake. Tesko da ces nac istog. Najbolje da prilagodis nacrt nekom valjku koji nadjes ili stavis par istih lezajeva jednog do drugog da dobijes valjak. A za ovo drugo znam da se ne isplati, to sam radio tako da mogu vjezbat zavarivanje i obradu metala i da usput napravim nesto korisno :-)
oglascado Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Stege za opruge amortizera san ja nabavia za 100 kuna,nove,kvalitetne,tako da mislin da se to ne isplati pravit,al ko ima volje nek se zeza
VWlaho Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jako zanimljiva sprava...pokusat cu se s tim zabaviti pa je napraviti iza ovih praznika...jer ce mi trebati... :palacg
dvojka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 jako zanimljiva sprava...pokusat cu se s tim zabaviti pa je napraviti iza ovih praznika...jer ce mi trebati... :palacg ako mislis stavit one 17 jasno da ce ti trebat
VWlaho Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ako mislis stavit one 17 jasno da ce ti trebat hmm... svasta mi se mota po glavi
mrki Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Stara dizalica,odtokarena sredina potrošenog diska... sve isto samo sam ja valjak koji ide na lim dao istokarit od one tvrde plastike,mislim da se "sipas" ili tako nekako zove i nabio je na ležaj i osovinu koje sam opet izbio iz još dobre vodene pumpe,izdržljiva je manje od metalne ali je nježnija prema laku kad treba samo malo rub savit da ne dere gumu. Klješta za opruge samo tvornička,dobio sam marisanu od amortizera koju ću pamtit zauvjek pa ništa više home made.
srki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 fog jesi to napravio po ovom nacrtu ili imas od prije?? ako se sada napravio svaka cast, stvarno imas volje ako imas od prije , onda jbg
Biker boy Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Da ne otvaram novu temu, nadovezat ću se na ovu. Trebao bih ''popigat'' L profil na blatobranima, je li ima netko u zagrebu tko bi to mogao napraviti kolko tolko kvalitetno? Ne zanima me širanje blatobrana, već samo piganje tog L profila sa ovom spravom za širenje.
Recommended Posts