Guest maksy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 (edited) MAIN MENU: - Učlani se: - Hr slova - Možda nebi bilo loše napraviti da kad se pošalju podaci dobije neki automatski odgovor kao potvrda registracije i da piše nešto tipa "registracija je uspješna, nakon uplate postajete član kluba" nešto u tom stilu... - Marketing: - Hr slova - Image gallery: - Slike se ne prikazuju (ni thumbnail ni kad se klikne) - Možda bi u rubrici "susreti" bilo dobro poslagati od najnovijih prema starijima - Ako se može nebi bilo loše stavit neku moderniju skriptu i omogućit članovima da stave slike - Downloads: - Ništa se ne more skinit - News: - Sve radi - TopSite: - Ne prikazuje sliku bannera - VW klub u časopisima: - Error "Page not found" - VW klub ekipa: - Hr slova - Ne prikazuje slike ispod nadimka - VW shop: - kad se klikne na link za naručit triba sredit Hr slova - Partneri kluba: - Slovo Š - Nagradna igra: - Sve radi - Croatia osiguranje: - Sve radi - Red bull: - Sve radi RANDOM IMAGE: - Ne prikazuje sliku AFFILIATES: - Vide se samo banneri od VWCC-a i doli od Supersprinta Toliko za sada Edited December 19, 2008 by maksy
rajkec Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 (edited) kaj se tiče toga da se ti slike neće otvorit, tema bila jako puno puta, treba podesit neke opcije u internet pregledniku kojeg koristiš... ja kad otvaram prek IE, mi neće prikazat slike, a kad idem otvarat s mozillom, sve radi normalno... u vezi hr slova, to je uvijek bila pizdarijana većini servera i to meni baš ne predstavlja neki veliki problem... ia u vezi ovoga ostaloga... budeš dobio odg. EDIT: portal, forum, nije isto... Edited December 19, 2008 by 0804RS
Guest maksy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Meni sve navedeno u firefoxa ne radi.. EDIT: portal, forum, nije isto... znam zato san i napisa portal
rajkec Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 (edited) Meni sve navedeno u firefoxa ne radi.. EDIT: portal, forum, nije isto... znam zato san i napisa portal onda si nešto složi u optionsima pa ti bude radilo... ako ti kažeš da je nije isto, neka onda bude kako maksy kaže Edited December 19, 2008 by 0804RS
Guest STOP Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) Da, trebalo bi dosta grešaka ispraviti. Najbolje da se neki znalac pozabavi s tehničkom stranom foruma nekih 10ak dana i da se sve pokuša srediti na zadovoljstvo svih korisnika. Ovo je HR forum pa bi bilo ok da je preveden na HR jezik. Npr. Personal Menu - Osobne informacije Latest News - Zadnje novosti Image Gallery - Galerija Site Stats - Statistika Last forum topics - Zadnje na forumu Fast Reply - Brzi odgovor Grupa: Član Postovi: 11 Registriran: 5-June 08 Lokacija: VKCI Član broj: 10,282 Ime: Tomislav Auto: Lupo 1.0 benzinac Edited January 22, 2009 by STOP
TheFog Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 forum je namjerno na medjunarodno razumljivom jeziku jer smo orijentirani i na nase prijatelje iz drugih zemalja (Italija, Austrija, Njemačka, Mađarska,...)
