Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ako ima onakvog limited-a, vjerojatno je i vlasnik onog lijepog bjelog rallye-a :) golf zwei fahrer..

• 2 weeks later...
Posted

Nadam se da nije umjesto zegera...

Moja pretpostavka je da tamo preko nekog prekidača ili potenciometra šalje informaciju u kabinu je li se waste-gate otvorio na vrijeme,radi preventive ili doštelavanja,na videu se to potrgalo kad je prestao vuć znači neku funkciju ima... napominjem "pretpostavka" al me svejedno zanima...

Posted

ja bi rekao da im je ispao seger prsten pa su improvizirali stopicom jer je rasječena i stisnuta

Posted
ja bi rekao da im je ispao seger prsten pa su improvizirali stopicom jer je rasječena i stisnuta

pa na filmiću se i vidi da su ima ispadala crijeva, pa nije ni čudo da su se malo prepustili kreativnom fušu

Posted
Nadam se da nije umjesto zegera...

Moja pretpostavka je da tamo preko nekog prekidača ili potenciometra šalje informaciju u kabinu je li se waste-gate otvorio na vrijeme,radi preventive ili doštelavanja,na videu se to potrgalo kad je prestao vuć znači neku funkciju ima... napominjem "pretpostavka" al me svejedno zanima...

https://picasaweb.google.com/10429475283768...904949635807858 evo slika motora za novom usisnom granom, prodan za 4 kile eura

Posted
img0881s.jpg evo slika motora za novom usisnom granom, prodan za 4 kile eura

Zašt je toplinski izolirao lajtung koji dovodi ulje na turbinu?? :mellow: Da se sporije hladi?

Posted
Zašt je toplinski izolirao lajtung koji dovodi ulje na turbinu?? :mellow: Da se sporije hladi?

pa da se negrije toliko jer kod kolektora je sigurno 800+ stupnjeva.. i ja sam svojeg isto izolirao

• Create New...