Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

so, kad ste vi tako super.. a ne kuzite da vas 5 ne moze biti forum, da forum treba usere... lijepo kao i mota, odlazim...

malo ste stvarno pretjerali, opcenito sto se mene tice i previse je KR tunera..

pozdrav onima koje znam, koji su normalni i s kojima se da komunicirati....

respekt to Miro.. definitivno covjek koji je najvise napravio za ovaj klub.. :respekt:

so long, brisi me skroz ;)

i my mk3 content :wub:

zizzavatar6hz.jpg

Posted

neznam tko je rekao da forum ne treba i da ga ne cine useri, ali useri koji ne samo kritiziraju i koji ce rec:"aha, oko, ovo nevalja, nije kako bi trebalo bit pa cu se JA potrudit da nekako doprinesem kvaliteti i da to promijenim nabolje!" ;)

account ti se ne brise, nisi se jos dovoljno oduzio klubu da mozes samo tako otic ;):P

Posted

Daj mora da se salite svi vi sa tim odlascima zato kaj se sa jednom osobom,a ne cijelim forumom il tak nes porijeckate..Fakat ne kuzim kak vas neko moze tak izbacit iz takta..Daj ti Zizz i Mota boy nemojte brijat,pa nismo mala djeca..Ohladite na jedan dan i vidimo se sutra na forumu!Pozdravw..

Guest biciklist
Posted

LOOOL ajmo sapunica pocinje cek nemojte jos nemam cipsa a ni cole......

Posted
LOOOL ajmo sapunica pocinje cek nemojte jos nemam cipsa a ni cole......

idem ja sad u ducan, os da ti kupim kaj? :D

Guest Zmaj
Posted

kaj bi mi mogaoonetko objasnit kaj se desava,zakaj svi odlaze?

Posted
kaj bi mi mogaoonetko objasnit kaj se desava,zakaj svi odlaze?

ne odlaze "svi", otisao je jedan jer su ga neki izvrijedjali, a ovaj odlazi neznam zasto-ne pase mu jednostavno valjda

Posted

Daj zizz pichko :D di ces pa jos se nismo dogovorili za one pragove kao na G3 cabrio, ajde daj ne laprdaj nego se i ti i mota boy i starnet vratite, ajde sve ce se ovo smiriti, pa koji vam je drek, nemorate odmah napustati klub, ajde zizz i ostali vracajte se ;)

Posted

a jeste ??a??avi svi... kaj svi ta forumska prepucavanja tak ozbiljno shvaćate? :lol2:

Guest Markic
Posted

Iskreno, to s odlascima je skroz glupo.

Ustvari, ne odlaze neki zato kaj im je neko reko jednu ili dvije riječi.

Tu se svi ne??to vrijeđaju brate mili u zadnje vrijeme.

Neki odlaze jer im se tu neda biti, a nama prodaju bajke.

I ispadaju veća djeca nego ona o kojoj su pričali.

:zaboli:

• Create New...