Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Zanima me zašto dečki ne brišete topice recimo konkretno u oglasima jer samo smetaju i zbog njih 10 zaključanih na početku neki otvoreni završavaju na 2 ili 3 strani pa ih netko i nevidi?

Posted

stari oglasi su korisni da za nesto sto prodajes mozes odrediti cijenu ako mislis da ces fulati. isto tako mozes provjeriti za koliko bi se mogle kupiti polovne felge :)

mozda eventualno napraviti arhivu starih oglasa?

osim toga postoji bump za osvjezavanje oglasa, ne vidim u cemu je problem

Posted

Ma nije problem nego masa toga prodanog se miješa sa otvorenim stavkama, a i ovaj tvoj prijedlog nije loš otvoriti recimo pod topic prodano i sve stvari koje su zaključene da budu tamo prebačene baš dobra idea.

Što naši admini kažu na ovu?

Posted

i onaj sta kaze prodano, shvati da nije uspija prodati pa je ponovno aktualno...i onda opet vracat, admini ce na psihijatriju... :rotfl

Posted

mislim da je kompromis da sve ostane kako jest, uostalom tako je na vecini drugih foruma

Posted

Daj ljudi ne cijepidlačite, ko će još razvrstavati u arhivu?

Imaš search ili "View New Posts" i bok!

Posted

ovak kak je je skroz u redu jedino da se vrijeme bumpanja skrati na 7 dana ili ovisno o tome dal se prilikom bumpanja smanjuje cijena,jer u 14 dana netko može 13.-ti dan staviti isti oglas ko netko drugi i prodat će odma a ovaj drugi oglas se nalazi na petoj ili neznam kojo stranici u prodaji

Posted
slazem se sa ovim za bumpanje, ili cak na 5 dana

kad bi imali bumpat svakih 5 dana ja iskreno vise ni nebi listao oglase jer bi jedno te isto bilo pri vrhu, hocu reci da neki i ne koriste bump tako da bi od ovih bumpanih oglasa dizala se kosa

ovak ka je je ok, jer kud bi decki stigli kad bi toliko razvrstavali i gnjavili se, imate search i svatko tko trazi nesto bas stvarno da mu treba potrudit ce se,

a ja koliko sam skuzio u ovima nasim oglasima ima jako malo ozbiljnih kupaca, jako malo se lista potraznja nebi li nekome pomogli i eventualno nesto prodali, tako da sto se tice oglasa ovako je sasvim ok

Posted

I ovako bumpate svakih dan-dva,šta bi tek bilo da se odobri svaku 5 dana bump????Kaos

Bump je svakih 14 dana,bez obzira na hitnost,većini je hitno nešto prodat.Jedino ako dođe do neke promjene u oglasu onda je dozvoljeno,ako spuštate cijenu i slično,al ne sad da sa 900 cijenu spustite na 899.

I oglasi najbolje da ostanu ovakvi,jer ima dosta informacija u njima :palacg

Posted

Kad smo vec kod brisanja, je li nam vise uopce potrebna Arhiva Auta i projekata? :huh:

Ionako se pola slika vise ne vidi, postanje nije moguce, a i tko je mislija pribacit slike vec je davno to ucinija...

Posted

s oglasima nece bit promjene. arhiva auta i projekata vise nije vidljiva

lock?

Posted
s oglasima nece bit promjene. arhiva auta i projekata vise nije vidljiva

lock?

gazda je reko svoje :rotfl netreba vise raspravljati...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...