Guest STOP Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) Ok, ako je tako. Jer ja nisam primjetio da ovdje netko piše na njemačkom, talijanskom, pa niti na engleskom jeziku. A vjerujem da i u tim zemljama postoje specijalizirani forumi. Svejedno mislim da bi bilo bolje da je sve na HR jeziku i da forum obuhvati sve dijelove RH na kvalitetan način. Bolje je napraviti nešto malo a da to bude vrhunski nego se baviti sa svime po malo i da ništa ne bude kako treba. Edited January 22, 2009 by STOP
TheFog Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hvala ti na konstruktivnom prijedlogu, ali bez obzira sto stranci vrlo rijetko postaju na FORUMU (sto je jasno jer su (gotovo) sve diskusije na hrvatskom), oni ipak koriste PORTAL, pa i neke teme na forumu, pretezno one s projektima i galerijama. Bilo koji izbor glede lingvisticke prilagodbe aplikacije forumu, ima svoje prednosti i nedostatke. Nas stav je da je ovo opravdan kompromis i optimalan izbor. pozdravw
Guest STOP Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 I zato je većina korisnika (svi mi koji smo iz RH) prisiljena koristiti opcije koje nisu na RH jeziku zbog strane manjine koja skoro niti ne sudjeluje, a ono što pročitaju na 'portalu' mogu vjerojatno naći i negdje drugdje. Treba opravdati izraz 'Croatia' iz naziva domene i kluba. Na kraju, vi vodite sve ovo i radite najbolje kako znate i možete.
Guest voda-os Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 (edited) Stop kako bi tebi bilo da surfaš nekom stranicom portalom ili forumom i da je stranica na grčkom jeziku???? sigurno bi po*izdio nego je 99 posto neta na engleskom kako bi bilo razumljivo svima..a i najlakše je prevest engleski na hrvatski preko google translate-a Edited February 18, 2009 by voda-os
mrki Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kako ustimat vrjeme,nit ga kuzim nit je tocno,vec sam upucivao rodjendanske cestitke pa dobivao odgovore tipa: sutra je ili kasnis malo.
srki Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 slazem se za vrijeme, zna biti nezgodno malo fogi jel mos to rjesiti?
Guest voda-os Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 a možda se poremetilo kad su održavali nešto na serveru ili tak nešt...ma može se to riješit ja vjerujem..
Guest STOP Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 (edited) Stop kako bi tebi bilo da surfaš nekom stranicom portalom ili forumom i da je stranica na grčkom jeziku???? sigurno bi po*izdio nego je 99 posto neta na engleskom kako bi bilo razumljivo svima..a i najlakše je prevest engleski na hrvatski preko google translate-a Iskreno sumnjam da bi našao nešto na grčkom portalu a da toga nema na HR. I ne znam što je to tako ovdje vrijedno da bi englez prevodio i da ne može naći na vlastitom jeziku?! Inače mi nema smisla da npr. piše Latest News, a cijela je vijest na hrvatskom. Također što bi mi to vrijedilo da mi tako piše na grčkom forumu i da je cijela vijest na grčkom. Normalno da se ne bi zaje*avao sa prijevodom nego bi tražio dalje jer internet je pun informacija. Jedino što je u potpunosti na engleskom je 'Site Stats' a sumnjam da bi netko došao ovdje i ostao kao korisnik da bi samo to čitao. Mislim meni ovo nema smisla, ali administracija je tako odlučila i to je ok iako je meni neshvatljivo. Jer siguran sam da nitko od tih stranih korisnika nije prevodio vijesti s naslovnice jer se iste takve mogu naći na engleskom jeziku i još bolje obrađene. Jer kada bi ja jednom posjetio forum ili portal gdje su upute na engleskom (kao ovdje) a sve ostalo na domaćem jeziku sigurno se ne bi ondje zadržao i svaki dan gubio vrijeme na prijevode kad sve to mogu naći na vlastitom jeziku. Uostalom baš me zanima postotak stalnih stranih korisnika jer zbog tih 0.5 slučajnih korisnika svi mi ostali moramo gledati polovična rješenja. Tražilice ovdje namaju što indeksirati i ono što indeksiraju prikazuju u rezultatima za google.hr područje. Edited February 19, 2009 by STOP
Mark Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 evo sa vremenima treba popravit.. slažem se... bez am i pm nego od 0-24h... i uskladit sve to... za postove vrijeme itd... fog u čem je problem?
Recommended Posts