TheGolf3Master Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zanima me zašto dečki ne brišete topice recimo konkretno u oglasima jer samo smetaju i zbog njih 10 zaključanih na početku neki otvoreni završavaju na 2 ili 3 strani pa ih netko i nevidi?
golfijaner Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 stari oglasi su korisni da za nesto sto prodajes mozes odrediti cijenu ako mislis da ces fulati. isto tako mozes provjeriti za koliko bi se mogle kupiti polovne felge mozda eventualno napraviti arhivu starih oglasa? osim toga postoji bump za osvjezavanje oglasa, ne vidim u cemu je problem
TheGolf3Master Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Ma nije problem nego masa toga prodanog se miješa sa otvorenim stavkama, a i ovaj tvoj prijedlog nije loš otvoriti recimo pod topic prodano i sve stvari koje su zaključene da budu tamo prebačene baš dobra idea. Što naši admini kažu na ovu?
mateo.split Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 i onaj sta kaze prodano, shvati da nije uspija prodati pa je ponovno aktualno...i onda opet vracat, admini ce na psihijatriju...
TheFog Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mislim da je kompromis da sve ostane kako jest, uostalom tako je na vecini drugih foruma
VWlaho Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 zasto mi nebi bili obratni ,ja podrzavan ono o arhivi starih oglasa...
Nick Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Daj ljudi ne cijepidlačite, ko će još razvrstavati u arhivu? Imaš search ili "View New Posts" i bok!
wildD Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ovak kak je je skroz u redu jedino da se vrijeme bumpanja skrati na 7 dana ili ovisno o tome dal se prilikom bumpanja smanjuje cijena,jer u 14 dana netko može 13.-ti dan staviti isti oglas ko netko drugi i prodat će odma a ovaj drugi oglas se nalazi na petoj ili neznam kojo stranici u prodaji
srki Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 slazem se sa ovim za bumpanje, ili cak na 5 dana
dvojka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 slazem se sa ovim za bumpanje, ili cak na 5 dana kad bi imali bumpat svakih 5 dana ja iskreno vise ni nebi listao oglase jer bi jedno te isto bilo pri vrhu, hocu reci da neki i ne koriste bump tako da bi od ovih bumpanih oglasa dizala se kosa ovak ka je je ok, jer kud bi decki stigli kad bi toliko razvrstavali i gnjavili se, imate search i svatko tko trazi nesto bas stvarno da mu treba potrudit ce se, a ja koliko sam skuzio u ovima nasim oglasima ima jako malo ozbiljnih kupaca, jako malo se lista potraznja nebi li nekome pomogli i eventualno nesto prodali, tako da sto se tice oglasa ovako je sasvim ok
Carlito Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja sam za da se prodano brise samo nas kar... bezveze u oglasima
oglascado Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 I ovako bumpate svakih dan-dva,šta bi tek bilo da se odobri svaku 5 dana bump????Kaos Bump je svakih 14 dana,bez obzira na hitnost,većini je hitno nešto prodat.Jedino ako dođe do neke promjene u oglasu onda je dozvoljeno,ako spuštate cijenu i slično,al ne sad da sa 900 cijenu spustite na 899. I oglasi najbolje da ostanu ovakvi,jer ima dosta informacija u njima
drake Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kad smo vec kod brisanja, je li nam vise uopce potrebna Arhiva Auta i projekata? Ionako se pola slika vise ne vidi, postanje nije moguce, a i tko je mislija pribacit slike vec je davno to ucinija...
TheFog Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 s oglasima nece bit promjene. arhiva auta i projekata vise nije vidljiva lock?
VWlaho Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 s oglasima nece bit promjene. arhiva auta i projekata vise nije vidljiva lock? gazda je reko svoje netreba vise raspravljati...
Recommended Posts